62

промо

преди 6 години

обичам си родината и ми е болно да гледам интересите на чужди държави да ограбват моята БГ. това ми пречи ранът!

61

321

преди 6 години

До СатаНАТОЛъжеш както винаги....

60

1944

преди 6 години

Япония, Италия, Германия и кой още, обявява война на целия свят?Прочети има един проект, започва със Сан...?Нахлуване - 1916 - Защо - или искаш да убиеш Пенчо, и съда да те остави на свобода.При двете национални катастрофи се правят устни договорки, винаги сме страдали от некадърни политици.Кирилица - Македония тогава е била част от България.Но трябва ум, за да разбереш умните.Много книги ти остават да прочетеш.

59

Анонимен

преди 6 години

до промо те се радват защото им се плаща или са мн.глупави и немогат да разберат че политиката на всяка империя е в интерес на нея си , кажи им го така : след оше 7г.демокрация в БГ ще сте останали 4млн.нез война,само с демокр.

58

Анонимен

преди 6 години

До промона теб пък Ран-Ът кво ти пречи ?!

57

Анонимен

преди 6 години

Коя страна през 2017 г изпраща в наказателна колония за непозволен протест ?Коя страна през 2017 г изпраща в наказателна колония за плакат който не е одобрен ?Коя страна през 2017 г арестува деца за непозволено цитиране на Хамлет в парк ?Коя страна през 2017 г изби 9 от собствените си топ дипломати ?

56

промо

преди 6 години

вии си говорете ама ранът се завъртя с пълна сила и БГ изчезва, а вий се радвайте за САЩ , чак ви съжалявам

55

Анонимен

преди 6 години

До ФактБълнуванията ти за Китай и САЩ са достойни за съжаление.

54

Re: Много паматлив

преди 6 години

1. Коя страна е СРЕЩУ Съединението ?2. Коя страна обявява война на България на 5.9.1944 г и после реве, че я освободила ?3. Коя страна нахлува в Добруджата през 1916 г ?4. Коя страна през ВСВ финансира терористи въпреки, че не е във война с България ?5. Коя страна смята кирилицата за македонска ?При правилен отговор ще можете да пипнете пистолета на Путин.

53

ази бре

преди 6 години

До 55И вси пак не е избивала собственото си население в индустриални мащаби в мирно и военно време.

52

Факт

преди 6 години

Уф,вече ми омръзна!Айде със здраве!Но все пак-Американска победа над Света и в частност над Русия и Китай НЯМА ДА ИМА!Или САЩ ще се научат да живеят на самоиздръжка,или ВСИЧКО свършва!

51

Анонимен

преди 6 години

До До Анонимен:)))Който иска България да НЕ Е в НАТО и ЕС, да събере 500 хил. подписа и да инициира референдум.

50

Re: Паметлив

преди 6 години

Само Япония е достатъчна. Тест за "гении" : а- Скъпи сънародници, коя е единствената държава употребила атомно оръжие над цивилно население?б: Скъпи сънародници, коя е държавата употребила бомби с обеднен уран над мирно население?При правилен отговор, ви обещаваме стипендия в Кеймбридж, Оксфорд и Станфорд?

49

Паметлив

преди 6 години

До руски тролЗабрави Аляска и Калифорния.

48

До Анонимен

преди 6 години

Re: ФактМного обичате да говорите от името на народа.Питам имаше ли референдум:Българският народ иска ли да е член на НАТО?

47

Хм

преди 6 години

До ази бреСАЩ нямат време да чакат Русия да се срути икономически,нещо което дори не се получава.Нужна им е бърза победа,защото много добре си знаят положението-Китай им диша във врата и не го ли подчинят до няколко години-горят!А подчиняването на Китай може да стане само след унищожаването на Русия-там е коренът на проблема!Виж,останалите западни съюзници биха предпочели икономическа война,щото все пак им е мил живота,ама кой ги пита...

46

руски трол

преди 6 години

Да живее Путин до 1000 години. Догодина ще анексира Беларус а после и прибалтийските държави.

45

ей пиндоси

преди 6 години

Само спамове и то не по темата,явно промитите мозъци у нас са се събудили след тежка пиянска нощ.

44

амер.трол

преди 6 години

да живее САЩ дето носи демокр.по цял свят - Ирак,Афганистан, Сърбия,Либия,Египет, Сирия и оше 80 войни дето хората ама напр.пукат от щастие след САЩ

43

Анонимен

преди 6 години

До Фактнезаконно е раждането ти :))))Суифт е америакнска система и е тяхно право да позволят или забранят на когото пожелаят да я използва. САЩ не са виновни, че корумпирани руски олигарси си държат парите в американски банки.