93

Истината за сърбите

преди 6 години

Какво казва за сърбите Стефан Герлах,императорски дипломат в Цариград от края на XVI век:"Има един предателски народ между унгарците и българите,който всеки ден помага на турците да завладяват християнски земи и им показва възможности за превзимането на християнски крепости."

92

Анонимен

преди 6 години

Абе така си е - Вапцаров терориста си е бил македонец.И е говорил и писал на български.Следователно през 1942 година македонски езин изобщо не е имало.

91

Анонимен

преди 6 години

До Сърбоманако бях буулгарин щях да си тура въжето!!------------Ами тури си го.Нали не си србин, а българинп-сърбоман.

90

Анонимен

преди 6 години

Радва ме, че сте чели за Вапцаров и Дебелянов. Ето тук балонът на македонизма се пука! А може би и писмата им ще ги македонизират? Не става! Ще ги преведат на трънски диалект? Не става! Елементарно в 2 изречения обясних, че държава Македония НЯМА - има географска област с облъчени от Чернобил промити мозъчета на една конска сила.

89

Елица

преди 6 години

До Сърбоман Никак, ама никак не си наясно... ОТНОВО - 1885 - 1886 г. Това е напълно достатъчно. Ние пушечно месо на НАТО никога не сме били. Вероятно НЕ ЗНАЕШ, но България от 10 години е член на НАТО. Пишеш безсмислици, вероятно от злоба, или пък от неграмотност. Чети повече.

88

СатаНАТО™

преди 6 години

До СърбоманНикаква война не си водил, а ви биха като мач у дирек.

87

Анонимен

преди 6 години

Сръбската държава да хване жив герой Милошевич и да го даде на международен американски съд, управляван от държава която преди 10-тина години ръсеше бомби с одебнен уран над Сърбия и срещу която МИлошевич се биеше. ПИЧ КИИИИ НАСРАНИИИИ!!! Велика сръбия лук и цеца

86

ВНИМАНИЕ!!!

преди 6 години

Този "сърбоман",който пише глупости тук и се прави ту на сърбин ту на македонец е руски агент от червено потекло,инструктиран да сее вражди между София и Скопие!

85

Анонимен

преди 6 години

До СърбоманТолкова сте велики, че заловихте МИлошевич и го предадохте на трибунала в Хага. Никой не можеш да излъжеш тук че сте големи сърбите за нас вие сте помия с лук. Я се виж на картата колко си велик.

84

Анонимен

преди 6 години

Радвам се, че след 25 години народа на България започва да разбира какви помии са руснаците. Руснаците са извършили геноцид срещу Българите. Македонците са помакедончвани насилствено доакто България е била под съветска/руска власт. Това са един милион Българи, които вече не са Българи, което е според международните определения геноцид. Малко остава народа напълно да се пробуди кои са руснаците тогава полша ще ви се стори добра фея. Скоро паметника на съветската армия

83

Сърбоман

преди 6 години

До елицаАХАХАХАХАХАХА! Историата говори Първа Световна, Втора Световна, Втора Балканска ИСТОИАТА ГОВОРИ !!! Србиja >>>>>>>> Буулгариа вав всичко сме по-велики а вие сте послушковци и пушечно месо на НАТО когато водихме война со американските ви господари се криехте като страхливци!! СЛАВА НА СРБИJA !!!

82

567

преди 6 години

До Сърбоман Са, ама НЕ СА Сърбия. Ти в кой век живееш?

81

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТака е руско-сръбска *** е, който за наше щастие няма никакъв шанс срещу правителство, което е посочено от запада. Пуснало корени руско правителство беше избито буквално с 2 шамара и напълно заменено с американско а какво остава за миленко и *** груевски.

80

Анонимен

преди 6 години

Те и Димчо Дебелянов си го пишат за македонец, въпреки че е роден в Копривщица!!! Абе болни мозъци! Преди ми бяха комични,но вече ме отвращават. А и да знаете че Вапцаров е убит заради защита на македонизма.

79

Анонимен

преди 6 години

В македония налази на власт про - западното рпавителство и както знаем руските правителства нямат нито акъл нито сили да се борят и да вземат властта от такова правителство. Все пак ако успеят ще ги цветнат с революция. Така че македония бива поверена на нас като доказал се верен съюзник на Сащ и ЕС. А такива бойни руско-сръбски *** като миленко попринцип много *** или ги намират самоубити като рипат срещу протекториата на запада.

78

Анонимен

преди 6 години

Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство вреден за Македония!----------------------------------Миленко е продажна сръбско-руска ***. За пари всичко ще каже

77

Тоя

преди 6 години

ахмак сърбоман, не знае ли, че ако не беше Австро-Унгария да ги спаси, какво щяха да направят нашите войски, и то командвани от капитани, с Белград!

76

елица

преди 6 години

До Сърбоман В грешка си човек! ВАПЦАРОВ Е БЪЛГАРСКИ ПОЕТ! Колкото до другото - напомниха ти и аз ти напомням - 1885 - 1886 г. Скрий се някъде и си трай! Историята говори!

75

Анонимен

преди 6 години

Х-ха Сърбите избиха сумати мюсюлмани , а българите живеят в градове като Шумен, Хасково, Разград където не се чува бъл реч а само турска . И тръгнали тези да дават акъл ...а и ромите, ромите ви избиват като кучета

74

Хайде

преди 6 години

сега като четете коментарите на македонисти и сърбомани, пак някой да каже че сме били братя! Няма по-подли същества от тях! Съответно отношението към такива трябва да бъде като към отровна змия!Толкоз!