27

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл от словоблудства. Има версии, отхвърлят се една по една, докато остане едната.

26

Анонимен

преди 6 години

И това, и то е забележително: "Той не може да лъже и ме е страх, че сега като го заплашват, може да признае нещо, което не е извършил..."

25

Анонимен

преди 6 години

Говориме за безспорни доказателства - в едната или в другата посока.И съседа ми е добър, и съседката също.

24

Анонимен

преди 6 години

Ако е страхлив и лесно-манипулируем като нищо да му вменят вина, и той да казва да. Има такива срамежливи деца. Психолог трябва тук, не полицейски заплахи

23

Кирил и брат му

преди 6 години

До samo edno ne razbrax 24Аз пък нищо не разбрах. От твоята маймуница/шльокавица.

22

Анонимен

преди 6 години

"Детето се прибра в 6 часа. Кака му като погледна за убийство и такова, и той вика: "Кой са убили? Ей, горкото дете, вика, защо са го убили?". " ..горкото дете" това казва синът на майка си, по времето когато по новините са казали, че е убита МЛАДА ЖЕНА. Само убиецът или негов съучастник може да знае по това време, че убитото е дете.

21

байхейс

преди 6 години

"бродягата го водеха двата полицаяи го ритат-питат де е скрито ритатстарши се ядоса и го цпардосаразкриви му носа чак до алиброса"

20

Шопо

преди 6 години

Бе тоя на *** мяза...

19

Ели

преди 6 години

Добре де... Много странна история. Как разследващите са стигнали до него като е невинен? Как така са намерили у него вещите на момичето и ножа? И от къде са го измислили това за спора за наргилето, след като на всичко казвал да? Малко ми е странно да са го питали ей така Абе вие да не сте спорили за наргиле и затова да си я убил? и той да е казал Да...

18

Анонимен

преди 6 години

Поредния набеден от бандата МВР, защото те са банда, ная отгоре си имат главатар дето не е мутра ама хич. Ето до къде докараха нещата полуидиотите гласуващи за гроп.

17

по три пъти на ден

преди 6 години

Иван е много кротък, хили се майка му. Само дето по два-три пъти на ден, леко прекъсва кроткотата си и убива някое момиче в асансьора.

16

samo edno ne razbrax

преди 6 години

Az mnogo ne6ta ne razbiram i spored men sa mn stranni. Parvo kak policiata go nameri kato nqmaxa nikakvi uliki. Drugo mnogo interesno e namerili li sa urajieto na ubiistvoto ili ne i tretoto kade e bil Ivan po vreme na ubiistvoto. Nikoi ni6to ne kazva po tezi mn vajni vaprosi za sledstvieto ne mislite li ?

15

Анонимен

преди 6 години

Ножът е виновен! Също държанието на момичето и неправилното й разположение на тялото спрямо ножа в момента на удара!Има мъртъв човек и то не от самосебе си! Съседите чували ли са термина "убийство". Както и да го защитавате, резултата е налице. Ако има смекчаващи вината обстоятелства, съдът ще ги установява.

14

Брадвата

преди 6 години

ЩЕ излезе, че е "осиновен" по програма, за да може новите родители да лапкат от държавата, а какво му е в главата зависи от гена, а генът тук не е български

13

до 12

преди 6 години

Абе ти знаеш ли как се оценя психичното състояние ? Я да те чуя

12

Анонимен

преди 6 години

Как се отклонява общественото внимание с тези новини!!!!!!!!!!!!!!

11

Неа до 12

преди 6 години

Индивидуално обучение ознава че е бил на редуциран учебен план тъй като не покрива държавния образователен стандарт. Не обърквай хората ако обичаш !

10

Анонимен

преди 6 години

Нищо не мисля, вече! Само да не се окаже, че има съучастник, а този се прави на улав.

9

шматка

преди 6 години

Щом като е на индивидуално обучение на момчето нещо му Лопа.Инд.обучение днес замества старите ТВУ и климатични училища.Това е заради изкривената ни толерантност.Вината е на хилядите психолози които за да лапат пари са готови да жертват нормалните деца.Отговорноста е на училищните психолози които поради алчност и некадърност не са оценили псих. състояние на момчето

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Такова кротко дете, пък ножа е носел за да се пази от мухи, и наргилето е тръгнал да види като екзотика, не да пуши, не, не. Много тих, *** се скарали с момичето, къде да пушат. И изобщо не искал да я заколи,а само да я "бодне". После я оставил в асансьора да си почива. Забравяте,което сам е казал. Дано не изчезнат и показанията му. Бе вие луди ли сте, та вярвате на бабини деветини. Да пази Бог от тиха вода! Вие, съседите, дето правите подписки, пазете си децата от кротки и тихи.