11

Факт

преди 6 години

До до 7-мия маймунАсад дойде на власт като наследник на баща си,но после направи избори и ги спечели.По принцип не той беше наследник, а брат му Басил,но след автокатастрофа(Мосад?),се наложи да поеме поста.Идването му на власт бе голям шанс за модернизация на Сирия и той тръгна по тоя път.Което никак не се хареса на САЩ-на тях им трябват слуги,а не свободни държави.И се започна една "демократизация"-не ти е работа.Без малко втора Либия.Хеле се размина и нещата вървят към оправяне.

10

до 8-мия маймун

преди 6 години

:)) трео-четвърто и тнт - класния артист срина сибирската империя . И отново ще се случи .Свободата винаги е по-силна от мракобесието .

9

Хм

преди 6 години

"...на Русия трябва да е ясно,че намесата в избори е много сериозно нещо..."Това ми звучи като:"Само САЩ могат да се месят в чужди избори".Също само САЩ могат да разсипват държави,да убиват чужди политици и т.н. и т.н......

8

до 7-мия маймун

преди 6 години

и по кой закон асадчо е президент на сирия ?по закона на северно корейската откачалка кимчо , или по закона на руското императорче путинчо , или по закона по който правешката тиква тошко беше тук голям бабаит ?

7

Анонимен

преди 6 години

Третокласният холивудски артист Рейгън, който масоните направиха президент на САЩ, отдавна гние в гроба или се пържи в ада.

6

за Сирия

преди 6 години

Асад е законен президент на Сирия.Опозицията на Асад(радикална и умерена) са терористи и бандити.С терористи не се преговаря, те се унищожават, руснаците знаят как да елиминират терористите.

5

Анонимен

преди 6 години

Президент Рейгън натика сибирските алкохолици в *** *** .Но алкохолните микро-мозъци не си научиха урока.Ще има нов , и по-суров.

4

Анонимен

преди 6 години

Сергей Лавров е гений в дипломацията, американците само могат да се учат от него.

3

за Крим

преди 6 години

Это Крым, и по совести это Россия!Это Крым, здесь везде только русская речь.Это Крым, здесь названия до боли родные Симферополь и Ялта, Севастополь и Керчь.Эту землю уже никогда не разделишь.То, что связано кровью не разорвешь.На чужие знамена кресты не прицепишь.Остальное лишь глупость, да хитрая ложь.

2

Анонимен

преди 6 години

В Киев беше инсталирана една неофашистка хунта-бандеровци и десен сектор, които убиват руски деца и жени в Украйна.С мръсните долари на международния престъпник Сорос-5 милиарда долара.Крим е руски, това не подлежи на обсъждане.

1

zeus

преди 6 години

Проблемите в Украйна са в следствие на едни 5 милиарда долара, които САЩ дадоха за Майдана. Очакваните резултати бяха американска военна база в Крим и заграбване на цялата промишленост и газопреносна мрежа.