131

Кръстоносец

преди 6 години

Аз бих експулсирал насилствено с помощта на армията всеки един мюсюлманин от страната си и бих го изпратил там където смята, че принадлежи етнически, без да ми мигне окото. Е така...просто защото там където няма мюсюлмани - няма тероризъм. Или да заминава в Европа, там ги обичат и им мият краката, тамаМ после могат да натискат *** на газта с чисти крака.

130

Анонимен

преди 6 години

А терористите мирни граждани ли са?Нема такива промити мозъци като тия на снимката.

129

Анонимен

преди 6 години

така че май - май Боговете май наистина са полудели в началото на хилядолетието

128

Буда

преди 6 години

Целият свят се побърка по еврейските проекти християнство и ислям .

127

Анонимен

преди 6 години

"Мюсюлмани на "Рамбла": Не сме терористи, Ислямът е мир!"ВЪЙ, РАЗПЛАКА ***! А ЗАЩО ТОГАВА ИСЛЯМА НОСИ ТАМ, КЪДЕТО СТЪПИ ВОЙНА, СМЪРТ, РАЗРУШЕНИЯ, КЛАНЕТА, КРЪВ И МНООООГО СМЪРТ?

126

Анонимен

преди 6 години

А един Бог е толкова силен , колко последователи има !

125

Омбудсман

преди 6 години

Значи, аз виждам нещата така: Пълна и тотална забрана в Европа и останалия цивилизован свят на практикуването на Сатанизма Ислям, както и криминализирането му!

124

Анонимен

преди 6 години

Дедо Коле, сипи си една ракийца и не си измъчвай склерозиралото мозъченце с неща с които е трябвало да го занимаваш на младини. Вече е късно ;)

123

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА боговете са завистливи . когато разберът , че някой друг Бог има повече последователи то той веднага бива нарочен и се започват едни гръмотевици битки и така съревнованието между боговете е било винаги и винаги ще бъде ...

122

Дедо Коле

преди 6 години

Исляма не е мир. Това е лудост! Исляма е сатанински култ към смъртта.

121

Анонимен

преди 6 години

Важно е в кои богове вярваш - щото се оказа че една религия има по няколко бога

120

Анонимен

преди 6 години

Разликата между Християнството и Исляма е че при едната от двете религии единия ще остане без гениталии а другия пребит с камъни след изневяра.... познай коя от двете?...Затова ли жената на дърводелеца Йосиф(защото по времето когато зачева не е имало християни, а само юдеи, а те също убиват с камъни прелюбодейците) скалъпена историята за някакво мистично непорочно зачатие? Нима цялото християнство води началото си от един опит да се прикрие една изневяра?

119

Adolf Eichmann

преди 6 години

195. Човек който използва огън и меч за да покръства не е приятел на господ бог и не може да седи на една маса с него....

118

Adolf Eichmann

преди 6 години

191. Християнството не насърчава към кръвосмешение или извънбрачни връзки - и двете са проблемни, едното генетично а другото съсипва семейства и живота на хората. Разликата между Християнството и Исляма е че при едната от двете религии единия ще остане без гениталии а другия пребит с камъни след изневяра.... познай коя от двете?

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 192. Грешиш, тогава расизма щеше да е единствена и най-висша форма на дискриминация :)

116

Adolf Eichmann

преди 6 години

187. Ти знаеш ли въобще защо Борис (или както по късно се е прекръстил на Християнското Михаил) е покръстил Българите? Не се рови ;) Или го знаеш или не ;) Тези които насилват другите за да ги покръстят НЕ са Християни и Христос не би ги приел на неговата маса (образно казано). Христос се е опитвал да отвори очите на слепите с демонстрация на възможностите си както и със словата си - избора е оставял на тях - така правят истинските християни. Тези които носят кръста и бичуват са слуги на дявола.

115

****

преди 6 години

Тези чаршафи тази мантра могат да си я повтарят колкото искат,но действителноста говори друго,така,че трябва да започнат да ги депортират кой от където е дошъл,само тогава ще настъпи спокойствие в европа,защото видяхме с милосърдието на безмозачните помитици,до къде я докараха.

114

Adolf Eichmann

преди 6 години

179. Адам и *** фигурират в стария завет - юдейския от който дори юдеите са се отрекли преди хилядолетия. Учениците на Христос са написали Новия Завет за да поправят грешките на юдеите включително и грешки в стария завет. Християнството отрича кръвосмешение. Стария Завет ги описва образно в метафора за да подчертае че всички хора са част от едно семейство а не че всички са резултат на кръвосмешение ;)

113

Trolland Dump

преди 6 години

Тази "демонстрация" е пълна гавра с жертвите.

112

Adolf Eichmann

преди 6 години

173. Както вече написах това са извратеняци а не Християни. Християни не бичуват и не насилват хората за да ги покръстват. Христос не е млатил никой с бухалка да го насилва нали? Тези педофили и онези от Испанската инквизиция са ратаи на дявола и се крият зад кръста за да озаконят злите си дела и извращения - но техния проблем е че хората са слепи но господ не е сляп и ги вижда тези неща..... кофти за тях :))