63

Боко Тиквунделов

преди 6 години

Полвоината българи не почиват, другата половина почиват по два пъти. Сметката ми излиза, средно всеки е ходил на почивка.

62

Сотир

преди 6 години

Господина Емил Хърсев какво ли работи освен да си измисля някви крадени от тук там стъкмистики.В Белгия почивката е 28 дни в Бг 20 дни.А и работодателя ти плащя не само отпуска но и 60% от цената на почивката в чужбина.

61

Дежа ву

преди 6 години

българина мре от бедност последен в европа и в света даже!те си ми философстватЗА КАКВО БЕШЕ ТОЯ ЕС КАТО ЗАПЛАТИТЕ СА НИ КАТО ПРИ СОЦА А???????????????????

60

Писимист

преди 6 години

То вече няма къде да се почива.В Бг. е мизерия и бетон или на диво сред кумари и без баня и тоалетна.В Гърция е жега и скъпо ако не си в някой дере на каравана.Нормална почивка излиза 2-3 хилки на седмица за едно семейство.Под нормална разбирай 3 звезди и соеви кюфтаци за обяд...Затова си починах в къщата на нашите.Мамини манди двор.доматки,сянка и слунчеви бани на двора.Беше то едно време почивка за 20 лв на бунгала с колеги и релакс.Вкусна здрава храна и чисто море.Сега Света е една клоака.

59

Ицо

преди 6 години

До Dies IraeДОО, майчинство, здравно, - това не са данъци бе калъфтова са осигуровки за тебе, нали ще искаш после пенсия, лечение, детски и т.н.

58

фортекс

преди 6 години

На всеки работещ се падат 2,5 пенсионера и социално слаби...Трябват високи заплати.

57

Ач

преди 6 години

Ами според новините на К1 5 месеца работим за държавата....

56

до 67

преди 6 години

Данъците са в унисон със заплатите ,че и в повече..Не правете аналог с други държави.

55

Пухчо

преди 6 години

Емил Хърсев е от финансистите с антибългарска риторика.Той изразяваше мнение ,че пенсионерите трябва физически да намалеят , за да се увеличат пенсиите. НЕ!! заслужава внимание и уважение.По темата - при високи цени на потребление и услуги ,а ниски доходи , е нормално да не достигат за почивка.Бойко каза скоро , че работа има и няма безработица.Работа има , но на каква цена ?Той ще работи ли такава ???

54

.!.

преди 6 години

До Dies IraeАко в България данъците не ти харесват,може да отидеш да плащаш данъци в друга държава в Европа.Там са в пъти по големи,нищо че се водят че вземат големи заплати там,данъка им е огромен.Добре е да се поинтересувате,за какво иде реч.Тука плащате,всичко на всичко 10% данък!

53

...

преди 6 години

Еми някой ходят други не! Обаче познавам хора които не са ходили да почиват ни на море ни на планина и то от над 20г.! Те просто наистина нямат тези средства! Но пък те ходят до близки язовири на платка за по ден два! Може да се каже че това си е вид почивка! Но определено предполагам, дори съм сигурен, че има и още такива БГ граждани, и то доста, дето не ходят на море или планина по финансови причини!

52

123

преди 6 години

Ей, Хърсев, *** такъв - "доходите растат през цялото време" и "..няма година на намаляване на средната работна заплата"А има ли година, в която инфлацията да не е по-голяма от ръста на доходите ???Лелеее - тези либерални икономисти, след не много време, ще търкат наровете със сигурност!

51

ДГД

преди 6 години

До АнонименНе си ли разбрал,че каквито и доходи да получава българина,каквото ид а си позволява,той винаги е недоволен.Въпреки че ходи в Турция или Гърция на почивка,на всеки празник от 4 дена.

50

.!.

преди 6 години

Проблема на много хора е че,не могат да си направят бюджета за месеца,и харчат всеки път като за последно.Купуват на изплащане,теглят заеми,а после се чудят как да изкарат месеца,но и на море им се дощяло да ходят.А и виждам,че правителството и ГЕРБ,са им виновни,за своята неграмотност.Абе алоу,повечето работите в частни предприятия,какво общо държавата с вашите доходи.

49

сминдух енд чесън

преди 6 години

Глупости,просто у нас умора няма.

48

oпетков

преди 6 години

В България, всеки, който пожелае може да отиде на море. Както се вижда по морето, крайбрежието е пълно с хора. По дивите плажове ще срещнете плажуващи, на които морето им излиза по-евтино, отколкото да си стоят по селата.

47

berba

преди 6 години

От кредитния милионер Хърсев не желая да чувам съвети и определения!

46

Анонимен

преди 6 години

Моята представа за почивка не е шум и навалица. Като се опразни града и настане тишина и спокойствие-това е почивка.Не бих платил да се ръгам с още трима души на 5 квадратни метра площ.

45

Ха

преди 6 години

Че,на кого му пука. Българите стоят на студено,гладуват,боледуват,безработни......та от какво да си почиват? Почиват си преуморените заможни.Някои пък трябва да разтоварят суджуците.

44

Чиновник

преди 6 години

До ГаневКакво си се рамучал, бе?!?! Яд ли те е, че не можеш и ти да крадеш?