14

Shark

преди 6 години

Краварите са в истерия, това е началото на края.

13

****

преди 6 години

Сащ за да се задържат над водата налагат санкции наред,от страх за икономиката си,а най ги е страх от зближаване между Русия и ЕС и развитието на техните икономики,и тогава сащ изпада зад борда,целта им е да се спре развитието на Русия,от това ги е страх

12

Анонимен

преди 6 години

САЩ бавно но сигурно си заминават. Американската мечта умря.

11

бългериа фърст

преди 6 години

В Конгреса на САЩ гласуваха нови санкции против целия свят. Ще правят хилядолетен американски райх.

10

zeus

преди 6 години

До Сокол 9Че е икономическа война съм съгласен, за тероризма обаче си е чисто американска разработка. Да не забравяме кой въоръжаваше талибаните срещу руснаците в Афганистан и създаде чудовището Бин Ладен. Най-голям спонсор на Ислямска държава в момента е Саудитска Арабия, първи дружки на САЩ.

9

Факт

преди 6 години

До zeusНа теория ЕС не е длъжен да се съобразява с американските санкции.Обаче САЩ имат мощно оръжие за принуда-могат да отрежат всяка държава от собствения си пазар,който е най-големия и платежоспособен.На практика САЩ печатат пари на поразия и с тях си купуват влияние.Отделно заплахата с военна сила.Впрочем Америка не признава решенията на никой съд,освен собствения,както и на всяка една световна институция.

8

zeus

преди 6 години

До Анонимен 13Хаха, американци и човещина, това е вица на деня. Ако не си забелязал санкциите са чисто икономически и в интерес на американците., Ако говорим за човещина първо трябваше да санкционират режима в Саудитска Арабия, а не да им продават одъжие за милиарди ;)

7

zeus

преди 6 години

Тяхно право си е да санкционират когото и както си искат, но никой в останалия свят не е длъжен да се съобразява с това. Международни санкции може да налага само ООН, не виждам защо ЕС трябва да се съобразява с безумието на говедapите.

6

Анонимен

преди 6 години

ЕС обмисля ответни санкции срещу САЩ ако те въведат санкциите срещу Русия които ще засегнат енергиината сигурност на Европа. започва да става интересно.

5

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнало, скоро ще трябва да санкционират самите себе си.

4

ГАДОРЯН

преди 6 години

Накрая латиносите и *** така ще санкционират тази псевдодържава чеее ;))) Хаха. Държава от кол и въже няма как да устои на времето. Затова и древните Индия, Корея, Китай и Египет ще надживеят краварите. Както и така обичните им Иран.

3

Анонимен

преди 6 години

САЩ могат единствено да почешат топките на Китай.Не са поискали Китай не са стинали САЩ.Но съм убеден че рано или късно ще го направят.просто изчакват подходящ момент.

2

Анонимен

преди 6 години

очевидно е, че тия санкции освен смях нищо друго не будят в страни като Русия и СК, има си начини за заобикаляне и изобщо не им пука

1

Женшен

преди 6 години

Ко каза, ко? Китай ли?