49

Щирлиц

преди 6 години

Модернизиране на войските,мда....Ако е същото модернизиране,както у нас,добре е сторил Додон.Американците да модернизират южните си щати,наркотиците,и всякакви ценности.

48

Василев

преди 6 години

Америка бомбардира България преди време, но сметките излезнаха грешни! Сега Америка изпозува друга стартегия - стратегията на евтино платени шпиони и агитатори,стратегиии на подкупване и сплашване на управниците, стратегията "разделяй и владей" - прокарвана от НПО-та, финансирани от САЩ!Но страха на Америка от изток си остава вечен.Агент Коул Матюсън!ЦРУ!!!

47

Анонимен

преди 6 години

Русия не може да е миротворец, като винаги почва войните тя!ВСВ почва с нападението над Полша от руските войници. Германия напада Полша 4 месеца по-късно!

46

Анонимен

преди 6 години

До Руснаци ли ?! 50Абе, да те питам не те ли е срам е безмислено! Такива жи....тни като тебе НЯМАТ СРАМА! Ама поне акъл малко не ти ли е останал?????

45

Анонимен

преди 6 години

Русия да си стои в Азия, там и е мястото.И след 20 години да стане провинция на Китай.Защото за друго не става.

44

Анонимен

преди 6 години

"Защото аз знам само за едно 50-60 милиона съветски граждани духнали свещичката по лагерите на смъртта!!!" ВСВ се води 6 години по целия свят, а жертвите по-малко!!?? И колко е било това население, че да избият 60 милиона от него!!??

43

Руснаци ли ?!

преди 6 години

Руснаците са изнасилили и убили стотици български момичета и жени през 1944-45!Изнасилванини заклани са били дори бременни!Това е Руския човек - пияни зверрове, далеч от човешкото развитие.

42

Патриот

преди 6 години

американският окупатор ВЪН в чувал ведно със *** им

41

Анонимен

преди 6 години

Молдовския Радев да не се отвива и горещи много, че ще изстине много бързо.

40

Анонимен

преди 6 години

"Защото аз знам само за едно 50-60 милиона съветски граждани духнали свещичката по лагерите на смъртта!!!" Как ги смятате така тези милиони!!?? През ВСВ участват милиони войници, с хиляди танкове и самолети, стотици хиляди оръдия, милиони бройки стрелково оръжие, милиони попаднали и загинали в лагери... И жертви - около 52 милиона.

39

Анонимен

преди 6 години

Русия, там където пият лосион за вана и антифриз ... това и в Африка не го правят :)))Избиват повече сънародници отколкото са избили Хитлер и Наполеон заедно!Това е Русия, пияна и злобна поробителка на всичките си съседни страни!Затова всички я мразят!

38

Калеко Алеко

преди 6 години

До рускиня ..... Мен никой не ме е прибирал, аз живея в държавата си, която официално е член на ЕС и НАТО, по скоро ние сме прибрали такива като теб, дошли да живеят в страната ни и обсебили форумите ни с рушофилистичните си уклони и сърбежи ... !!!

37

Анонимен

преди 6 години

Русия е страната на Злото!Да си седят в любимите си лагери в Сибир.За руснаците - само ГУЛАГ!

36

Анонимен

преди 6 години

Добре се живее само далеч от Русия!

35

111

преди 6 години

*** за икономическото джудже Русия.Държава която се равнява на Ирак и Сирия,държава която никой незачита за нищо.*** и за всеки един български русофил ,който се кланя на тази ***.

34

Анонимен

преди 6 години

ПСПолетят ли ракетите малцина ще имат времето да спорят кой бил прав, а кой не!Дано разума надделее!!!!!!...Викаш да преклоним главица и да затворим очи пред кражбата след като крадецът застрашава с унищожаването на целия свят.Не приятелю, не трябва да се мълчи и прекланя пред нагли крадци неспазващите никакви закони и договори които сами са подписали, дори и с цената на живота.Ако светът се превърне в място в което силният си прави каквото си иска, ами по-добре такъв свят да не съществува

33

Василев

преди 6 години

Малкото, което остава за американските интереси, са незначителните във военно отношение страни като България. Но не бива да се забравя и малка Куба - трън в петата!Агент Хосе Шеймънд!ЦРУ!!!

32

Анонимен

преди 6 години

На това му се вика империя....

31

рускиня

преди 6 години

До Калеко Алеко. Ти вече си член. И какво? Сега си член и ще бъдеш член. Собствено като член тебе третират. Използвали и прибрали.

30

Василев

преди 6 години

Американските окупационни планове са сериозно застрашени и вече се пренебрегват дори от незначителни сили, като Молдова. Америка е изправена пред сериозна дългова криза и става все по-зависима от капризите на Китай! На път е да се създаде положение на пълна безизходица и управленска криза!Агент Дейв Холенфиилд!ЦРУ!!!