136

Анонимен

преди 6 години

Требе да им спрът децките!

135

дд

преди 6 години

що ми се струва че тез двамата на пейката свиват цигари? нещо правят там? и 100 процента че това има предистория няма логика ей така да дойде отнякаде и да те бият без нищо, може да му е седнал на пейката но все за нещо е...

134

Бял Българин

преди 6 години

А защо раждат деца, а? С какво право раждат деца? Раждат по 15 деца а белите българчета не могат да се раждат!

133

th

преди 6 години

Положението отива към гражданска война.

132

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 159За сведение-всички съветници на бай Тошо за евреи или женени за евреи.

131

Хасан

преди 6 години

Има вероятност тия двамката които са сядали на пейката преди това да са набили и провокирали ромите в някоя дискотека или заведение и да се скрили в градинката! А после ромите да са били информирани от техни приятели кьде се намират и да са трьгнали да ги тьрсят за обидите и провокациите които са им били нанесени!

130

УЖАС

преди 6 години

"Група роми пребиха 2 момчета, които просто си стояли на пейка в село Победа, област Добрич."УЖАС, нашите момчета просто си стоят, а ония ги пребиват. УЖАС, да те пребият зашото просто си стоиш. Да не може вече просто да си стоиш - УЖАС. До там LI стигнахме - просто да си стоиш и да те пребият. Просто си стоели момчетата, и само за това ги пребили -УЖАС!

129

Анонимен

преди 6 години

Седнали тука някои да се питат защо Валери Симеонов не вземал мерки срещи ц**анския терор,Ама ето ви отговора-Докато бяха в конфликт с Воленчо,по партийната тв Алфа на ПП Атака показаха Кадри от посещението на Валери в Израел,там същия като всеки правоверен юдейн с кипа на темето се молеше и клатеше на стената на плача.Това е истината Валери Симеонов е еврейн ,а синчето му живее в САЩ,те и затова тоя Ч*фут Валери най много го пробутват медиите

128

Анонимен

преди 6 години

Цялата кампания е много зле организирана. Трябва да пламне едновременно поне в 15-20 града подкрепено смощна медийма подкрепа, само тогава може са стане една хубава гражданска война и да се намесят омиротворителните сили. С такива изолирани акции ту Асеновград, ту Добрия нищо не може да се постигнве, а и ромите се виновни, сигурно са поискали повече пари за масови акции, но пари няма, навсякъде сега е криза, трябва да го разберат и да действат за колкото им се плаща, и без това мизерстват.

127

Анонимен

преди 6 години

Както комунистите са клали българите след 9-ти Септември никой не ги е клал. 10 000 разстреляли още първите месеци - интелигенция и богати хора, за да ги оберат. После стотици хиляди минали през концлагери, откъдето половината не са излезли. А батачани са клани не от турци, а от околните помашки села, в това никой историята е категорична. Моля комунистическите *** да не приписват собствената си кръвожадност на други.

126

снайпера

преди 6 години

До Османлъ ЯстребителЕдинственото чувство което можеш да имаш от въпросните 500 години, е че нито знаеш кой си, нито какъв си....Яcно ли ти е, Яcтpeбe

125

4epa

преди 6 години

TOVA SE ORGANIZIRA OT BSP I DPS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLATENO E ZA DA SAZDAVAT SMUT V DARJAVATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KADE E DANS !!!!!

124

Кирил Т

преди 6 години

Повтарям>!. Ако бяха живи тези които дадоха живота си за свободата на родината нямаше да стоят, но щяха и сега да направят нещо. Българите трябва да се обединят и не само за такива прояви когато станат, но във всеки един момент. Ние сами си се бием по улици, площади. Какво е това безумие да се мразим толкова. Левски и другите биха се срамували сега ако могат да видят какво правят тези агитки и млади момчета. Трябва да се издигаме и уважаваме а не да се мразим и този случай щеше да се реши бързо.

123

ола

преди 6 години

Кой смачка Волен,ако не репресивния държавен апарат на Боко-та и обществен труд,глоби и.т.н И Хитлер е бил репресиран и в затвора е лежал -всичко ще си дойде на мястото!

122

Анонимен

преди 6 години

Валерко що не отиде да бута ромски бабички?

121

Анонимен

преди 6 години

Само като ви чета неграмотните коментари и ми става яссно защо тази държава 30 години е в калта.

120

Анонимен

преди 6 години

До 146Сигурно, след като има черен пояс 7-ми дан по карате... предполагам още помни това онова.

119

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 138Какви избиратели,бе,тиква.Дай ми ЦИК и ключа на Арена армеец,па не мисли за резултати.

118

Solar Power

преди 6 години

До Боко СуджукаБоко така става когато концентрираш всичко в София ! Оставяш в провинцията да живеят само такива групи. В провинцията също плащаме винетки и същите данъци но живота е по лош. И това се дължи на теб. Цялата власт пари и всичко само в София както при бай Тошо. И не се оправдавай ! От 9 години си на власт.Ти караш всички останали българи които не са хванали терминал 2 да отидат в София. Затова накрая всичко останало без София ще бъдат "римляни".

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 142Боко тиквето ще има ли кураж да прекара сам,без охрана на пейката в с.Победа,ей така,на чист въздух....