27

АТАКИСТ

преди 6 години

Тоя прилича на психопат! Само някоя много "прогнила" в мисленето си( като него) женица би му се вързала.

26

Анонимен

преди 6 години

Това е сериозно отношение дотолкова, доколкото този човек си търси робот, а не жена. 99,9% от дамите имат проблеми с вземането на решения, но малцина мъже се осмеляват да го направят на въпрос, а другите не обръщат внимание на това. А колкото до алкохолът, цигарите, татуировките и т.н., въпрос на гледна точка.

25

Анонимен

преди 6 години

Доста тъпичко парче.жените сега кълват на пари,апартаменти,коли-бмв,мерц джипове и мускулести батки.Тоя кво от тва може да извади?Ама да не се отчайва-на тоя свят има много грозни дебели и кривокраки жени с огромен ***,малки или никакви цици 4 етажни паласки чакащи последният влак.

24

АТАКИСТ

преди 6 години

до 21 Радваш се че има психопати като тоя ли?Радваш се за такива идивиди?Поздравления!

23

Анонимен

преди 6 години

Тоя дали не е Бог на чекиджоса?

22

Анонимен

преди 6 години

До БобчоМного важно- то голям келепир,някоя мър.ла да ти подпръц.ква всяка вечер в кревата, след като си я поил и хранил!Стивън Кинг казва в една книга, че ако трябва да се избира между жена и ръката, истинският мъж винаги избира ръката!))

21

АТАКИСТ

преди 6 години

Вальо, аз ти намерих приятелка. Казва се Шепа Ръкоделкова!Аре наздраве!

20

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментарите, явно доста хора смятат че е достатъчно жената да изглежда като фолк певица и всичко е наред. За това се радвам че има хора като Валентин Стойков, които имат по-сериозно отношение и изисквания към човека с който ще споделят живота си и ще отгледат деца.

19

Анонимен

преди 6 години

Мъж пусна обява в Интернет като изреди куп изисквания към жената, която би била подходяща да стане негов партньор в живота.=========================Така може да му стане партньор само в интернет...))

18

Бобчо

преди 6 години

Който много избира - накрая мастурбира...

17

risk assessor

преди 6 години

Аз кандисвам и на Константинка Живова и хич няма да се дърпам !

16

дръндер

преди 6 години

И аз си търся приятелка по Фейса, *** моите изисквания са по- скромни- 90 - 60 - 92 .

15

Македонски

преди 6 години

Че какво!?По-добре ли е, да си хване жена, която пуши като комин, татуирана е като хуронски воин, има език на каруцар, натаралянква се яко във фолк-клуба 3 пъти седмично и спи с който и падне!?Не жена , а мечта...

14

Психолог

преди 6 години

С този поглед ще си остане ерген, но дано да се лъжа.

13

0

преди 6 години

Той завалията не е ясно, че любовта е сляпа и въпреки, че ще го отрече, най - голямата му тръпка е пушила, пиела и е била татуирана. Същността на един човек не се определя от външността му

12

Анонимен

преди 6 години

Неговите изисквания, приличат на обява за работа. Например:Търсим сътрудник, до 30 години, с 20 годишен стаж по специалността.

11

Фф

преди 6 години

Чак се чудя защо му е жена за да му разваля перфектния живот. Нали без полза нищо не правел. Хубавото на влюбването е в това, че го приемаш с недостатъците му, а не му налагаш своите.

10

Идеалната жИнЪ заТеП

преди 6 години

Явно автора на обявата чете,защото след публикуване на реален коментар,веднага цъква минусче.*** верно е сбъркан тоя.

9

онбашията

преди 6 години

личи си че е пълен новобранец, готвенето и чистенето изобщо не ги споменава

8

Ив

преди 6 години

Съгласна съм за татосите и пиърсингите. ТАзия шареничарите по кожата нацвъкана навсякъде по тялото изглежда сякаш е нечитоплътна. За пиърсингите по веждите и носа може да ти изкара акъла. Естествената красота е незаменима.