40

sante_dog

преди 7 години

Нямат ли си БХК да им обяснят, че това са културни особенности? За нашите афганистанци обясняват че да тъпчеш 12 годишна е културна особенност и не трябва да им нарушаваме обичайте. Явно и там е така. Бързо да се обадят и да заклеймят намесата в културата на тези иначе толкова приятни хора които режат ръцете на жените си...

39

до 37

преди 7 години

Стига ***! Дала е на потомци на българи - от Бесарабия, Македония, Западните покрайнини или когато единият родител е българин а другия чужденец и прочие. Не е дала паспорти на афганистанци както се опитваш да го изкараш. Айде стига ГЕРБерски глупости само да тровите по президента....

38

Анонимен

преди 7 години

"Една достатъчно интелигентна жена няма нужда и от деца в този и-диотски свят"Най-радващото е, че индивиди с такова мислене не оставят поколение.

37

Анонимен

преди 7 години

Чудесно.И при всички тези проблеми, ха сега обяснете защо другарките феминистки се занимават с "бялата шовинистична мъжка св.иня", т.е. горкия работещ бял мъж в западните държави?

36

Циник

преди 7 години

Рудиментарни прима ти...с липсата на мозък! Жестоки животни - после се чудят западняците, как в 21 век има....хм..."хора", на които не им мига окото да заколят човек като яре! байхейс...преди мен го е казал много точно - такива "жени", друго не заслужават! Това всъщност е само малка част от "израза" на човеконенавистната доктрина ислям! Страшното е, че Брюкселските хрантутници, и Мурксулската ханъма в Берлин - не ни оставят избор - трябва да работим за да могат такива да се множат, и благоденстват

35

Анонимен

преди 7 години

Елате във България да видите нашите афганистанки-ромки,над 110% от тях се женят на 14г.на 16вече са майки със по 2-3

34

Гошу

преди 7 години

До 25на 100% съгласен. Изчислих, че с една лелка на моя, 40 годишна възраст като я свалям по любов и я изкарам на ресторант ми излиза точно колкото да си взема за няколко часа 20 годишна супер красива със супер тяло прoсtитутка. Отделно ако почнете да живеете заедно ще е ад - хем с лелка, хем ще ти мрънка, ще ти взима заплатата и повече младо тяло няма да видиш. Така че да, по-добре докато можеш да вадиш кинти да си соло и да си перкаш младите жрици. Аз си имам цял списък с много специални :)

33

хммм

преди 7 години

те тия бурки ги носят за да не ги загляват другите мъже, арабите са страшно ревниви същества. Ама все съм се чудил тия как си различават въобще жените като ги облечат така, за мен всички са еднакви. Ненормална работа. Религията на мира.

32

Анонимен

преди 7 години

Илияна Йотова е дала е на тези шебе-ци близо 2 хил. БГ паспорта за 6 месеца.

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Подробности които не променят картинката.

30

Анонимен

преди 7 години

А като одъртееш-рогца.+++++++++++++++Може и 6 месеца след като вземеш мерцедеса... Другия мое да кара Ламборгини...

29

До Анонимен 32

преди 7 години

Йес, "нео харем" епа как го измисли бе?

28

Ба

преди 7 години

ей добре че има отбори борещи се за правата на жената, иначе тая раждаемост как ще ни го забие след години. :)

27

Анонимен

преди 7 години

До LanРаждат им деца срещу издръжка.Формират някакъв нео-харем.Точно като в мюсюлманският свят.Само дето там жените са по-евтини.Смисъл в Афганистан прилично изглеждащо момиче струва колкото 2-3 крави и няколко кози.По-грозните обикновено-няколко кокошки.С плащането на сумата се придобива пълно право върху нея.Ако реши да избяга най-вероятно техните ще ти я върнат за да не върнат стоката.Купувай ти мерцедес плащай ипотеки и я води на море през лятото и на ски през зимата.А като одъртееш-рогца.

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Дъщери?Какви дъщери.Никоя няма дори да те погледне ако не и задоволяваш капризите.Камо ли да иска деца,семейство и тн.Ще искат да стават държанки на мутри,бизнесмени и футболисти.Влез в реалният свят.

25

Анонимен

преди 7 години

Тези забулени кифли е най-добре да се самоубият всичките, защото от тях нищо читаво не излиза-нито мъжко, нито женско.

24

Анонимен

преди 7 години

Коментарите Ви до тук са потресаващи!Значи афганистанските мъже са започнали да осъзнават изостаналостта си, въпреки осакатяващото възпитание и традиции, а българските мъже мечтаят за безправни жени-предмети, които да използват по свое усмотрение и които да могат да изритат когато им хрумне.Хм...майките си поне уважавате ли? Това ли искате да преживяват дъщерите ви?Нямам думи!

23

Анонимен

преди 7 години

Една жена, която е икономически независима, няма нужда от мъж освен, ако не иска деца.Една достатъчно интелигентна жена няма нужда и от деца в този и-диотски свят, а светът е и-диотски заради мъжете.Това, че необразованият мъж е кръгъл *** не е изненада.

22

Lan

преди 7 години

23 ТО по твоята логика значи една голяма част от жените остават без мъже или пък мъжете без жени...:) Щото няма как дето се вика, тези с многото пари и със супер телата са ограничени бройки, а жените все още сме повече от мъжете. Само че тези са единици, обикновено или по собствен избор или пълни ......:) Тези, които са си го избрали, не се жалват - значи се сещаш ти от кои звучиш, че си.

21

Анонимен

преди 7 години

По-добре да си я купиш като предмет отколкото да я сваляш да я водиш на заведения,ресторанти да и купуваш глупостите да работиш често на няколко места за да можеш да "издържаш семейство" Да и търпиш детинщините или да се правиш ту на клоун,ту на мачо,ту на добрата и приятелка ту на татенцето ама и в сексът да си машина а в парите като банкомат с набран сервизен код...А след няколко години да ти бият шута щото панелената принцеса от провинцията е решила,че е еманципирана,отегчена или иска соло?