33

3M

преди 6 години

Престанете да ходите на бетонираното мутроморие!

32

Анонимен

преди 6 години

те че могат да тарашат могат, но идеята на целия казус е друга ... в момента тарашат защото могат, и защото строителните интереси на една камара политици и техните покровители са накърнени, заради протестта на плажуващите.Това е, просто е и е много българско :)Иначе както тарашат плажа за нередовно къмпингуващи, трябва да изтарашат и една *** махала ... само че там в момента няма никакви политически интереси

31

111

преди 6 години

На плаж корал няколкостотин лица в продължение на месеци дивакуват-бивакуват, при не особено законно ползване на ток и вода, на чужди терени и не искам да знам къде ползват тоалетни. От тук насетне,, никой няма право да гони роми, ако се настанят под балкони и при блоковете ви-защото ромите къмпингуват диво.

30

Анонимен

преди 6 години

Българите са малък но невероятно *** народ.И колкото повече ги мачкат толкова им е по-хубаво.Да ходиш в Бг на море при положение че Гърция ти е на един К.. разстояниее признак че нещо не ти е наред в главата.Аааа, пропуснах, морето в Гърция е най-чистото в цяма Европа.От много години живея във Франция и познавам както местното крайбрежие така и италианското.

29

до 27

преди 6 години

Така е, хубави къмпинги има в Гърция, но се излиза от джоб, а на тия тарикати, типично по български пари не им се дават!

28

Грую

преди 6 години

Щом са се разположили на плажа са нарушили забраните за кампингуване по крайбрежието. Даже подлежат на съдебно идрене. Туй, че държавната машина е пълен ***, не ти дава правото да правиш квто си сакаш. А Малеевките са си редови граждани, за които също важат законите. Щом са извън регламентираните къмпинги, могат да ги тарашат всяка вечер. Това е по закон и точка.

27

Trolland Dump

преди 6 години

"КАТ ти проверяват документите, не ти ровят в багажа."Ок, неуместно сравнение. Въпроса е, че имат право да те проверяват, а ти ако нямаш от какво да се притесняваш - съдействаш. С тяхното мрънкане ми събуждат подозренията. Ако аз бях на мястото на проверяващите, щях да продължа всеки ден с проверките, щателно. Да са наясно, че има закони и те не се отменят с фейбук постове и мрънкане.

26

Анонимен

преди 6 години

Хора, Гърция е по-близо от фекаломорието. И си има и хубави къмпинги и хиляди километри плажове без мутри по тях! Оставете родните мафиоти да си гният в собствените *** и не си губете живота в конфликти с тях!

25

до Shark

преди 6 години

Е, явно не си наясно с гръцката астиномия. Не само, че ще ти ровят багажа, но при по- сериозно подозрение, ще ти разглобят колата, на части (после сам ще си я събираш) пък ти после ги съди и зад Страсбург, или се оплачи на отец Гарабед Киркорян!

24

Анонимен

преди 6 години

В областта на туризма Ангелкова е това , което е банкянската мутра начело на държавата. Популизъм, общи приказки, бий слабия, не закачай нашите спонсори и приятели. Абсолютно излишно министерство.

23

Анонимен

преди 6 години

Баси...! С какво се занимават българските министри и началника им...! Не мога да го проумея този напън, за евтин пи-ар...!Не могат ли да си вършат работата, без да кудкудякат, като кокошка, която е снесла яйце...?!

22

Men

преди 6 години

Министърката много удобно пропуска плажа преди корал, на който има едно мааалко хотелче, което излива едни неща. А пък барчето до хотелчето даже не си прави труда да скрие къде се изливат водите, а просто тръбата излиза по средата на плажа и от страни до вадичката има няколко чувала с пясък. Но явно палатките са по-сериозния проблем.

21

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че държавният терор расте лавинообразно. Само да не тръгнат из къщята като най-пъровбитните си предшественици и да вадят хората по ***.

20

Анонимен

преди 6 години

Безсмислено министерство. Без мисъл министърка , с физиономия на мутра. Какво очаквате в държава на пиарки, силиконки и мутри/мутреси .... ??

19

Значи

преди 6 години

когато роми се самонастанят в чужда къща ревете. Ми то е същото! Я си представете, че си отивате един ден на СОБСТВЕНИЯ си имот, и заварите как някой си си е разпънал палатки и черги, и си гледа кефа, и даже те заплашва. Май тогава друга песен ще запеете!

18

Анонимен

преди 6 години

Така властта, под премъдрото ръководство на празноглавата банкянска Тиква разбира управлението. Той се занимава със созополската кръчма с "такса стол", Ангелкова обикаля плажовете. Други проблеми в България няма.

17

Анонимен

преди 6 години

Какво реве тази Малеева? Не може всеки да си разпъва палатките където му хрумне. На някои репортажи по телевизията се видя, че са си опънали палатките точно върху дюните, където със сигурност има защитени видове растения. Бетонните строежи унищожиха всякакви видове дюни, но и тези така наречени "диво къмпингуващи" се самозабравиха и си мислят, че навсякъде ще си спират караваните и ще си опъват палатките.

16

Анонимен

преди 6 години

Че трябва да има регламент за къмпингуване,трябва.Но министър да "обикаля плажовете от сутрин до вечер" си е за смях.....или за плач,не знам...

15

Shark

преди 6 години

До 12. Не, няма да го направи именно защото има ясни правила и това с тока и водата си е регламентирано. И никой няма да отиде да ти рови багажа посред нощ.

14

Men

преди 6 години

Спокойно просто искат да разчистят терена за строежи. Всичко зад плажа е изкупено, сега гледат да разгонят къмпингарите и да ги наплашат, за да не говорят много много. И после хоп хотелче...