120

Анонимен

преди 6 години

Те всъщност са искали да ги убият.Българите сме трън в петата на Русия.Така е и сега ги е яд че още ни има и не успяха да ни очистят.А в Русия, положението е като при свободно падане.Затова се пънат толкова.

119

що е то руснак?!

преди 6 години

До АнонименБрат, мче в тази страна агромная има всичко друго, но не и "руснаци". Българи, хазари, угро-финци, евр..и, немци.....

118

Анонимен

преди 6 години

Айде сега аз да припомня, че Лаврентий Берия и Йосе Джугашвили (познат също като Сталин) са ... грузинциииии.Най-голямата грешка на руснаците е, че позволиха да ги управляват грузинци и украинци.

117

Мишо

преди 6 години

Стига глупости, ами Дойче - Педи да оплюе и Папата за геноцида на църквата през средновековието и хилядите разпнати и изгорени в името на подчинението.Да оплачем хилядите индианци избити в двете Америки.Да оплачем Ирак, Сирия, Камбоджа, Виетнам, Либия...........Много низкопробна статия за умственоизостанали.

116

Щирлиц

преди 6 години

Дойче веле да разкаже за терора и геноцида над немците от Елзас и Лотарингия,и то по същото време,след войната.Не са ги взимали на работа,не са им продавали храна... Айде,нали сте много отворени.

115

сказание за въпрсите

преди 6 години

До Въпроси:-Знае ли някой, че България е владяла тези земи около 500г., т.е. повече от 2 пъти от русите; чебтамбса са асимилирани милиони българи насилствено: че ако не е била средновековна България досега да живеят в землянки *** и да глаголят нечленоразделно, А?

114

баба НИНА

преди 6 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ,КОЙ УБИ КЕНЕДИ И ХИЛЯДИ ДРУГИ ПО СВЕТА,ПРОГРЕСИВНИ ЛЮДЕ,КОЙ УБИ СЕМЕЙСТВО ЧАУШЕСКО И ЗАЩО,БЕЗ ДЪЛГОВЕ НА РУМЪНИЯ,ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ,ПИШЕТЕ ЗА ТУРСКИТЕ КЛАНЕТА В БЪЛГАРИЯ,ЗА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ И Т.Н.БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС ДЕТО РАЗДЕЛИ БЪЛГАРИЯ НА ПЕТ ПАРЧЕТА,ИМАТЕ МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ПАТРИОТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ,КОИТО СА ХИЛЯДИ.

113

Анонимен

преди 6 години

советский терор гуманний и хорош для всех!

112

Анонимен

преди 6 години

До ЕВКЛИД ПИТАГОРАСПосмали, ман..о. 10 000г.?! Гърци?! Елини?! А ромеите къде и като какви ли ги слагаш? Ах, такива като теб руско-гръцко-сръбски мекер..та, ваш....

111

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен139 Бен Гурион и съвременен Исраел .

110

Анонимен

преди 6 години

Крим - Евре йск ата Нова Флорида ,Нова Калифорния . Мечтата за държавата на израелтяните . Иначе няма Втори фронт . Сталин се съгласява и после им показва палец.

109

Въпроси:

преди 6 години

-Колко жители на Крим емигрираха след "руската анексия" и заминаха да живеят в рая Украйна и Киев?-Знаете ли, че в Киев убиват хора само за това, че изглеждат на руснаци? -Някой от вас ходил ли е в Киев след 2014?-Защо президента на Украйна не отиде в Крим без охрана и да вдигне кримчани на бунт срещу руснаците?-Ако днес се проведе референдум отново, дали ще има и 1% от кримчани, които ще искат да се върнат в Украйна?-Защо Обама искаше да прави база на САЩ в Крим?

108

Анонимен

преди 6 години

Как прогониха над два милиона българи след 1989 година. Чрез система за икономическо робство и емиграция. Кво праавим....сега?

107

Анонимен

преди 6 години

Продажните русофили много обичат мантрата "Крим винаги е бил руски". Това "винаги" всъщност са има - няма 200 години. Руски...??? Ама естествено - след като са изселили и избили всички живеещи там украинци, татари, евреи, гърци и... българи. Руски ще е. Сигурно. Само не знам кой е бил по-голям нацист Хитлер или Сталин.

106

Анонимен

преди 6 години

SEGA NE E PODOBRO OSTAVILI SME SI IMOTITE NA CHERVENITE KXMERI I SME PO CHUJBINA UTRE SCHTE NI GI VZEMAT XUNTATA NA BOKO I PARI IM PLASCHTAME V DANUCI NO VSE TAQ.

105

Войните на САЩ

преди 6 години

-Ирак (2003-2012) 150,000 военни и 1,000,000 цивилни жертви-Афганистан (2001-досега) 20,000-Войните в залива (1990-1991) 50,000-Централна Америка - САЩ подкрепя диктатори и терористи. 300,000 са убити през 80-те. 200,000 в Гватемала. В Салвадор САЩ бомбардираха нацията от американски бази в Панама-Виетнам (1955-1975) Поне 1 милион, според други източници двойно повече.-Кмбоджа 600,000 убити. Никсън, по-късно Рейгън подкрепят червените кхмери.Източник - Проф. Ал Карол Сев. Веиржиния Колидж

104

otgowor

преди 6 години

До Въпроc:Защото България обявява война на Англия и САЩ, а БЪЛГАРСКИ летци атакуват техните самолети, които прелитали над България, за да бомбардират рафинериите в ПЛОЕЩ.Т.е. помагали сме на Германия активно.....

103

Анонимен

преди 6 години

Три милиона българи бяха пркудени от комунистическите изверги да мият нужниците и улиците на демократичния Запад!

102

Анонимен

преди 6 години

До ЙббПодписа на Русия даден през 1991 и през 1994 година, дава право умнико. Но подписа на Русия струва по-малко и от хартията, на която е написан. А иначе руските нагкеци обичат да се позовават на международното право.

101

Анонимен

преди 6 години

То не останаха българи в България - няма кой да оцени тоя трагйчен факт.Като чета коментарите...аман от продажници - еднитете се продават на турците, други на руснаците а трети на американците