37

гого

преди 6 години

Няма по-мрънкащ народ. Ами изчистете си дворовете, измажете къщите, не хвърляйте *** по улиците, спазвайте правилата за движение... Тогава ще заприличаме на нормална държава и това е възможно без много пари

36

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Уважаеми читатели, на снимката виждате част от престъпния елит на България, който ни управлява.

35

Анонимен

преди 6 години

Суджук паша "оправи" матрияла!

34

Циклоп

преди 6 години

Това е Гьобелсова пропаганда

33

Анонимен

преди 6 години

Швейцарски сметки на балканите , това е факт, но само за управници и бивши комунисти партийни лидери и техните отрочета. Партийните крадци могат и Бил Гейтс да сложат в малкия си джоб.

32

Байфидан

преди 6 години

И като сте се изпразнили всички по-долу само с негативни коментари, което ВИНАГИ Е ТИПИЧНО ЗА ***, какво постигате? ВИЕ с какво сте помогнали, макар и мъничко, държавата да е по-добра, независимо кой управлява. Защото съм сигурен, че който и да беше на власт и омразната ви тиква да не беше се раждал, коментарите ви щяха да са същите. Нали, злобни, жалки мрънкачи? СТИГА!

31

Хасан Ахмедов

преди 6 години

Господин борисов, тук в България сама старите хора знаят къде е Швейцария. А онези, младите, които са отишли на Запад никога няма да се върнат. Само като видят мутрите на тия около тебе, които родителите и бабите са им избрали.

30

Анонимен

преди 6 години

Да, бе да - и Банкя ще стане Цюрих.

29

Тиквократ

преди 6 години

За светли бъднини, води ни партийо любима! Бат Бойко ви даде заплатки да харчат ръчичките малки!2021 г. след 14-годишно членство в ЕС минималната заплата ще бъде:... внимание!!!... ту-ду-ру-ду-ду-ду... 325 евро!Естествено, ако Боце не се чупи преди това, защото еврофондовете свършват 2020 г. и после: адио, Рио, донт край фор ми, Арджентина, човекът взе парите, каза чакай малко...

28

А суджука?

преди 6 години

Пише ли нещо за "суджука" в тази програма? За да получиш държавна поръчка колко процента "суджук" ще взима ГЕРБ? А и още нещо? Колко милиарда трябва да открадне Тиквата, за да се засити?

27

мдаааа

преди 6 години

Като свършат парите за управленската програма, тя спира.След нов заем от данъкоплатеца, управленската програма продължава с нова сила да "папка" пари и т.н..

26

Анонимен

преди 6 години

Този дебел и изфирясал чичка наистина е болен. Няма ли един свестен лекар в екипа му или ще гледат как ни затрива, за да стои на власт докато започне да се напикава в премиерското кресло?

25

Анонимен

преди 6 години

Бе не му ли е топло с тия кила в тая жега?

24

Нека сме сериозни

преди 6 години

1500 лева средна заплата в България няма да има. Поне докато управлява мутрата от милиционерското училище в Симеоново. Това е. Комунистите до 89-та ме лъгаха със "светлото бъдеще" и некси не мога да повярвам на Тиквун, който ме баламосва по същия начин.

23

Зевзек

преди 6 години

Швейцария на Балканите или Бангладеш на Европа?

22

А Истинате е друга!

преди 6 години

На Боковите алабализми вече вярват само хора с IQ под 100. Фактите - за 7 години Боко направи така, че от предпоследни в класацията за доходи в ЕС станахме последни. Благодарение на Тиквата и ГЕРБ дишаме праха и на мамалигите.ТОВА Е ИСТИНАТА!

21

Анонимен

преди 6 години

Отдавна България е Швейцария, но за Тиквара, Цецка Мамата, унижена жестоко от Тиквара, Цецо Цървула, Краси Велчев, Караянчева, Влади Финансистчето, Главчо, Деси секса, Веждичката, десетина кмета на гробарите от големите градове, Свинетка, Борша,Социоложката и още от Гробарската шай;;ка.Цялото депесе, "елита" на БСП, Доган, Плевнята, Първанов и още мордори.Грабежа на българите продължава с помощта на ЕС. Знаят, че сме най-бедни и нищо. Удобен е Монокнижника, слушка.А просперитет ..може, но някога

20

Беър Ви Грилс

преди 6 години

"С бюджетни пари пък за четирите години управление трябва да бъдат обучени най-малко 50 000 безработни по списък с търсени от работодателите професии."Дам - вземете ги научете хората да оцеляват в пустошта, че със заплатите които се предлагат в най-търсените професии ще се наложи. Поне проблемът с бездомните животни може да се смекчи (без да има връзка с първото изречение).А за инфрастрктурата - не се бийте в гърдите и стига лансирахте проекти от преди 30 години. Качество > количество.

19

777

преди 6 години

Средна заплата 1500лв. през 2021г. Това ще е горе-долу колкото румънската минимална заплата тогава. Жалка работа! Ако предвижданията в програмата са един вид мечти, то и мечтите ни са жалки! Минималната заплата трябва да стане около 800лв. веднага.

18

ЙОВКОВ

преди 6 години

До Да не се лъжемДа сте чели случайно МЕЧТАТЕЛЯТ от Йордан Йовков?