60

До

преди 6 години

До smejчервения ***, не всички в СК са с промити мозъци като теб, има и осъзнати хора - точно както тук по времето на червените боклу=и.

59

Анонимен

преди 6 години

До 57 Ти си този, които гпвори глупости и възхвалява некъв ***. ЮК да не мислиш, че няма да стреля и да хвърля бомби ? Ще седи и ще чака твоя план да свърши; )) Сигурно много преди тебе са се сетили , какво може и откъде може.

58

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си много наивен да не кажа до глупост или много да ти е промит мозъка за да вярваш, че СК може да се опъне на най-силната армия дори и за ден. Америка може да приключи с екстравагантния чучхе идол за часове.

57

smej

преди 6 години

Севернокорейците ще се бият до последна капка кръв и просто ще умрат.

56

Анонимен

преди 6 години

Все пак да не забравяме , че САЩ не е използвала атомно оръжие от ВСВ. Отделно жълтурите са мишки по кръв. Те не водят войни , а партизански скечове. Ако са мъже да се бият като Хитлер всичко на вън и да стреля. Такива дето ми ходят в пещерите и джунглите и се мислят за голяма работа ....ооо Моля те...

55

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е, че Сеул е точно на границата между Северна и Южна Корея. Ако САЩ нападнат Северна Корея, Сеул ще бъде изравнен със земята и 20 милиона южнокорейци ще пукнат. А 20 милиона хора не са малко, така че САЩ са обречени на провал.

54

Анонимен

преди 6 години

Корейците са много по-работливи, дисциплинирани, честни и морални хора от всички американци, българи и европейци. Затова уважавам корейци, китайци ги уважавам, защото са скромни, работливи и дисциплинирани хора. Ако САЩ ги нападне, ще загубят. Хващам се на бас. Разберете, че това не са предатели като българите. Това са хора, които ще се бият до последна капка кръв, но няма да се предадат.

53

До 52

преди 6 години

Защо говориш нереални неща.Докато американците нанасят удари срещу предварително избрани цели, най вече ядрени, оръдията от планините ще изригнат тонове метал. Ква файда да ги засичаш, след като всяко прати по един снаряд в Сеул. Да не би американците да са измислили и противоснарядна защита?

52

Анонимен

преди 6 години

Виетнам не можаха да го съкрушат дори САЩ в разцвета си....Не само, че го съкрушиха ами го сринаха със земята. Изтеглиха се от там поради засиления натиск на обществото в самите щати.

51

vse edno

преди 6 години

Stiga drankahte gluposti...edva li ste pomirisvali dalechnija Iztok. Severna Korea e olicetvorenie na zloto na zemjata. Znam kakvo govorja ot lichen opit. Haide sas zdrave...

50

прас

преди 6 години

Азиатците, при всичките им недостатъци, са пълна противоположност на Балканските държави. Там редът, йерархията, семейството, работливостта, дисциплината, честността и доблестта са издигнати в култ. За императора японците са се мятали в огъня без да се замислят. Виетнам не можаха да го съкрушат дори САЩ в разцвета си.

49

Анонимен

преди 6 години

Ким и Тръмп са двама нарцистични психопата. Това са най-опасните психопати, тази болест не се лекува, нищо чудно тия двама психопата да направят ядрена война.

48

Анонимен

преди 6 години

До 49Изключително непознат си към военното дело. Това че е един е паднал нищо не значи. Когато се направи периметър защитен от изтребители / а той ще стане , защото ВВС на САЩ е голям/ спокойно ще си висят там дронове и ще чакат "радио...." алабалата да ги свали :)) Не знам какво съм гледал ама Япония го е гледала филма много от близо и още ближе рани.

47

До50

преди 6 години

Ако руснаците не бяха разбили Квантунската армия, краварите още щяха да стоят по тихоокеанските острови. Това го пише в Историята

46

другият

преди 6 години

Двама или повече нарцистични психопата си мерят чурките. Накрая обикновения човечец го отнася.

45

Анонимен

преди 6 години

До 48Прочети си историята ***. Япония е побеждаваа всички азиатски страни. САЩ смаза пък Япония ...тея проповеди ги пей другаде.

44

До44

преди 6 години

Явно си някой ***, който е гледал много американски бози. Кави дронове ще навлязат в Северна корея, че да са ефетивниТа те летят като майски бръмбари и са много уязвими на радиоелектронно въздействие. Ако не вярваш прочети как иранците си ги приземаваха у тях и после Обама плащаше милиони откуп да му ги върнат. А Иран, също е приятел на Северна Корея

43

Анонимен

преди 6 години

Всички, които пишете тука, не познавате азиатците. Те не са предатели и страхливци като българите. Кротки, любезни хора са, обаче, ако ги нападнеш става много лошо за теб! Ще се бият до последна капка кръв, но няма да се предадат! Такива са всички дръпнати очи - китайци, японци, корейци, виетнамци. Никой не може да ги победи, защото те са истински войници. Сред корецйте няма дори и 1 предател.

42

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея нарита наглата американскa моpда.

41

PD

преди 6 години

Интересно за азиатците от този край на света, е силния им колективизъм. Корея, я разделиха на две. От този експеримент, се оказа, че ЮК, в която интегрираха западноевропейски модел, е на първо място по самоубийства, на глава от населението си. Южно корейските мъже, масово търсят жени, из другите азиатски държави, поради еманципацията на Южнокорейките, и модела кариера преди семейството. С две думи, преди единия модел да покаже своята жизнеспособност, пред западния, е нужно да се вземат мерки.