67

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо Турция толкова се натиска да влезе в ЕС,защото ако това се случи ще трябва да редуцира огромната си армия и въоръжение,както ни принудиха от ЕС да направим ние.Така че добре да си помислят,а що се отнася до претенциите им, те са безпочвени и не почиват на никаква логика,а само до намеса във вътрешните ни работи,която напоследък доста се засили,въпреки метаните или точно заради тях на нашия падишах към техния.

66

А бе Сезен ефенди,

преди 6 години

Махнем ли оградата, такива пълчища ще нахлуят през Бг към Европа, че и помен от нейната цивилизация няма да остане. Но това ще се случи, само ако останалите съседни нам държави не изградят същия вид ограда по границата си с България. Направят ли го, пришълците ще опоскат страната ни само за месец два и после гладът ще ги принуди да тръгнат на тълпи обратно за Турция!Ами ако вие в това време сте изградили такава стена?Затова, връщайте ги обратно, да си оправят държавите!

65

Морски ама горски

преди 6 години

Само да не забравяме, че след обявяване на независима България ,Турците ни признаха като държава втори в Света,а Сърбите тръгнаха към София.....С тоя таралеж Македония дето според Джамбаски била най- важна за България за председателството може пак да ни изненадат изодзадзе...

64

Анонимен

преди 6 години

Искаме да знаем с какви военнисили разполага турция в европейскатаси част и има ли паритет от бълг.страна.Ако няма - оставката наизмисления премиер за несвършена работа.

63

...

преди 6 години

Знчи не знам много, но знам, че когато туркетата ревът, та дори и в парламета си то знаи работата отива на добре! Така, че аз ако бех щех да дигна още два реда ограда до първата и да завърша тази построена до сега! И после щех да поканя комшиите да си похуртуваме на дувара! Така малко лаф мохабет!

62

Медик

преди 6 години

До ЦиникТе мините бяха да не бягат щасливите комсомоли от България ,не за да не влизат в нея....Както се изрази един избягал интелектуалец дето нарежда туби по езерото: "Нема се върна в ....."

61

Политика....

преди 6 години

Турция изгражда бетонена стена със Сирия (900км бетонени панели с път и постови кули на всеки 1-2 км) която незнайно защо е критикувана от ЕС!?Тази реакция на Турция да критикува европейските стени е нормална и в ответ на европейската критика към Турция.В ЕС вече има 12 стени ,които са дори в сърцето на Европа,а са тръгнали стена със Сирия да критикуват?

60

Анонимен

преди 6 години

И ние също ще протестирамесрещу съществуването и толериранетона паметници на турски терористина българска територия. И самоне ни излизайте с демократичниприказки за малки деца.

59

Анонимен

преди 6 години

И мен ме е срам от тази стена, усвоиха пари като за 3 метра бетон а опънаха само бодлива мрежа.

58

Туск

преди 6 години

Абе, кво ме интересуват чалмарите, бе. Ще си праим квото си искаме и с никой няма да съобразяваме. Това си е нашата държава и ние охределяме правилата. Ограда е на наша териотия и тия *** фесове нямат никакво да изискват каквото и да било. Проблемът си е техен. Ако искаме и противопехотни мини ще сложиме и ще разквартировам цяла дивизия там, барабар с цял ракетен дивизион жт ракетите Точка - У, в чийто обсег попада и Одрин.

57

Анонимен

преди 6 години

А,защо бе комшии,какво ви брига,че имаме ограда?И какво ви пречи легално,през КПП-то да влизате в страната?Или мераците ви са други?

56

В.

преди 6 години

Бива наглост бива ама да се изкарат "жертва" на българския народ си е върха.

55

фортекс

преди 6 години

Стената за сега е в полза на Ердоган терористи и предатели не могат да бягат спокойно.А и стената е с гаранция от 10 тина години после ще изгние .Не вярвам да е нераждаема стомана:)Подцинкована тел 10г ,макс после ръжда и на прах....

54

Анонимен

преди 6 години

До 123след време да не ревеш пак както преди комши няма хляб няма пари,тогава ще те видя.много бързо забравихте за гладните години

53

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГАРИНслед време да не ревеш пак както преди комши няма хляб няма пари,тогава ще те видя.много бързо забравихте за гладните години

52

Дарвин философ

преди 6 години

Великата Българска стена .Протести няма само някой *** и двама трима селянина са не доволни ,че дивите прасета не могат да бягат в Бг и се развъдиха в Турция.Ако имаше сериозни протести стената нямаше да я има просто....

51

От статията по-горе

преди 6 години

не стават много ясни въжделенията на гусин депутата. На опониращите ще рекна, че турският не е измежду езиците дето ползвам и поназнайването на 20-на думи от него може и да ми изкара някъде боя, но не и да осмисля нещо написано.Гусин депутата явно е назад с мат'рияла и затова се пъне да понатрупа точки за пред Началника. Едва ли не е наясно, че другият начин да се опази и контролира една граница е като се изпрати армията в пограничните райони, както си е от време покрай турско-сирийската

50

Анонимен

преди 6 години

А ние Бьлгарите протестираме за това че в Турция двама братя или две сестри стават сватове.

49

Мнение

преди 6 години

Нормалните хора и всички стоки с документи минават през ГКПП-та на границите! Когато няма ограждения и охрана на осталата част от границата през нея могат лесно и безпрепятствено да преминат не само мигранти, но и избягали от правосъдие престъпници, дрога, човешки органи, оръжие и какво ли още не... Затова огради трябва да има по всички държавни граници, а не само с Турция!

48

Иван

преди 6 години

Очевидно измислен проблем, Ердоган не прави нищо без намерение. Това е стъпка и е свързано с нещо, но нямам представа какво.