143

Ф.С.В.

преди 6 години

Грозното е Как световните сили - от един народ (корейският) са направили два -които се мразят и са готови да се самоизтребят- Това е грозната политика - Палестина - след войната подарена на еврейският народ - Сега палестинците са на гости там - За Китай КНДР е последната бариера на американският флот и бази - За Русия също- Нато постоянно наближава границите с цел да има преимущество- Но всъщност При ядрена война всички сме загинали Радияцията и хилядите пожари ще унищожат атмосферата

142

Анонимен

преди 6 години

От толкова много заплахи из целия свят, знаете ли кои печелят:Военните конгломерати! Няма нужда от война, дори и заплахата от война им носи огромни милиарди! При това, печелят и едните и другите. Американците се въоръжават, руснаците се въоръжават, китайците се въоръжават и всички други също... а населенията.. плащат данъци!

141

Циник

преди 6 години

Да перефразирам Василев...Селяни - кое не ви харесва в концепцията за независима, и силна Европа? А?Или сте свикнали да слугувате на някого?Половината на ФАЩ...половината на Русия!Селяни!:-)

140

Ф.С.В.

преди 6 години

До ХАХАХА-- ами харесваме го -- все пак е рапър- обича музиката )) По добре изглежда от някой зализан кравар блъскащ хората до него - и стискащ до примала ръцете им )) Само му липсва краварското мучене ))хм )

139

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера защо русофилите се радват. Любимата им Русия е на хвърлей място и огромни територии ще бъдат жестоко заразени. Америка и омразната им България са далеч. Пишат си и те колкото да заработят някой лев.

138

Очевидно

преди 6 години

Ким няма шанс срещу САЩ.Въпросът е какви щети ще успее да им нанесе и дали ще са достатъчни,за да ги откажат от намеси където им скимне.Ако наистина има водородна бомба,то ракети не са му и нужни-може да я закара до западното крайбрежие на САЩ с най-обикновена подводница.На разлома Сан Андреас не му трябва много.

137

Анонимен

преди 6 години

Русия няма абсолютно никакви ползи от дебелия плондер- практически никакъв стокообмен. За тях няма реална полза от толкова агресивен съсед, който се опитва и да им запали задния двор, като извика нашественици и бомби там. Остава въпроса, дали Русия е със СК във ядрената схема или е изръмжала на дебелия, но той не се е уплашил. Във всеки случай, не изглежда, че има контрол над ситуацията

136

Някой си

преди 6 години

До 182: Преди да стъпят краварите Ирак и Либия бяха благоденстващи държави, в които българските лекари и инженери изкарваха купища пари! Сега двете държави са развалини и за това са виновни само и единствено краварите. Украйна не беше цъфнала, но при всики случаи беше много по-добре до намесата на краварската смрад! Това са голите факти!

135

Циник до Страхил

преди 6 години

И русофилите...и американофилите...са зле!!!Аз мечтая за независима Европа...но докато Меркел и Макарон са на власт...няма надежда!

134

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 6 години

Това е работа на руснаците! До скоро използваха бежанците като оръжие, а днес използват комунистите от Северна Корея! Ядреното оръжие в ръцете на терористи и комунисти представлява реална заплаха за човечеството! Не е голяма разликата между севернокорейския лидер и Путин! На един акъл са! То и затова Русия е бедна и изостанала *** като Северна Корея! Време е да се вземат конкретни ефективни мерки под егидата на ООН! Ако не - Тръмп да не ги бави тези психопати!!!

133

Ф.С.В.

преди 6 години

България е излязла с декларация че остро осъжда тези опити в Северна Корея)) -- И какво ? ще им обявим война ли?? с какво ще пристигнем до там - с салове или пеш ? хм ?? хахахахахаха-- Ами тяхните парадни войски са колкото две наши армии от дебелаци смесени с жени да им правят кафе сутрин )) детски сад е нашата армия )) разни пияни генерали без армия и надуващи се и гледащи тъпо на някой празник в БГ

132

Анонимен

преди 6 години

Възхваляват Северна Корея, Русия, Крим и се чудят, защо в живота са неудачници.

131

ДО ПОЗИТАНО

преди 6 години

Позитанци, не се радвайте на глупостите на Кимчо, Владивосток не е далече от мястото на взрива....

130

Анонимен

преди 6 години

Бавят ги, защото ако направят война, Ким ще изстреля водородни и атомни бомби по Япония, Южна Корея и САЩ. Затова ги бавят. Какъв е изводът - трябва да имаш атомни бомби, за да си независим и САЩ да ги е страх от теб.

129

:)

преди 6 години

Не знам какво притежава Северна Корея, но знам, че САЩ скоро модернизираха ядрения си арсенал и притежават над 100 пъти повече ядрени бойни глави от тези нещастници. Така, че Ким Чен Ун да си опича акъла, защото времето му изтича и скоро ще бъде изгорен от САЩ!

128

Анонимен

преди 6 години

Япония също не желае обединение на Корея защото едно такова обединение ще я направи икономически хегемон в региона, както стана с Германия след обединението. Китай не иска по същата приина и по причина, че ще загуби съюзник. Единствено Русия би имала изгода защото ще продава повече суровини на обединена Корея.

127

Анонимен

преди 6 години

Аз не мога да разбера какво ги бавят тия *** - директно в казана, а горкото население да се приобщи с Южна Корея - както си му е реда и да вземе да живне! 21 век - ядрени опити ще правят - клиничен, комунистически случай - малко тавтология, ама...

126

Антимазнярокореец

преди 6 години

Дебелите хора по принцип са добри хора но с изключение на мазното корейче.

125

Анонимен

преди 6 години

Браво на Ким! Браво на корейците от Севера! Достоен народ! Велик народ! Няма да се предадат на краварите за няколко сребърника, както направиха българите.

124

Анонимен

преди 6 години

Америка не иска да атакува защото сваляне на режима на кимовците означава само едно-обединение на Корея. След едно такова обединение, американските воиски в Южна Корея няма да са нуужни и бюджетът им за отбрана ще намалее многократно защото няма да има заплаха от севера. Просто е като фасул, ама кой да помисли. Дебелия и той няма да нападне защото му е чсно, че ако посегне ще умре. Споко, война няма да има.