10

до 9

преди 6 години

Доход от 900 лева бруто не е над средното, наркоман, пак си прекалил с наркотците, шизофренията вече отключили ти се или още отказваш да си вземаш лекарствата и периодично те вкарват в психиатрията като получиш някоя криза?

9

Анонимен

преди 6 години

Пуша над 20 години. Доходи над средното. Семеен. Щастлив и можещ. ЛЕГАЛиЗаЦия ВеДнаГа!

8

Анонимен

преди 6 години

А какво стана със сина на депутата от ГЕРБ Петрич който го хванаха с половин кило марихуана дерибейства ли още?

7

neo5

преди 6 години

До АнонименМомче, аз точно заради ракията/домашната/ не ми дават лекарите да пия капка алкохол повече до края на живота си, само тревицата ми остана, САМО тревица съм приемал, без никакви други силни наркотични субстанции.. За след работно време да опънеш 2-3 пъти от билката, колкото за успокоение си е велико. Слушам си музичка в момента и помпя малко / тренирам :) / , утре плажец... :P И после пак 6 дена яко бач за съжаление ......

6

Анонимен

преди 6 години

КАНАБИСА МОЖЕ ДА ПРОЯВИ ДЕЙСТВИЯТА СИ И СЛЕД МЕСЕЦ ОТ УПОТРЕБАТА МУ!!!А СИ ПРЕДСТАВЕТЕ , ЧЕ КАРАТЕ КОЛА И ВИ СЕ ЗАМАЕ ГЛАВАТА!!!!КАТО ТОЛКОВА МНОГО ИСКАТЕ ДА СЕ УСПОКОЯВАТЕ ПОЛЗВАЙТЕ РАЙСКИ ГАЗ ТАМ НЕ СЪМ ПРОЧЕЛ ВРЕДНИ НЕЩА ЗА НЕГО!

5

Анонимен

преди 6 години

Само като видях картинката на статията и веднага ми се прииска да изпуша едно скорпионче.

4

Анонимен

преди 6 години

Като незнаете какво е ракия,тровете се с канабис!

3

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо да си пушиш от време на време, но домашно и за релакс. Не навън и да правиш простотии.

2

Анонимен

преди 6 години

26 щата на САЩ употребата на канабис за медицински нужди е законна....тия си ги убиват вече открито ... естаствено за "медицински цели", а за какви още цели да са, като вече нелапат "като за последно", не дават вече на банките "обещания да работят двойно", знаят същността на системата - а значи тя няма нужда от тях, защото не носят печалба, а и стават опасни.

1

...

преди 6 години

Минимум смъртна присъда, ако те хванат с едно фасче. Ако пушиш си опасен разбойник и най-добре да умреш.Така е в държавата на алкохолиците.