160

Анонимен

преди 6 години

До Анонименистината е, че именно ти се пениш и пиkaш газ, и миеш кеннефи в САЩ и в сто коментара се обясняваш, че не миеш кеннефи, като че ли някой му пука за теб дали миеш кеннефите на американците, айде много ти здраве, мий си ги и си спестявай долари, като си дойдеш може да си купип апартамент в България

159

Руското посолство

преди 6 години

До АнонименРадваме се, че ти е интересно.

158

Анонимен

преди 6 години

Интересно дали от руското посолство си дават сметка колко неадекватна е тролската им тактика. Та в България няма човек който да не е бил на запад или роднина или член на семейството да учи или работи там. Тези похвати вървяха когато бяхме руски концлагер и нямаше интернет. В Русия сигурно още върши работа такава пропаганда, но тук освен в някой пенсионерски клуб едва ли някой ще повярва.

157

Гилгамеш

преди 6 години

Всичко е налице другарки и другари, дами и господа. Всеки дърпа чергата към себе си. А през това време едни хора с чаршафи по главите, зачулени като трилитрови буркани ви го хендрят изотзадзе и си шмъркат наргилето. Вие си ровкайте в спомените и се плюйте взаимно до безкрай...

156

да

преди 6 години

Русия просто трябва да изчака щатския клозет да се срине сам, набутвайки се със стотици милиарди за скапани оръжия и загубени войни

155

Хм

преди 6 години

Айде стига с това клише-"Миене на чинии и чистене на ке*нефи" Белите хора емигрирали в Америка по-скоро разнасят пици,докато се усвоят.После почти всички си намират прилична работа.Което е разбираемо-работодателите винаги ще предпочетат за сериозна работа бели вместо някакви нег*ра/латиноси от които ползата е съмнителна.Проблемът на Америка е огромното количество такива безполезни граждани,но тя го решава лесно експлоатирайки останалия свят,чрез долара и някои други неща.

154

Анонимен

преди 6 години

Много е хубаво в Русия ама никой не ходи там. Дори и българските рубладжийчета си пращат децата в лошия запад.

153

Анонимен

преди 6 години

Не съм видял опашки за руски визи пред руските посолства в САЩ, докато доколкото може да се вярва на руските медии опашките пред американските посолства за американски визи(преди да прекратят издаването им) са били дълги около 10 км.

152

Анонимен

преди 6 години

И за какво му е на американеца имот в чужбина? За руснака е разбираемо-иска да избяга от свинарника и около 2% успяват да го сторят.

151

Анонимен

преди 6 години

Илюзия е, че русофила може да бъде български патриот. Поставящия руския национален интерес над всичко е оросто безродник и национален предател.

150

Факт

преди 6 години

До Анонимен"Бедността в САЩ е равна на средната класа в Русия"Чудесно оливане!Много ми е любопитно дали бедните в САЩ(приемаме че това са тези,получаващи помощи-към 60млн*) могат да си позволят имоти в чужбина,за разлика от руската средна класа?Като знаем колко имат руснаците само в България,отделно Кипър,Австрия и прочее.*Тая цифра касае всички получаващи някакви помощи,вкл. и работещи.Живеещите изцяло на държавни помощи са много по-малко,под 20млн.

149

Анонимен

преди 6 години

истината е, че ти миеш в кеннефи в САЩ колкото и да се пениш и да подскачаш тук...Истината е, че ти се пениш и подскачаш. Аз не съм казвал какво правя в САЩ.

148

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 209Защото най-добре дресираната и законспирирана руска болонка е Бат'Бойко, който се прави на евроатлантик, но всъщност е по-голяма руска пoдлoга от Нинова и Радев взети заедно.

147

Анонимен

преди 6 години

А защо тогава министърката на туризма от ГЕРБ ходи редовно на крака в Москва да се кланя и да моли за руски туристи?.Колко е това редовното? Освен това като отиде и се кланяха ако може да облекчи визовият режим за богатите руснаци, че им идвали скъпи.

146

Анонимен

преди 6 години

Не илюзия, а чиста лъжа е, че Русия на два пъти е освобождавала България.

145

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че аз не мия чинии и *** в САЩ. Истината е, че ти докато миеш кенеффи и чинии там където ги миеш си мислиш, че всички са като теб.

144

Анонимен

преди 6 години

Илюзия е, че българите пи Черноморието ще умрат от глад без евразийските пpимати. Без тях, ще се свият единствено печалбите на русофили-капиталисти от рода на сем. Баневи, Георги Гергов и пр., които умело "приватизираха" морските курорти.

143

Анонимен

преди 6 години

Но България дава визи на руснаци по облекчен режим и българската министърка на туризма ходи на крака в Русия да ги уговаря повече руснаци да идват да почиват в България, защото без руските туристи българите по черноморието са умрели от глад....Поредната лъжа. Съвсем наскоро излезе статиска туристи от кои държави са посетили България. Делът на руските не надвишава 20%.

142

Анонимен

преди 6 години

абе бита карта сапоследни издихания и сега ще хапят най-многокитайчите се научиха да ядат не само гарнитура ами и основното ястиепарите в америка са много не поради това че работят много а защото са се уредили да крадат от целия свят ито по многоно това вече се променя и ще им става все по-трудно да крадат занова няма южен поток - за да спасим украйна за наша сметка и затова ритат срещо северен поток 2 защото искат да си пробутат два пъти по-скъпия газ на европа- пазарна икономика друг път

141

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че хората предпочитат да мият чинии и кеннефи в САЩ отколкото да живеят в руския свинарник