58

Леле

преди 6 години

Какви драми!А не може ли турците в Турция,а германците-в Германия.Всеки да прави каквото си иска,ама в собствената си страна!Ердоги да си прибира 7-те милиона га.джали от Германия,нали в Турция е по-хубаво?А пък германците да не им се месят в ан.адолските мурафети.Така ще е справедливо!

57

Анонимен

преди 6 години

"ЕРДОГАН НА СНИМКАТА Е БИК С РОГА, А КРАВАТА Е В ГЕРМАНИЯ, ГЕРМАНСК А СТАРА КРАВА "Точно така Ердоган е Бик, а ония са Крави порода Холщайн:-) :-) :-)

56

Ха ха хаааааааа

преди 6 години

Цяла Европа, САЩ и Русия са поръчали великите турски потури за 10 години напред 100 чифта общо. По официални данни Ердо е спрял всяко производство на изтребители, танкове, космически совалки, кораби, автобуси, трамваи, сериали за да може да достави потурите навреме. Ердека е велик.

55

Анонимен

преди 6 години

Тука един *** сякаш ми описва КНДР. Добре е че са изчаткали и народа и султана, лошото е че са съседи. Влияят лошо. Били произвеждали. Те и ония произвеждат, ама с чужда помощ. И като се оа.кат , няма да я има. Не разбирам как може да има още такива слепци. Втората световна ги имаше в Германия и Япония, и видяхте какво стана. И те произвеждаха много, ама ненужни оръжия

54

Анонимен

преди 6 години

Вие гледайте октомври какъв рев ще настане в Германия когато султанът пусне ордите. Ще има двойна езда дабъл пенетрейшън. Веднъж афроарабески втори път азиатски арабели.

53

Анонимен

преди 6 години

"тоя сайт български ли е още???какви са тия ердоганистки пропаганди тука???и най-вече в коментарите!!!"Абе нали сте цивилизована страна, има свобода на медии и свобода на словото бе драги :-) :-) :-)

52

Не ме интерва(.)(.)

преди 6 години

Без коментар.

51

Анонимен

преди 6 години

Абе в крайна сметка щом тези Шебеци ги боли...значи Ердоган е на прав път!!!Ердоган подари на Гине 50 автобуса заедно с резервните им части...а, "големите демократи" пък знаят само да влизат за ресурси в чужди държави...Лицемерите ще дават Акъл на Ердоган..."За мен не е важно какво вика и иска Джорч и Ханс...За мен е важно какво вика и иска Ахмет и Мехмет!" РТЕ

50

Анонимен

преди 6 години

тоя сайт български ли е още???какви са тия ердоганистки пропаганди тука???и най-вече в коментарите!!!

49

До 73

преди 6 години

Наистина е хахахахаххаха!

48

Ха ха хаааааааа

преди 6 години

По официални данни икономиката на Турция се крепи на сапунки. Сериалите са заръчани за 50 години напред на стойност 1 квадратилион британски лири.

47

Турчина

преди 6 години

Е че то Германия първа забрани турски министри да посетят Германия, сИга що рИвЪт. Плюс това отношенията между Германия и Турция се влошиха заради терористите които швабите приютяват.

46

Ха ха хаааааааа

преди 6 години

Турция произвежда междуконтинентали ракети 2 типа. Първият може от Анкара до Истанбул да стигнат без проблем. И другите обикалят земята и пак в Турция падат. Все още немоим ги накара другъде да гръмнат. Има бъгове, но поръчките вече летят за 200 години напред. Ракетните системи са "мaзен ***" и "ориенталски ***'.

45

smej

преди 6 години

Мразя само необразовани националисти, ислямисти, християнски екстремисти, фашисти и обикновени ***. Не мразя турци, българи, евреи, руснаци и т н. Всички сме братя и сестри. Нормалните хора.

44

Анонимен

преди 6 години

"Нали гледаме Великолепния ви век"Е нали мразихте турските сериали...:-) :-) :-)

43

Анонимен

преди 6 години

Снимката е перфектна. Същински ергаджал. Рогата му отиват.

42

smej

преди 6 години

За лека нощ. По лош път ви води Ердоган. По пътя на Садам и Кадафи. Така доникъде няма да стигнете. Повече ум е нужен. Вземете си като едно време сърбин или грък за велик везир. Или пък се освободете от Ердоган и си спасете държавата. На мен Турция преди този луд ми харесваше. Сега чакам голям сеир. България може да изчезне, ама голям сеир ще има в Турция.

41

До 60

преди 6 години

Копай, копай дъното се вижда.

40

Анонимен

преди 6 години

До Ха ха хааааааааPishi v Google roketsan, nay novite turski orujiya proizvedeni v Turcia shte vidish peshternqko

39

Анонимен

преди 6 години

Нали гледаме Великолепния ви век. Султаните ви са с християнска кръв и са се гнусели от турски жени. Що така? Що не са се женили за туркини? Да не са били нещо грозни?...Нали това ти обяснявам. Всичкото читаво и кадърно е гледало да стане турчин. Шкартото само е останало. Отпадъкът.