80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен90 Затова имат,,хирезвукови,, пробиви ...квантови технологии ......ха ха !

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87Смешник чети руски новини Руснаците вече имат автономни автубуси и автономни микробусу....не знам какво имат, обаче хората в дълбоката провинция, а и не само там - тънат в пълна мизерия, докато "малката мечка" вика на същите тия хорица: "денег, нет, но вы держитесь! всего хорошего!"

78

Анонимен

преди 6 години

България ........ демокрация .....кал до ушите и мизерия . И Северна Корея е преди нас ,не само Лесото,Уганда,Гана и Бурунди . .

77

Анонимен

преди 6 години

За ваше сведение в технологично отношение руснаците са по зле дори от бившите си колеги в БРИКС

76

Анонимен

преди 6 години

87 Добре добре вервай си хахахаахахахахаххахххх ей нямат край тъпанарите

75

Анонимен

преди 6 години

И като им зависне Уиндоус, какво става? :) Ходят да ги рестартират ръчно ли?

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен *** чети руски новини Руснаците вече имат автономни автубуси и автономни микробусу.. Ще ги видиш другата година Световното по Футбол..

73

Анонимен

преди 6 години

84 Че кога е идвала заплаха от Запад , тя винаги си е била от изток

72

Анонимен

преди 6 години

82 хахаахаххах х , първо да направят една автономна кола следващите десетилетия прехвалените ти кибернетици на които цялата електроника в оръжията е израелско производство

71

Анонимен

преди 6 години

е то отдавна беше ясно, че сегашна pуcия иска да замени уса, в ролята и на световен полицай.и изобщо - се усеща едно постепенно завъртане на посоката за опастност ... определено тя вече не идва от запад... :((много стана агресивен тоя !

70

Анонимен

преди 6 години

Всичко в Русия е в бъдеще време а в настоящето е кал до ушите и мизерия

69

Анонимен

преди 6 години

Роботиката и Техническата Кибернетика е опасна наука за капиталистите много не се учи в Западните Университети.. Човек който е учил управление на технически сиситеми , за такъв иженер - разни икономисти мениджъри са смешници .. вижда много целялото фалшименто на капитализма..

68

Анонимен

преди 6 години

79 Kakwo se uì w usiq na wisoko niwo , stiga gluposti be

67

Анонимен

преди 6 години

В Русия има много социализъм и национализъм.А двете идиологии водят до "нацизъм".

66

Анонимен

преди 6 години

Напротив в Русия е учи на високо ниво - специалностите Техническа Кибернатика - теория на управлението и Автоматика.. На запад техническата кибернетика е нарочена за комунистическа наука - откакто Алиенде Аржентина - извика инженер техническа кибернетика да прави Кибер Комунизъм.. после последва фашистки преврат организиран от ЦРУ..

65

Анонимен

преди 6 години

Който непрекъснато пише как руснаците не правят автомобил ми е ясен колко му е висока камбанария та ,За него това е черешката на тортата-сигурно кара някое 15год бмв

64

Боби

преди 6 години

До Анонимен 75Т-50 има 5 действащи прототипа, Два за наземни изпитания и са поръчани 4 нулева серия за тази година - Нулева серия е първи производствен стандарт и се ползва за държавни изпитания. Работи се с Индия усилено по нека да я наречем Експортна(Индийска) Версия на самолета.Относно За сега МС-21 има две комплектации(както повечето модерни самолети примерно Б-737 ползва 3 вида двигатели) Изцяло Руска и естествено с Западни компоненти. Западната версия ще я чакаме поне година още

63

Боби

преди 6 години

До Анонимен 71Сори но не са Рашките Украинците са - Аерофинишорите заради които един самолет Скъса въже и падна в морето и втори трябваше рашките да пратят на дъното 100% изправен за да спасят пилота, СА УКРАИНСКО ПРОИЗВОДСТВО И СА КОМПЛЕКТОВАНИ С УКРАИНСКИ ЧАСТИ(За по-евтино което по принцип не е лошо, но в този случай частите са били калпави)

62

Анонимен

преди 6 години

Руснаците имат и самолет 6то поколение на снимка ! - предстои размножаването на снимките. Имат и самолет за граждански полети МС - 21 с американски двигатели и електроника ! - но иначе е руски.

61

Боби

преди 6 години

До Калеко АлекоОтносно роботите на Товаишч Пупин :-)Със сигурност на въоръжение Рашките иматРобот за разминиране с комбинирано управление(човек го управлява лично само когато се транспортира от място на място иначе пот радиокоманди) Палмира за втори път я разминират с подобни джвъчкиБезпилотни летателни апарати За да тушират изоставането Рашките купиха лицензи за производство от Израел, но вече имат следващо поколение включително разработено върху Еврейските дрони и включително с 3Д печат