32

Демократ

преди 6 години

Да живее демокрацията! Демокрацията е най-добрата система, никой не е измислил по добра. Аз съм доволен от демокрацията.

31

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

30

PD

преди 6 години

Бъди герой пословичен и чуден,разбивай спънките в живота труден,от камък имай воля в тоя час,от стомана обятията,но тебе пак ще те разбий у насапатията.Клюкарства подли, интриги покрити,псувни, коварний шопот на глупцитепрезирай ги: те немощни са змий,не бой се от проклятията!Но завистта с едно ще те убий:с апатията!...

29

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

28

Извинете

преди 6 години

Грешката ми е механична. Разбирайте- физически.

27

Анонимен

преди 6 години

Колко пъти трябва да има избори ,за да се разбере ,че с избори -не става !!!

26

Към анонимен 28

преди 6 години

Съгласих се с теб... Но кой да я направи тази революция,като народът умря духовно,а вече масово умира и гизически.Статистиките за това са официално публикувани и не са моя измислица.

25

до 36

преди 6 години

Много бъркаш координатните системи - пич. Аз и БСП нямаме нищо общо. Те са ултрадресни и ултраконсервативни през всички 30 години преход

24

брадат чесъноядец

преди 6 години

щом трупат суджуци ,значи скоро пак ще има избори.

23

Анонимен

преди 6 години

Това че сме крале на апатията е факт, че сме ужасно умаловажаващ се народ за съжаление го има също.. лично мен като един 26 годишен човек ме дразни адски много, но не виждам какво се е влошило в сравнение с миналата година , че хорада да живеят по зле, освен ако не става въпрос за типичната ни черта за негативизъм...Реално нито доходите се свиват,нито пък безработицата расте, по-скоро обратново се случва..

22

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАз съм доволен че лъжедесните, лъжедемократи останаха зад борда. Управлява ни "антикомуниста" ББ - а те "десните" го натресоха!..виж сега, бсп има някакъв шанс, ако си смени името, запазвайки абревиатурата на "бълг. социална партия". това име повече би и отивало на ролята, за която уж претендира.със името "социалистическа" - няма да се пласира, защото за никакъв социализъм и равенство на хората не се бори. това важи и за т.н. песне сте "социалисти" бе, пич.

21

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименАко е така, аз пък искам да видя, че е така, сиреч искам Тиквата да си подаде пак оставката, ако не доброволно, ша е доброзорно, както вървят нещата...

20

Анонимен

преди 6 години

Аз съм доволен че лъжедесните, лъжедемократи останаха зад борда. Управлява ни "антикомуниста" ББ - а те "десните" го натресоха!

19

Анти-българка

преди 6 години

Българите са на принципа 'Б.ий ме,обичам те!'.Този народ си заслужава управниците, заради търпеливото понасяне на всякакви унижения,гаври и кражби.Всеки друг би потърсил отговорност,само не и о.вцете.Меее!Послепис-Лош човешки мат'рял без приложание!

18

мен

преди 6 години

мен кпй ме е потал?

17

Гробокопач

преди 6 години

Гербери-амбразурчици, я кажете, който търсят вече 3 ден, полицаите със следови кучета, в района на разклона за с. Бойково и защо? Защо медиите мълчат и не пишат по въпроса, каквото в случая с Триград?

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе ни трябват избори. Трябва ни революция...ако е срещу лихварите - нарамвам веднага пушката и затъквам пишовите у пояса!пък покрай лихварите, ше изгорят и другите, дето им помагат... :))

15

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябват избори. Трябва ни революция.

14

Анонимен

преди 6 години

Българите вече са наясно.че няма значение за кого гласуваш. БКП си е на власт само че се е нароила на икономически фракции за пред хората ''партии''.

13

Гробокопач

преди 6 години

До ГенадиГенади, и Мирослав Божилов, взе, че се самоуби в парк "Лаута" Искам да предадеш в централата на ГЕРБ, че ние, Българите, искаме Борисов лично да докладва в Парламента за това убийство! Лично!