108

Анонимен

преди 6 години

"Всяка далавера в която аз не участвам е корупция" - Тиквун Борисоф.

107

Анонимен

преди 6 години

И Господ вече не може да ни помогне.....

106

Бай Тошо

преди 6 години

Липсвам ви нали......Тоя заедно със всички евроатлантици отдавна щяха да чукат камъни в Белене където им е мястото

105

Анонимен

преди 6 години

До Василев Стига дрънка простотии. Никъде не прочетох и намек, че американците са виновни за каквото и да е. А и най-много хули по САЩ и ЮК си изписал ти лично, за кефа на баба си Меркел. И запомни 1 - няма безплатен обяд. Еврофилите хранят само местните си лакеи, щото са на печалба от тях.

104

МДА

преди 6 години

До ВасилевИВО ХРИСТОВ ОБЯСНЯВА ВСИЧКО ПО ВЪПРОСА В РАЗГОВОР С МЛАД АВСТРИЕЦ,КОЙТО ГО ГЛЕДА ВЪЗХИТЕН.НЕ СИ ДОРАСНАЛ,СЕЛЯНИНО ВАСИЛЕВ,ДА ГО РАЗБЕРЕШ.ТАКИВА МНОГОЗНАЙНИЦИ КАТО ТЕБ И МЕН С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ.СЕЛЯНИ!

103

Анонимен

преди 6 години

Борисов:Само ние имаме право да крадем.НИКОЙ друг!Ако всеки започне да краде,къде ще му излезе края.

102

Анонимен

преди 6 години

Бориславова източи ДЗИ и Борисов си купи джипка.

101

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина :) На този *** народ точно това му трябва...нека го грабят и да тъне в мизерия и нека пак гласува за БСП да си разпродават България :))) А дано още такива новини и да слушаме как ревът :)))

100

Анонимен

преди 6 години

Кажете името на социалистическата измеет обрала завода!!!!

99

От Миньо

преди 6 години

Завод "Полимери" > неизвестните грабители> "родолюбеца" министър> вероятна утил да изация(макар, че не са бомби 😊) и превоз от фирма на "Дилиорманеца", който е солташ. на грабителите> комисионни държавна пара (възможно и директора на "Нефтохим" да намасте).> виновни ще са според малката Трицона някои бутони. Всичко 6. Добър писар, доволно пара, само на наземни гърба да ни е здрав. И най-важното е да проследим поне медийно пътя на парата, та да видим дали съм прав за тези родолюбци, а може и....

98

Ганьо мионистер

преди 6 години

При мандата с патерица РБ, говореше едно, сега при патерица ПФ , говори друго, преди с патерица РЗС- - трето. Само дето политиката му е една и съща - обсебване на де що има ресурс. Когато не са били на власт - държавата била лош стопанин, когато 99% от държавните служители са техни хора - била хубав стопанин. Ганьовщини на макс.

97

Герчо с тамбурата

преди 6 години

За сетен път се убеждавам, ЧЕ ДЕМОКРАТ- ЗНАЧИ НЕКЪДЪРНИК!

96

Бре!

преди 6 години

След 8 години във властта Бибитко разкри една далавера. За БТК и Балкан ще му трябват още 50-60 години.

95

Анонимен

преди 6 години

Боцко откога си на власт? От 2009-та. Кога реагираш? 2017-та...

94

Анонимен

преди 6 години

Аз ли съм почти неотстъпващо премиер от 2009 г.?Сети се Мара...

93

Анонимен

преди 6 години

Недей обвинява едните или другите те ви гледат спира те всички са комбина защо толкова години няма един съден щото ако го осъдят ще изпее всички

92

Анонимен

преди 6 години

А бе хора вие мозък имате ли ,защо се хващате на манипулациите на простя според самия него Борисов.Та този *** Борисов е на власт от 2009г. с малко прекъсване и Банев е бил собственик през това време правил е золуми и никой не му е търсил сметка! Борисов плати на ваш гръб 7 млд лева за золумите в КТБ , Белене ,Цанков камък и виновни никога няма ! Борисов си избра Кацаров и яростно защитава Пеевски, Златева, Божков и т.н,не дава косъм да падне от главата им.

91

kal

преди 6 години

Сега обяснява, че приватизацията било лошо нещо, а преди години се бореше за нея. Ами айде г-н Борисов направете нещо, нали сме ви избрали за да се справяте с тези проблеми. Ако сте безсилен, кажете го ясно и публично и да се търси решение.

90

Калеко Алеко

преди 6 години

Като чуя за разбойническа приватизация и се сещам за приватизационните бонове на комсомолеца Виденов, с които стартира масовата приватизация. Сещам се още и за фалита на тогавашната банкова система с която червените олигарси, приватизираха и жълтите стотинки от джобовете на клетия българин. Тази Приватизация пък беше финала на една Национализация, с която предтечите на днешните социалисти пренесоха сталинизма в Бълагария и превърнаха свободния предприемач в социалистически труженик ..

89

Анонимен

преди 6 години

А колко гадна беше солната киселина, *** от производството на PVC, дето се продаваше за 11ст. литъра. Друго си е вносната ЧЗА за 4лв на литър. И най-важното - предпазва културисти експериментатори от яхването на вълната в съвременната НУТРИЦИСТИКА. Последното звучи толкова про-евро, даже повече от юпитата дето обърнаха външния дълг в евро по най-неизгоден курс за държавата.