77

до Европеец с идеи

преди 6 години

само да те пипнаааааааа!

76

Овчо племе

преди 6 години

Значи глобите от Данъкоплатците а пък земята да я купуват само нашите измамници с пари от кЕйТиБе и подобни далавери или да го играят посредници на ЧужденцитеНали някоя Не си вярва че ако някой иска да купи земи в България не може да го направи или не са го направили вече

75

Европеец с идеи

преди 6 години

Здравейте! България е длъжна да спазва правилата на ЕС! Движението на капитали и стоки е основен стълб на европейския проект! Предложението на т.н. "патриоти" е в ущърб на България! Нищо добро няма да постигнете с такива политици!

74

До 81

преди 6 години

Я кажи твоите приятели къде са си купили земя в Европа,но без да лъжеш.Аз ще ти помогна да обясниш-това са български турци с двойно гражданство,които са си купили земя в Турция.Със сигурност не във Франция,Германия,Испания или Италия.

73

Българина

преди 6 години

Нека брюксел си представи че има 340 км граница с турция и в далечната се виждат 1300 минарета, дали ше мислят така питам лицемерите ши ани?

72

Анонимен

преди 6 години

"свободното движение на капитали е записано в договора ни с ЕС и няма как да не се съобразим с това"ГЛУПОСТИ !Малта е в ЕС и има забрана върху продажбата на земеделска земя на чужденци. Може да се купува само земя с къща или също така апартамент, но само ЕДИН на брой. Ако искаш да си купиш втори апартамент там, те разследва комисия и евентуално ако ти разрешат, данъците са ти в пъти по-високи !

71

Искаме жени и деца!

преди 6 години

До Анонимен89, Нека идват руснаци, араби, китайци, турци, британци, марсианци, да създават семейства и да се трудят! Българските земи са плодородни и има за всички! Искаме деца и жени! Искаме благоденстващи села пълни с хора! Нещем патреоти! Нещем мързеливи гражданя!

70

Анонимен

преди 6 години

Тук има четирима небългари,които си мечтаят за връщането на империята им,но това няма да стане.България е член на ЕС и европейска държава със 100% европейска територия.Щенията ви аркадаши ще ударят на камък.Не си и помисляйте,че ще допуснем да ни изкупите земята и така да си я присвоите.Анадъм?

69

Българина

преди 6 години

Ако брюксел граничеше с истанбул дали щеше да мисли така?!!?! Питам мър шите от брюксел?

68

българина

преди 6 години

Г да съфорумници, земята е актива формиращ държава а хоратабс другия актив. Хората от 27 г ги продаваме на други държави, като продадем и земята на други, основно турция и са, държавата изчезва. Ако това е целта на занятието кажете, правим референдум искате ли да има държава България след 30г? Поне да е ясно и всеки да си прави сметката, ще емигрира или остава.

67

Санди

преди 6 години

Хора, правете разлика между продажба на къщи и вили и на земеделска земя. Реколтата е на собственика на земятаЗащо Испания не продава земята в андалусия - маслините и цитрусови култури? Или Италия ? На земята гладните се увеличаватКой ще хранят тогава от нашите земи чуждите фирми?

66

Анонимен

преди 6 години

73,79,84,това е чужд гражданин,който открито пропагандира изкупуването на земята ни от чужденци.Не му обръщайте внимание,той е провокатор.Народа няма да позволи да му отнемат земята.

65

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВъв Войводина има автономия и какво от това? Сърби са си хората! Стига псевдонационализъм. Трябва да намерим начин да възстановим българското село и какво по-добро от това да дадем пустеещата земя на европейци с пари, които да я отглеждат. Все повече британци и немци идват тука да работят, дори по селата.

64

до 84

преди 6 години

Пич, имаш нужда от специалист!

63

Искаме жени и деца!

преди 6 години

Продавайте земята на хора, които искат да работят! Нека идват хора от европа, от азия, от африка, от близкия изток! Който иска да работи на село в една от най-плодородните земи на планетата и иска да гради деца и семейства да идва тук! Искаме благоденстващи села, пълни с млади хора, с жени, с майки! Нещем предатели! Българите само знаят да мрънкят и да се отказват защото ги мързи! Искаме трудолюбиви млади хора и семейства! Нещем патреоти!

62

ник

преди 6 години

до 81Да, продава се. Имам приятели, които имат и къщи и земи по европа. Там защо не вият на умряло, че някакъв си българин им изкупил земята?

61

Анонимен

преди 6 години

Ще плащаме глоби,но няма да продадем земята си.Щом имаме два милиарда за саниране,значи ще намерим 1 милион за глоби.А който иска да инвестира в България-да заповяда-ще му дадем под наем и земя и сгради,но няма да продаваме.Нали никой по закон няма право да влезе в твоята собственост.Ако продадеш земята си на чужденци,утре могат да поискат автономия,както се случва на други места.Затова по-полека с мераците на хора с чуждо самосъзнание за наша земя.

60

A как е в другите ст

преди 6 години

страни от Евросъюза? Продават ли земята? Проучиха ли нашите евродепутати?Земята я ценим; но след като арендаторите получават евросубсидии и държавна помощ, накрая НЕ ИЗПЛАЩАТ рента на голяма част от хората, с оправдания, че е камениста и т.н.

59

ники

преди 6 години

Понеже много се спекулира, че селата били празни - покажете ми една развита държава, където хората си ходят на село да живеят за да могат да обработват земята. От сега да ви кажа - няма така.Във всички развити страни хората, които се връщат на село са най-богатите. Тези, които бягат от шумния град и искат спокойствие. До там ако я докараме - ехее.Земята вече отдавна се обработва с машини, не с хора.

58

Искаме жени и деца!

преди 6 години

Нека идват турци, араби, китайци в плодородните български земи превънати в пустош ! Нека възродят българското село, което разни патреоти съсипаха! Искаме жени и деца и благоденстващи села! Народен съд за убийците на българското село!