11

Анонимен

преди 6 години

Добре поне,че "Дойче веле"правилно отбеляза и цитира единствено позицията на българския президент,който не се поддаде на любовните ласки на Макрон и заяви в прав текст,че източноевропейските работници и в други сфери на пазара на труда в зап.Европа трябва да получават еднакво възнаграждение,както местните.Останалото е дискриминация.Но тъй като този въпрос трябва да го реши правителството,ще видим колко ниско сме се навели и дали ще ни изненадат отзад.

10

Анонимен

преди 6 години

Това означава ли, че Макрон иска чуждите търговски вериги и фирми, които работят в България, да плащат на касиерките точно толкова, колкото плащат във Франция и Германия?

9

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на тази планета е, че няма как да емигрираме от нея."Белите" си мислим, че експлоатираме "другите", докато "другите" напълниха света със свои деца.И този, и Меркел са ялови, Баце има една щерка и един внук, а "другите"- по 5, по 6.Аз също нямам деца и ама наистина не ми пука за този свят.

8

Анонимен

преди 6 години

Дори дойче зеле отразява само Радев, а не ББ.

7

Баце

преди 6 години

Алоу!НАПа,МАПа и ДАПа.Дайте еднократна помощ на таз сасухрената женица бабата на Макарони от 325лева да живне по морето,*** да е преди полунощ.Не по късно от 12 ч ,не че ще става Пепеляшка,ми Далавери не дава да има герултия.

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащо Макрон ни "продава" влизането в шенгенското пространство, което беше договорено при преговорите за влизане на България в ЕС.А вие защо си спряхте АЕЦ, Южен поток? Впрочем ЕС има и безвизов режим със САЩ, но за българите има визи, унизителни скъпи интервюта с посолството на САЩ и на всеки 5ти отказват! Нещо да е е реагирала България? Американците редят ли се за визи кото идват в България или влизат свободно?

5

Анонимен

преди 6 години

И каква точно подкрепа да очакваме от Макрон за приемането в Шенген - ние ще предприемем реални действия, които ще ни ощетят финансово, а той ще направи устна декларация, че подкрепя приемането на България в Шенген. Тоя театър вече сме го гледали - следващият път, когато поискат нещо от нас, пак ще трябва да го изпълним, а пък те пак ще ни обещаят подкрепа. Писна ми да ни купуват с обещания, които никога няма да изпълнят.

4

Анонимен

преди 6 години

Аз не мога да разбера едно-ясно е, че при капитализма няма социално равенство.Въпросите ми са два:Защо не си оставят добрият стар капитализъм да функционира здравословно?- или-Защо не върнат социализма с обществената собственост на средствата на производство и планова икономика като толкова им се иска социализъм?

3

Анонимен

преди 6 години

Защо Макрон ни "продава" влизането в шенгенското пространство, което беше договорено при преговорите за влизане на България в ЕС. България трябваше да изпълни технически критерии, които е изпълнила от доста време насам. Само че ЕС не изпълни договорните си задължения за приемане в шенгенската зона. Просто ни отказаха и заявиха, че било "политическо решение". Влизането на страната ни в Шенген трябва да е безусловно, господинът женен за бабичка да не се прави на ударен.

2

Макрон

преди 6 години

"Дойдох, заповядах и си тръгнах!"

1

Уиберау

преди 6 години

Нали бееме уиберауи бе, нале бееме за пазарна иконимика пазарът да рагулира цената на труда, работникът е стока на пазара, пазарът е най-добрият регулатор, никой не е измислил по-добра система! Къде е тръгнал тоя да прави съглашения - това е против свободната пазарана капиталистическа система.