10

Анонимен

преди 6 години

бил е путин няма сомнения

9

Анонимен

преди 6 години

В бегето дъожава няма, а цари мафиотска анархия. Който още седи и чака да стане чудо е меко казано лековерен ако ли не глупав.

8

анонимен

преди 6 години

Цацаров,защо фамилията Маринови от Долни Дъбник са на свобода,след като години наред са се занимавали с измами и кражби?Кой носи отговорност,че не се спазват законите в държавата?Такава анархия я няма никъде по света.Хайде,събуждай съдиите и се хващайте на работа най-сетне,че станахме за смях на целия свят.

7

....

преди 6 години

Бизнеса със скъпи коли не може да носи такива грандиозни печалби. Който има 100000? за кола може да отскочи до Германия или Австрия и да си я купи сам. Няма нужда от Софавто! Големите кинти са от това, което пътува скрито в колите ;) Там е ключа за отвличането...

6

....

преди 6 години

Версиите ми са две - отвличане за откуп, ресто за ...пудра захар. С тези коли се пренасят наркотици. Бизнеса с колите е вторичен и е параван за основната дейност. Не е трудно да се досетите, след като участниците са братовчеда на Фатик, Жоро Пурата и др. подобни...А нашите милиционери са най-големите глупендъри на света!

5

Анонимен

преди 6 години

СТИГА СТЕ ПЪЛНИЛИ САЙТОВЕТЕ С ТЕЗИ МУТРОМАФИОТИ.СЕГА ОЧАКВАМЕ ДА ОТРЕЖАТ ПРЪСТ ИЛИ УХО НА АДРИАН, ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА ВИСУЛКА И ДА Я ПРАТЯТ НА БАЩА МУ.

4

Анонимен

преди 6 години

Боли ме фара за тези!! И какво засяга обикновените българи тази история, че е новина номер едно? Да му мислят богаташите защото парите които изкарват са мръсни.

3

Анна

преди 6 години

Абе с малко думи -чист като сълза.Затова е затруднено разследването...

2

Направо си кажете!

преди 6 години

Путин го е отвлякъл!

1

Анонимен

преди 6 години

Както винаги хипотезите ще се оплетът до главозамайване.