16

Анонимен

преди 6 години

Такъв положителен ПР е нужен ежедневно! Жалко, че други хора освен да се фукат с новите си бронирани Жипове за милиони или некачествени ремонти на пътища и сгради, направени от баджанаците им и платени с наши пари, друго не правят!

15

Анонимен

преди 6 години

До Иван Йотов ЕСО ЕАДпросяци, ограбени от банките.."просяка", ако е бил такъв и преди банката, банката не може да го ограби, даже и да иска. :)) ако има такава баМбка, която си е мислила, че ше ограби просяк, като му даде - направо да и се отнеме лиценза, защото е очевадно, че в тая банка всички ягоди са гнили ! :))

14

Анонимен

преди 6 години

Радев и жена му да вземат да осиновят дечицата, съвсем сериозно!

13

Анонимен

преди 6 години

Егати евтиния ПР.... тез имат ли идея колко такива деца има още в България???

12

Анонимен

преди 6 години

Извинявайте, ама... На бащата първата му жена се самоубила, втората починала, взел си трета с забавено развитие, той самия какви ли не болести и недъзи има - е за какво е правил тези деца, да ги мъчи, без да са виновни за нищо ли?!?! Горките, горките деца!

11

бат Ицо

преди 6 години

Брезидента е бос, браво - не губи връзката със земята.

10

гонзо

преди 6 години

Добре е, че са се сетили, да поканят децата. Защо от това обаче трябва да се прави пиар.

9

Анонимен

преди 6 години

Държавата ли е виновна, че някои хора не стават за родители? Хубаво, не ти пука за теб и за здравето ти, ама децата да ти стават болногледачи, вместо да отидеш и да се лекуваш... Майката също с типичен родителски егоизъм- знае, че децата са на много по- хубаво място, най- накрая получават заслужена почивка и въпреки това опитала да им я съкрати наполовина, защото на НЕЯ й било мъчно!

8

Анонимен

преди 6 години

Президента е много як , вижте къв тукат има..

7

Анонимен

преди 6 години

Ако имаше справедливи закони и преследване на крадците в България, нямаше да има толкова много изнемогващи и страдащи хора. Браво на всички хора, които са помогнали на това семейство и браво на Президента и семейството му, които са подарили на тези деца поне малко радост.

6

Анонимен

преди 6 години

цялата снимка е в стил - "по стъпките на баце!" :)) копи - пейст едно към едно! :))

5

до 1

преди 6 години

ОК - да връщаме 1989 година. Обаче и ти не осъзнаваш доста неща.

4

Жоро с моторо

преди 6 години

Президента добре ги е поканил на гости. Адмирирам загрижеността му, но трябва да помогне активно с положението на децата!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Докато едни пръскат милиони за лукса на депутатски автомобили, кебапчета и НДК то други възраждат най добрите традиции на българина като взаимопомощ, даряване на храна и дрехи.Нека господ помага на добрите хора!

2

sdfd

преди 6 години

Никой нищо не осъзнава!Хората са се превърнали в работещи скотове ,*** и егоисти!!!!!!!Каква държава бехме и каъв народ,а се га в какво се превърнахме,или по-точно ни превърнаха!!!!!!!А за президентшата,хубаво,че се е задействала ,върши нещо ,но ако е възможно без снимки и ПР,на хората не им е до афиширане.........

1

Един от Северозапада

преди 6 години

Хора, осъзнавате ли за какво става дума, в 21-ви век, в европейска Бйлгария?Да ви -------социално -икономическата система! Това ли искахме 1989-та?????