105

КАХА КАЛАДЗЕ ШВИЛИ

преди 6 години

РУСКИТЕ МОНГОЛО-ТАТАРИ ДА НИ ВЪРНАТ АБХАЗИЯ И ЮЖНА ОСЕТИЯ НА МАЙКА ГЕОРГИА = САКАРТВЕЛЛО !НИЕ ГЕОРГАНЦИТЕ СМЕ МНОГО ДРЕВЕН НАРОД, БЛИЗЪК ДО БАСКИТЕ И ДО ОТДАВНА ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ЕТРУСКИ . ЗАЩОТО И ТЕ КАТО НАС, НЕ СА БИЛИ ИНДО-ЕВРОПЕИЦИ ПО ЕЗИК .НИЕ ГРУЗИНЦИТЕ = ГЕОРГАБЦИ = САКАРТВЕЛЛИ, --- ЩЕ СМЕ В НАТО И Е.С. МНОГО СКОРО !

104

Анонимен

преди 6 години

До До пущиняквопиюща простотия

103

Анонимен

преди 6 години

Само че тези от Луганск не знаят за новата република. Джуджето не е счело за нужно да ги информира.

102

Някой

преди 6 години

Е това да се случи точно сега - За мен означава че е решено между Тръмп и Путин при срещата им. Въпросът който си задавам е "Срещу какво Тръмп е изтъргувал тази новосъздадена държава". Има и друг вариант - ЕС да им е писнало от украинската върхушка които само искат и нищо не изпълняват, и те да са го благословили макар и негласно. Но че това е началото на края на конфликта в Донецк за мен е сигурно. Вече ще ила "легално"основание редовна руска армия да се намеси както смазаха грузинците в Осетия

101

До пущиняк

преди 6 години

Разликата от Канада до Сибир е колкото от Земята до Луната, товарищ, за Канада всеки се натиска, а в Сибир дори и нашите путинофили не щат да ходят .... !!!

100

Анонимен

преди 6 години

Поредният шамар по сороската моpда.

99

Анонимен

преди 6 години

Тоя на снимката от планетата на маймуните ли е дошъл?

98

Пуй за Хутин

преди 6 години

Този на снимката с моряшката фланелка, да не е Биячът - Георги Близнаков прочул се у нас с магистралните си подвизи. Нали после стана известно че го издирват и от Украйна за връзки с донецките сепаратисти и затова че заедно с другите изверги е участвал в мъчения на украински граждани .... Такива като него трябва да се бесят по дърветата .... !!!

97

пущиняк

преди 6 години

До БГ-гражданин! Тези "мъртви сибирски полета" не са чак толкова мъртви, колкото си мислиш! Там живеят повече от 30-35млн.д., почти колкото в Канада! Гъстотата на населението в Сибир и в Канада също е почти еднаква! Само че гъстонаселените райони на Канада са с далеч по-благоприятен климат, от този на най-южните части на Сибир! Толкова по въпроса за Сибир!

96

123

преди 6 години

Ха, някои тук (а и не само) си мислят, че това не е договорено, и че този САМ си е решил да провъзгласи Малорусия ли ???Абе, ей - още ли вярвате в Дядо Коледа ???Разбира се, че всичко е договорено с основните играчи, за да се излезне от създалото се няколко години положение....

95

до 97

преди 6 години

Пий някакви медикаменти!

94

Четящ

преди 6 години

До Анонимен 65Добре е да се знае, че Косово е логично продължение на Съветско/Руската политика:След създаването на македонска нация 1934г в Москва с дейното участие на г. димитров, след създаването на СФР Македония през 1944, след създаването на Абхазия през 1993г. ча-а-ак след това идва Косово през 1999.Така че нека не твърдим, че Косово е нещо уникално за света създадено от лошите американци.

93

Анонимен

преди 6 години

За съжаление не виждам борба от българското правителство срещу бандата на Кремъл,това означава ,че още дълги години БГ ще е в сянката на смъртта

92

Ники

преди 6 години

Това не са проруски сепаристи, а руснаци, прикачени от Ленин към Украйна, които не са съгласни да ги избиват, асимилират, да. Им сменят имената и пр. щуротии на една профашистка банда.

91

Анонимен

преди 6 години

" В Донецк провъзгласиха нова държава "...................И́горь Все́володович 'Ги́ркин' обясни на чист руски език, че преди руснаците да влязат в Донбас и Луганск ... там нямаше война, че те руснаците и той лично Гиркин ""ДОВЕДОХА"" войната в Донецк и Луганск ... но кой да чуе, като това не го дават по кремълската пропаганда.И когато някой нов Гиркин доведе войната в България ще е късно за българските селяни русофили, но поне ще си заслужават съдбата.

90

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Събрахме се тук едни приятели и решихме,че от утре столица на България става Тутракан... София остава със статут на културен и исторически център...Кремълското джудже съвсем изпращя...След тая многоходова комбинация на Рашка санкмиите и са гарантирани за поне още 30 год...

89

Анонимен

преди 6 години

Ще окрадат залежите на източна Украйна и после немили недраги ще тръгнат да окопират нови територии.

88

МНОГО ДОСЕТЛИВ

преди 6 години

ДО БГ-ГражданинЕ, и какво като се сещаш? Нещо променя ли се. А?

87

Анонимен

преди 6 години

Тез горките си живеят в някакъв техен измислен свят...

86

popa ot razgrad

преди 6 години

комедия...