42

Бдинец

преди 6 години

То, и в Грузия, и в Украйна, така започна с американски инструктори обучаващи армиите им. ВКазахстан само чакат Назарбаев да умре и тръгват по пътя на Туркменистан,май не отчитат фактите, че за разлика от Туркмените, имат граница с Русия и голямо славянско малцинство, особено на север, където казахите са под50%.Всъщност Казахстан са изкуствена държава и нация, вместо да провеждат политика за обединение с братята си киргизи, тръгват срещу Русия.

41

дядомраз

преди 6 години

За 20 г. линията за отбрана на НАТО напредна със хиляди километри. Отбрана ама друг път! Как става това? Народите ли го искат от любов към САЩ и омраза към Русия? Не! Просто ЦРУ купува държавни ръководители на килограм.

40

да

преди 6 години

кенефът САЩ няма война,в която да не бит и опъван

39

Анонимен

преди 6 години

Алколозираната клоака уж много велика пък отвсякъде са им ги нахакали :) тя май само велика ама исторически хаха

38

Анонимен

преди 6 години

Русия се борила с терористите в Сирия????!!???!!!!Та нали терористите от Хамас и Хизбулла са руски съюзници. Стига сте разправяли вицове!

37

Анонимен

преди 6 години

Хора,стойте си в ЕС!Няма по-добро от ЕС.В Азия върви 3-та световна война!Не знам кои са европейските партии в България,но гласувайте за тях!

36

до 35

преди 6 години

Мимченце глупаво с акненце, твоите платени драсканици минават пред твоите третополови дружки с червило. На нас българите твоите цапаници не ни минават. Носи си евроатлантическия *** на ремонт някъде и си запази безценното мнение само за себе си. Никой освен тебе няма нужда от него. Хората с разум са ни достатъчни да знаем кое е добро и кое зло. Тръгвай и никога не се връщай.

35

СатаНАТО™

преди 6 години

утре добрите зелени човечета ще са вече в Астана, а др.Назарбаев и фамилия ще копат въглища в сибир...---------------А тия момченца на снимката дали ще са съгласни?

34

СатаНАТО™

преди 6 години

До МиротворциДа, нали! Не като руските "миротворци" в Приднестровието, които си откраднаха малко територия от Молдова. Руските "миротворци", които направиха марш на скок да заграбят летището на Прищина. Не като руските "миротворци" в Южна Осетия, които започнаха войната с Грузия. ООН им дава мандат, дават обещания за безпристрастност, слагат си сините каски и на другия ден почват да грабят територии.

33

Анонимен

преди 6 години

И ти от кои се мислиш че си?

32

Анонимен

преди 6 години

Русия никога не е имала съюзници, а завладяни роби.САЩ винаги са имали съюзници. Това показва ясно , какви хора са едните и какви другите. Уважението не се купува.

31

Миротворци

преди 6 години

"войници се упражняваха наред с военни от САЩ и Великобритания, решавайки комплексни миротворчески задачи"Забелязвате ли че всичко което Америка прави е винаги формулирано като миротворно, те или са пълни идио-ти или мислят че и ние сме такива.

30

Fff

преди 6 години

Абе те и в Грузия ги обучаваха хамериканци ама грузинската армия се предаде за 5 дена.

29

САЩ

преди 6 години

Настават размирни времена ! Виждате сами ....Русия напада целия свят ! Призоввам България и другите пионки аааааа партньори да се вдигнат на нож и да се изправят срещу Русия в името на майка Америка и благодо на американския народ ! НА БОЙ БРАТЯ ЗА ДРУГО НЕ НИ ТРЯБВАТЕ !

28

Илф и Петров

преди 6 години

"Ние какви сме бе - съюзници на САЩ, от 20 години партнъори, д ане сме богати?!?"Ами че, ако вие не сте богати, значи сте хайлази.Щото ние пък не се оплакваме. Той господ дава, но в кошара не вкарва.Пък като гледаме какви простотии пишеш, едва ли си съюзник на САЩ.

27

Анонимен

преди 6 години

TYPA PROPAGANDA NE VYRVI

26

Анонимен

преди 6 години

Той Назърбаев може да се прави на какъвто си иска. В Казахстан половината са руснаци.

25

Анонимен

преди 6 години

Назърбаев се плаши да не го обвинят за диктатор, какъвто е. Подмазва се на САЩ, за да не го закачат.

24

до 13

преди 6 години

Американците такива тревопасни търсят като тебе бе ***, да им обещават зелена поляна и да ги стрижат, а овцете да блеят радостно в aнaлeн opгaзъм. Япония и Великобритания може да са богати, а ти какво спечели от НАТО освен една кошара и кош с обещания?

23

до 22

преди 6 години

Има значение. Защото и ти клечиш някъде край пиперките за гювеча за зимнина, обаче си продаваш важности, ако не си същия кaвaл. Много ви знаят евроатлантическите чoвки, а задниците ви голи и гладни. Факти ми давал...