22

Анонимен

преди 6 години

Трябва да въведат смъртно наказание.И това да се счита "опит за предумишлено убийство и членуване в терористична групировка" Военни закони-разстрел.Според сегашният закон това е....дребно хулиганство.

21

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден ще е така до победата.

20

...

преди 6 години

Само една дума: КАЗАРМА. Всичко останало е тинтири-минтири.

19

Истината

преди 6 години

Чрез наричането на мръснитe орди *** с името 'група младежи' насаждате расова омраза, дами и г-да кандидат-полу-жОрнаУисти!

18

Анонимен

преди 6 години

И как полицията да им налага ред, като политиците от всички партии си ги отглеждат за електорат?

17

Tangra

преди 6 години

И не разбрах цингари ли са били? То в Нова Загора 100 са били ***.Еми скоро ще стане коливото както казват.

16

Хюго Бос

преди 6 години

Ако ставаха нещата по лесния начин- само с една подписка, ехее къде щяхме да бъдем. Ама не стават- стават по трудния и не с подписки.

15

Анонимен

преди 6 години

Докато полицията не почне да налага един здрав бой на такива,подписки и протести няма да помогнат.Тук всеки живее с чувството на безнаказаност.

14

Анонимен

преди 6 години

Българинът е много активен и наистина иска нормална държава.Но по форумите, пред Парламента е празно :)

13

Чавето

преди 6 години

До ЕййййОт български ,от какъв друг...

12

евро депутата

преди 6 години

да живее демокрацията, да живее БХК, да живее евроинтеграцията!Ако има мизерия значи идва от Путин и Русия. Да се обединим срещу славяните!

11

Анонимен

преди 6 години

В Тикволандия е така. Няма никакви закони. Но материалът пожела така.

10

Анонимен

преди 6 години

кафеви страсти или как *** не бият. Всички ще ви избият и на никой във властта не му пука. Ако опитате да се защитите ще изпратят барети срещу вас.Така, че главата по-ниско и между капките

9

Анонимен

преди 6 години

Някой им е платил и ги организира.Баце мн ясно че ще мълчи,нали е от техният отбор.

8

Българин от ГЕРБ

преди 6 години

Еми какво сега, случва се! Младежка им работа- скарали се за момичета, сбили се! Ей сега ще организираме един МИРЕН протест под наслов "НЕ НА НАСИЛИЕТО", ще раздадем тишъртки с този надпис (на английски са, защото така ни ги пращат от централата на Жоро Соросоида) и нещата ще се оправят! А за финал ще организираме и един мощен ЛГБТ парад и всичко ще е ток и жица, както казва Началника!

7

Анонимен

преди 6 години

Баце Борисов, ромите вече открито се подиграват с държавата!

6

Тато из Правец

преди 6 години

Нарочно провокират *** ! Те са много смели ,когато са в глутница ! Да се видяли сама *** вечерно време ? Не,нали ? Няма и да видите -СТРАХЛИВИ са!

5

крали Марко

преди 6 години

либерализма е враг на българщината.БХК и НПО са врагове на българското и трябва дабъдат закрити.Да си сложим в джоба нагана и да се защитаваме.Да не се дават соци-ални помощи на необразовани и нагли същества, българите не са длъжни да хранят убийците си.

4

ОНЗИ

преди 6 години

Ало ДЪРЖАВАТА възстановете трудовия поправителен дом в Белене - на тези малолетни неграмотни простаци там й е мястото. Бихте ли прогнозирали след 5-8 години какво ще бъде трудоспособното население в тази днешна мутренска държава.

3

бай иван

преди 6 години

Чудя се защо чак сега се дава гласност на такъв тип случаи. Подобен тип скандали/побоища не се случват от вчера или миналата година. Това си е чисто озлобяване на обществото към управляващите и почти знам кой стои зад това. '90-те където бяха мутренски години не се отразяваха къде по-брутални сцени.