92

Боби

преди 6 години

До Свободен пазарКамаз, Зил, Уаз, Ваз(Лада) се произвеждат в РУБЛИ. След като курса на рубла долар е 60:1 по-рентабилно е да се произвежда в Рубли.Има още нещо което трябва да се вземе в предвид. Руските/Белоруските/Украинските производители имат малко или много развита мрежа за поддръжка на машините си в бившия СССР. Ако примерно Американския МАК тръгне да завладява пазара ... Няма да му е рентабилно заради слабата рубла - Оперативни разходи в долари(скъпо) и оперативни приходи в рубли ...

91

Анонимен

преди 6 години

Това, че не виждат ракетата на собствените си радари не означава, че янките няма да я видят.......Те янките всичко виждат, ама когато им се стовари на главите. Като на 11 септември 2001 г.

90

Анонимен

преди 6 години

А И ПОЛША СИ ИСКА ОБРАТНО ЗАГРАБЕНИТЕ ОТ СТАЛИН ЗЕМИ : ГАЛИЧИНА, ВОЛИНСКА И ЛВОВСКА ГУБЕРНИи И ЧЕРНОВЦИ.Народът там иска референдум за излизане от състава на измислената УкраИна.И ще си ги вземе!В Луцк по стените на сградите постоянно се пишат лозунги в този смисъл.

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 94Да му ядат шишарката на Вова, напърчена.ако я намерят :)

88

Анонимен

преди 6 години

Глей ги ушaнките как товарят ракетата като бурлаци на Волга. Малко вятър да духне и ще им се изсипе на тиквитe. Говорят за свръхтехнологии, а един кран не могат да измислят.Това, че не виждат ракетата на собствените си радари не означава, че янките няма да я видят :)))

87

Свободен пазар

преди 6 години

До БобиРФ може и да задоволява нуждите си от въпросната техника, но в условията на защитен пазар. Е нека търговията да е свободна и да видим дали ще остане нещо от въпросните заводи.И не вярвам да е 100%

86

Анонимен

преди 6 години

По време на руската империя е имало ВЕЛИКОРУСИ И МАЛОРУСИ (т.е украинци) А дяснобережна Украйна са я наричали Малорусия.

85

Боби

преди 6 години

До трола 75Първия Камаз е бил преди това ЗИЛ-170 и реално цялата конструкторска работа е била свършена в Москва още по времето докато се строи завода на КАМАЗ. Да про образ на Зил-170 е американския интернешънъл СоФ-220 но това е машина от 1966 година Камаз почва да се произвежда от 1976 година.Нещото което пропускаш не е прототипа а кой е построил основните цехове на завода - РЕНО е завода за двигатели и Либхер завода за скоростни кутии. С Останалото рашките сами са се справили.

84

До Неистина

преди 6 години

Тъй ,тъй.Разбира се ,че новината е фалшива.Всичко ,което казват руснаците е фалшиво и лъжа.Единствено американците ,еврогейците и най-вече *** казват истината.Абе човек ,аз гледах клиповете и видях как негърчетата се щурат по палубата ,а пилота руснак ги пръскаше с вода и им показваше среден пръст.Но щом новината е фалшива според теб добре .

83

Предполагам

преди 6 години

че в безсилната си злоба, русофобите ще започнат с любимия си шлагер за руските загуби в Афганистан, та превантивно да им кажа да си направят справка за американските във Виетнам! Ей Богу, цифрите са ужасяващи!

82

НАПОЛЕОН

преди 6 години

До НАПИМи що тогава е избягал? И си оставил цялата армия из руските преспи.

81

Анонимен

преди 6 години

Противоовцевозна ракета измислиха ли вече?

80

Анонимен

преди 6 години

С ПОЯВАТА НА НОВИТЕ ИСКАНДЕРИ ДОЙДЕ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА НОВИНА ОТ ДОНЕЦЕК ВИ НОВИНАТА ДНЛ И ЛНР ОБЯВИХА СЪЗДАВАНЕТО НА НОВА ДЪРЖАВА-МАЛОРУСИЯ ,ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ ИМА СОБСТВЕН ХИМН,КОНСТИТУЦИЯ И СТОЛИЦА ДОНЕЦК .ЦЕЛТА НА МАЛОРУСЦИ И АРМИЯТА ИМ ЩЕ БЪДЕ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА УКРАЙНА БЕЗ КРИМ ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕНА ОТ БАНДЕРОВСКИТЕ ОКУПАТОРИ И ТЕХНИТЕ ЗАПАДНИ СЪВЕТНИЦИ И ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ДА БЪДЕ ВЪРНАТА НА ПРАВОСЛАВНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БИВША УКРАЙНА .ТОВА ОБЯВИ ДНЕС ЛИДЕРА НА ДНР -АЛЕКСАНДЪР ЗАХАРЧЕНКО.

79

Неистина

преди 6 години

До "...които после масово подадоха рапорти за напускане..."Това се оказа фалшива новина.

78

до Напи

преди 6 години

Така е, загуби войната!

77

ПОМНИМ

преди 6 години

КАК БЯГАХА АМЕРИКАНЦИТЕ С ХЕЛИКОПТЕРИТЕ ОТ ПОКРИВА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО В САЙГОН.ЕДНИ ВИЕТНАМЦИ ИМ ГО НАЧУК`АХА ТОГАВА ТАКА, ЧЕ И СЕГА ЗАОБИКАЛЯТ ОТДАЛЕЧ.

76

ПРАВЯТ И ТОСТЕРИ

преди 6 години

Я СЕ УСПОКОЙТЕ И НЕ Я МИСЛЕТЕ РУСИЯ.ПРОИЗВЕЖДАТ СИ ВСИЧКО, И ТЕЛЕВИЗОРИ, Е ПЕРАЛНИ , И ЛЕКИ КОЛИ.НЕ СА ОСТАНАЛИ НАЗАД.Не е лошо и ние да произвеждаме нещо, ама с този интелектуалин капацитет накарахме Ботевградската компания за електроника да се премести в Сърбия.

75

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 67Специално за снимката са деактивирали функцията за невидимост.Но със сигурност ще стане видима,когато се приземи върху целта.

74

Анонимен

преди 6 години

Руската техника не струва пред овцевозите.

73

Боби

преди 6 години

До Анонимен 57Черноморския флот до 1943 година води ежедневни битки за поддържане и евакуация на Севастопол ако не си знаеш историята. След една година "почивка" от началото на 1944 започва обратното завземането на КримНа втория ден от войната Балтийско море е минирано от Немците между Финландия и еди кой си остров. Балтийския флот е затворен в Петербург.И благодарение на неговите оръдия града устоява на блокадата.Северния флот е символичен по това време...Научи си историята