25

сминдух енд чесън

преди 6 години

Не е съвсем по устав ,не е имало предупредителен изстрел,работата мирише на военен съд.

24

бачо

преди 6 години

Значи много са ми интересни всички викат:пазете моториста,пазете колоездача:,а как да го пазиш когато те самите не се пазят.Мотористите карат по осовата линия и се движат с голяма скорост при което не можеш и да реагираш.Колоездачите пък карат по двама успоредно за да може да си приказват и се чудиш как да се провреш и да ги заобиколиш ,ако от среща идват друг автомобил.Абе просто никой не спазва поне малко закона,за това става така.Е че има и *** зад волана има няма спор!

23

Анонимен

преди 6 години

Представител на едно долно племе срещнал представители на друго долно племе.

22

Киро Кюмюря

преди 6 години

и за какъв *** им е на бившите военни и заптиета оръжие?Иначе англичанин ли, българин ли е , щом е с колело на шосето, винаги трябва да се налагат с тоягата по тиквата! Много нагли същества!

21

Анонимен

преди 6 години

Това е заради големия стрес и ниското заплащане на военните. За да няма такива инциденти предлагам : Пенсиониране след 1 месец трудов стаж. При пенсиониране изплащане на 30 брутни заплати. Начална пенсия 2 000 лв. Държавата да плаша всички режийни-ток,вода,телефон до смъртта им. Два пъти годишно почивка платена от държавата-веднъж на море,веднъж на планина. Допълнително по 2 000 лв за квартирни, 3 000 лева за храна и 1 000 лева за облело Същото да важи и за полицаите.

20

Анонимен

преди 6 години

Вярно е 18, трябва и на тези коментиращи, които лаят по военния по един в устата. Няколко пъти...

19

човек мовек

преди 6 години

Не е човек, а англичанин... и не е убит, а ранен в крака ... двама срещу един ....аз съм за нашенеца, ако ще и паравоенен да е !Да не мислите че англичаните ви смятат за хора, щом пращат тук най-големите *** да почиват?

18

Лош

преди 6 години

Е щом не го е застрелял в китарата пак добре. Една стока *** сме и ние и англичаните това е истината.

17

Анонимен

преди 6 години

Малко им е било, трябвало е и да ги такова... да видят кон боб яде ли.

16

Анонимен

преди 6 години

Военните са по-големи токмаци и от полицаите!

15

Анонимен

преди 6 години

Бивш овенен!!! Това обяснява всичко. Имаме си един такъв и за президентин.

14

Анонимен

преди 6 години

Че военният е без акъл, едно на ръка, но и драскачите отдолу/ ***, бивши военни, милиционери и охранители/ по нищо не се различават от него! Убит човек, а те се радват! И,Д.И.О.Т.И!!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Бивш военен т-ъ-панар! Колоездачите можеха да бъдат и българи ! Щом за две думи вади пистолет , мястото му е в затвора при шведите . По нашите земи шофьорите още не може да вдянат, че колоездачите се увеличават и че трябва да бъдат толерирани и пазени на пътя!

12

Анонимен

преди 6 години

Епа нема само да ни ритат по главите и да ни бият като се напият .Малко бой и за тях !

11

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКъде ги вида тия "руски окупатори" по Черноморието? Проверявайте си опорните точки, че се излагате по много смешен начин.

10

Анонимен

преди 6 години

За англичаните визов режим, вземане на отпечатъци, събличане голи на митницата и проверка на всички телесни отвори за наркотици. И без това не са член на ЕС. Трябва да се третират като терористи.

9

Никой..

преди 6 години

..от коментиращите не е видял инцидента със собствените си очи, но коментарите са убийствено категорични, въпреки този факт...

8

Анонимен

преди 6 години

Браво, англичанинът си е намерил майстора.

7

до 10

преди 6 години

Сигурно и другия англичанин е в болницата. За да му стегнат ***, щпото е оставил кафява диря 10 километра.

6

Анонимен

преди 6 години

Помним оня англичанин дето вилня по черноморието ни. Какви ги вършеше и какво стана с него? Нищо! Англичаните са си ***. Долно племе. Защитил се е човека. Афектиран друг път. Пак ще се клекне и ще обвинят военния.