66

Препил

преди 6 години

95-та беше велико време, времето на аферата Сапио, на студентските кооперации с индулгенция от Иван Костов да внасят алкохол и цигари без мито и данък оборот, на Югоембаргото. ДДС и акциз, които в момента са 60% от бюджета на държавата, са въведени тогава от Жан Виденов, до тогава се крадяха.

65

Анонимен

преди 6 години

Тийнейджър бях тогава и така и не разбрах кой и защо го свитна тоя.

64

Анонимен

преди 6 години

Грешиш Чиновник, простолюдието са доста по-прости отколкото преди 25 години, а и доста по-нагли.

63

Чиновник

преди 6 години

До ПрепатилМутрите отдавна ги няма, обаче простолюдието, все още сте толкова прости, колкото бяхте и преди 25 години.

62

Анонимен

преди 6 години

Мутрите са си живи и здрави. Но не е интерес, те да бъдат на показ. Още се мяркат. Стероиди простаци, имащи претенции, че са гоуема работа. Проблемът им е, че няма кой, да дойде и да им връчи в ръцете бизнес и нужната политическа протекция. Бяха полезни на някой хора. Отвличаха внимание. Не позволиха да се развие независима средна класа. Ако някой започваше да изкарва повече пари, го секваха бързо, че бе заплаха за статуквото.

61

Що-годе запознат

преди 6 години

Васко беше пич. Много неща нямаше да тръгнат на зле, ако беше останал жив. Нямаше да има Костов, който да закрие икономиката и да ви вземе поминъка, нямаше да има цар-премиер, който да закрие енергетиката, а Боко щеше да си остане *** охранител и нямаше сега да вилнеят с Пеевски из държавата.

60

Анонимен

преди 6 години

Глупости на търкалета!!!Като пишете поне проверете ОЧЕВАДНИТЕ факти.Мерцедеса беше сребрист а не черен.А КОЙ го е поръчал знае половин София ама вие явно не сте от "знаещите".А колко "могъщ" финансово е бил също се знае.Ако 5 милиона $ са могъщ то значи е бил такъв ама едва ли това е сума която удовлетворява мащабите за които говорите.Изобщо както всичко така и джурналистиката в Бг е на принципа "Една жИнЪ ми каза на пазара......"

59

И ко ся?

преди 6 години

Като почнат някакви напечени работи из родната ни страна и се започва отвличане на вниманието със старите спомени. Хората в Асеновград повече от месец протестират срещу пълното бездействие- нас ни връщат с 20 г. назад да си мислим за В.Илиев! "Самоубиват се" хора като си вързват преди това кучето-нека да мислим за В.Илиев отново..Ми я разровете отново и за Кенеди,Папата и т.н.,само и само да не гледаме какво става около нас!

58

Анонимен

преди 6 години

Фалити и обеднели хора се държат лесно на каишка, докато богатите не се послушни роби на запада.

57

Анонимен

преди 6 години

имал човали с пари........БОКЛУККККК !!!!! Заради тия бацили сме зле, оглозгаха всичко що може да се оглозга мутрри нещщастни

56

Анонимен

преди 6 години

Спрете да пишете за всякакви недоучили селски *** от едно време !

55

Анонимен

преди 6 години

Ах, горкият, искал да спаси народа от пирамидите и го гръмнали. Не жалете, куп други мутри ни спасяват сега.

54

Анонимен

преди 6 години

Целта беше да изгорят парите на забогателите и Западът после ще рекетира страната срещу милостиня.

53

Анонимен

преди 6 години

Ето още едно доказателство , че се завръщат мутренските времена - появата на носталгични писания по сайтовете за мутрите - колко умни били , колко добри , имали много пари и т. н.

52

Анонимен

преди 6 години

През 1996 г. парите в банки не бяха гарантирани от държавата и ЕС и си беше истинска пазарна икономика и който фалира губи всичко, а не както сега грабеж от бедните, за да върнат парите на богатите. Доста милионери обедняха от фалитите и го убиха.

51

Анонимен

преди 6 години

ехххх каква балканска приказка... пари в гардероб, мерцедеси ... ланци :))))) смеехххх!

50

Анонимен

преди 6 години

До Дядо СтойкоНарода !!! Изгониха го фашистките шпицкоманди на *** Костов по поръка на ,,Козяк,, 5...

49

спомени

преди 6 години

Ех 90те.... Хубаво време беше..

48

Анонимен

преди 6 години

До 0кой е Караманов?

47

БАНКИТЕ У НАС

преди 6 години

са си ОПГ и това писмо доказва техния произход