55

Анонимен

преди 6 години

Преди повече от 20 години пак на някакво празненство зетя наръгва в гръб подпийналия си шурей ( на жена му брат) и тогава си измиха ръцета с малкия шест годишен син на зетя! Шурея оцеля, но такива хитрини се използват в живота. В случея става въпрос за цигганни.

54

Циник 2

преди 6 години

Представете си "пазарлъка" на този ло ботомирания с патлака...с бащата на детето!"На него нищо няма да му направят - плащам в евро" - горе долу - така!

53

****

преди 6 години

А полицията правила ли е натривки на малкия по ръцете,поне това можеха да направят,и резултата щеше да е налице,дали малкият е стрелял,или някой друг.

52

ГЕРБ

преди 6 години

Колко нелепо някак си звучат думите на Цветанов, че Наглите нямало да се върнат? Че те са си във властта бе, ето даже натопиха малкия. Сигурно тоя Лазаров нещо не е бил на кеф как го гледа кръчмаря и просто го е застрелял. *** удоволствието да гърмиш с бойни патрони на детски рожден ден. Извратен гербаджия.

51

Циник

преди 6 години

В България - след 9 IX политици няма!Престъпните структури оттогава са на базата на комунистическото ЕДНОЛИЧНО мракобесие...откровено криминално проявени влизат във властта...и девалвацията на думата политик - не познава граници!Разберете го най-сетне - у нас - няма политици!Гангстерскомафиотски структури управляват страната - от 9 IX насам..край не е предвиден!Бягайте!!!

50

шматка

преди 6 години

До 53Кръчмаря нищо не е давал.Сам се е гръмнал и сега обвиняват детето

49

Анонимен

преди 6 години

Какъв *** трябва да си, че да си измиеш ръцете за убийство с детето си като го обремениш така. Отглеждаме психопати, хрантутим ги и те ни се правят на държава! А тя ги защитава

48

Анонимен

преди 6 години

Без значение кой е гръмнал, собственика на оръжието е виновен. При всеки случай трябва да бъде наказан така че да е за пример на всички, които биха стигнали до подобна форма на глупост. Ама сигурно е някой ГРОБ-аджия и ще му се размине покрай вожда. Така става в бълхаристан...

47

Анонимен

преди 6 години

Тая пияна гарга е застрелял човека и сега разиграва театър . Бил хора,клал хора,стрелял по хора и вместо в затвора го направили политик! А такива като този за стотици по села и градчета.

46

Анонимен

преди 6 години

Накрая ще се окаже че както са си предавали пистолета, същия е попадна в кръчмаря, и кръчмаря понеже е трабвало да запише поръчката го дал на малкия фурфалак да го задържи за малко и точно в тоя момент, това 6 годишно *** вземе та стреля, ама той виновен си е кръчмаря, щото той дал патлака на детето, така че тоя Влайков е невинен, даже семейството на кръчмаря трябва да му плати обезщетение

45

Sikidjiii

преди 6 години

Vse nqkoy den ste doyde i kraqt na gerb. Kraqt na vsicki nagli togava shte gi vidim kade shte izbqgat.

44

Анонимен

преди 6 години

Убийци облечени във власт!!!

43

Анонимен

преди 6 години

защо не се само сезира комитета за зщита на детето.горкото е стреляло без предпазни очила и без антифони.тия деца родители нямат ли?

42

анонимен

преди 6 години

това са кадрите на цветанов убиици и суджуци

41

Boko bo

преди 6 години

Ръководството на ГЕРБ в национален, регионален и местен мащаб е съставено изцяло от престъпници. В коя нормална партия лице с обвинение за убийство ще е начело на Общински съвет и съответно на местният партиен клон. Ами това е ГЕРБ. Другото име на мафията

40

Анонимен

преди 6 години

Е,как ще му бъде повдигнато обвинение,нали е гербераст.Даже може и да бъде награден за геройската постъпка,за която в белите държави тутакси щяха да го тикнат в затвора,без оглед на това,от коя партия е.Но тук е абсурдистан и подобно нещо не може да се случи.

39

???

преди 6 години

ако опиташ да придобиеш късо нарезно оръжие,питат за каво ти е,не ти трябва,не може.,а този луд как са му разрешили?

38

Анонимен

преди 6 години

направо се чудя как не им е хрумнало да го обяват за самоубийство, можеше и някое писмо на кръчмарска салфетка да напишат

37

дядо мразраздавапушк

преди 6 години

изостават в детската градина.аз като бях на шест ,дядо ми направи гаубица.и обеща а томна бомба за коледа.

36

Анонимен

преди 6 години

Вие дето все плюете по герб, я кажете, от коя партия сте?