47

Анонимен

преди 6 години

"toaletnata hartiq e bila izobretena predi 120 godini.interesno mi e s kakvo se potrivali predi tova uvajavanite hristiqni?"Плат, вълна, стари вестници, попиваща гъба. По-добре е от лявата ръка, уважаеми мюсюлманино.

46

Анонимен

преди 6 години

До big daddyotgovora e s ni6to.v nay dobriq slu4ay s lista ot tikva.zatova sega sme darjavata na tikvata.ili sudjuka de. jalki hora

45

Анонимен

преди 6 години

Единственото нещо, което мразя повече от оплакващи се мюсюлмани, е толерасти оплакващи се вместо мюсюлманите.

44

big daddy

преди 6 години

toaletnata hartiq e bila izobretena predi 120 godini.interesno mi e s kakvo se potrivali predi tova uvajavanite hristiqni?

43

Анонимен

преди 6 години

Аз сега съм в клозета и ще ви кажа че ще ползвам тоалетна хартия може да остане и някоя мастафулка. Ше си ходя с л***йнян ***... помислете това е интеграция.

42

Пак заблуждавате

преди 6 години

Защо не кажете истината на хората: в Исляма Корана забранява използването на тоалетна хартия, което е обявено за Харам! Мюзлеманина трябва да си полее вода (след дефекация) с дясната ръка от Ибрика, като през това време с лявата си подмива изпражненията (извършва ритуала Истинджа)! Точно затова мозлемите винаги налитат да се здрависват (с неверниците) с лявата ръка! Спомнете си това, когато следващия път някой мюсюлманин иска да се ръкува с вас с лявата си ръка!

41

До 45

преди 6 години

Пич като ти чета коментара ми става ясно, че тоалетната хартия и бързият душ не са ти приятели

40

Отврат

преди 6 години

По-ултра, мега, гига ислямофашистка и полит-коректна статия не бяхте преписвали нито от Дойче Веле, нито от Гардиън от мнооого време насам! Меркел би се разплакала, четейки я! Браво, послушни сте, продажници закупени!

39

продължение

преди 6 години

И се питам кому служи тази църква,служи ли на християните?И каква,за кого е ползата от подобно решение?

38

Анонимен

преди 6 години

Арабите си имат малко ръчно душче с което се подмиват след голяма нужда.

37

Анонимен

преди 6 години

Клекалото е най-малкия проблем,големия проблем е в главите на някои хора.Току-що прочетох в 24 часа,че католическата църква подкрепяла,финансирала нахлуването на бежанците.И се питам каква им е далаверата,след като ще загубят собствената си църква и влияние.Като съответно се унищожи и европейската култура и традиции?А оттам и държавността.

36

Анонимен

преди 6 години

В мъжките обществени тоалетни има писуари. За да не ги ползваш при малка нужда, трябва или да си джудже или да се срамуваш от нанопениса си.Въпреки това, вътрешните седящи тоалетни са с пуснати и опикани капаци. При форсмажорни обстоятелства съм влизал в дамска тоалетна - там нещата са неуписуемо трагични.Иначе казано, българина не знае как да се изхожда като цивилизован човек.

35

Анонимен

преди 6 години

Германски глупости. Съветският съюз превъзпита в култура, но пак стават простаци.

34

Анонимен

преди 6 години

Въпрос на предпочитание е когато се изхождаш в обществена тоалетна, дали да седиш на опикано седало или да клечиш над *** клекало.

33

анонимен

преди 6 години

Аз също съм за тоалетна чиния със седалка и в къщи естествено е такава , но знайте , че при клекналата поза стомаха и червата се притискат и освобождаването е по-пълноценно и правилно.

32

36

преди 6 години

Извинявам се: Идинственото, което не беше изцапано беше седалката на тоалетната.

31

Анонимен

преди 6 години

Един чешки художник беше оприличил БГ на тоалетна чиния и клекало.

30

Незнайко

преди 6 години

До: номер 34Ми вземи се обрежи и приеми исляма бе, гого, никога не е късно!Може да си смениш името на Гьоктурк!

29

Анонимен

преди 6 години

Немците си знаят какво им е с тези висококултурни мюсюлмански пришълци. Престижна квартира, наета преди това от богати араби в квартал Mitte на Берлин.След изнасянето им - килимите кишави от урина, а ваната пълна с фекалии. Единственото , което не е изцапано е клекалото.Чисткачката чехкиня, уж била болна и непочистила след престижните гости, та трябваше да се изнесем на хотел.

28

фабрика за лъжи

преди 6 години

Както винаги DW надминава самата себе си в параноидната си ксенофобия и ни сервира само лъжи.