40

Плаза

преди 6 години

До vlady хахаха ти влизал ли си в тея клубове където разправяш, само *** с раници, *** изпълнители и долната чат на обществото, влезни в нормален клуб в студентски да видиш разликата.

39

Анонимен

преди 6 години

Много точен коментар прочетох тук. Охраните са смешници и комплексари, гледат кой да пребият и да е около 60 килограма. Като дойдат мутрите с анаболние охрани се ***, и вход не им искат. И едните и другите са от прости по-прости.

38

Анонимен

преди 6 години

***

37

Анонимен

преди 6 години

Татяна,нищо няма да стане.Биячите от охраната НЕ СА ро-ми, иначе щеше да има денонощни протести срещу тях и щяха бързо бързо да ги опандизят, Перата щеше да настоява за тяхното справедливо наказание, а 4 батальона рокери щяха да дойдат да ви подкрепят!

36

Анонимен

преди 6 години

До 34Не е пълнолетен и самия факт, че се е озовал в студентски град в сто часа е вина изцяло на майка му, не може хем да абдикираш от възпитанието на детето си и да го пуснеш да вилнее в студентски град, хем после да се оплакваш от беззаконие

35

Да, така е....

преди 6 години

Глупости. Напили (дрогирали) са се, правили са се на мъже и са яли боя. 100%.Майката да си възпита синчето, защото явно не си е свършила работата. Да не говорим, че е пуснала малолетен мишок да се напива из нощните заведения.

34

!

преди 6 години

Преди година тези май бяха убили просто за кеф един инвалид в мол!

33

vlady

преди 6 години

В София има достатъчно читави клубове като Live&Loud, Mixtape, Fans, Adams, Black Lodge, MAZE, ZAR и т.н. с културна възпитана публика и професионална цивилизована охрана. Безумие е да се ходи по долнопробни бардаци в Студентски Град.

32

Анонимен

преди 6 години

И ЗАЩО МАЙКАТА ПОДАВА ЖАЛБАТА?ТОЙ НЯЛИ Е ПЪЛНОЛЕТЕН, ЩОМ Е СТУДЕНТ?ДА НЕ Е ПОД ЗАПРЕЩЕНИЕ ИЛИ НЕГРАМОТЕН?

31

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си мазохист за да влезеш в български клуб.

30

иха

преди 6 години

и май няма да му е за последно

29

Анонимен

преди 6 години

По скоро не са разбрали, че трябва да си платят сметката--------------------ВСЕКИ СРЕДНО-НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЗНАЕ, ЧЕ СМЕТКИТЕ СЕ ПЛАЩАТ.ИНАЧЕ - БОЙ.

28

Дупенце от Студентск

преди 6 години

Хахах тука всичките сте некви отхвърлени от обществото хора, грозни , без пари , никви приятели. Май никой от вас не се забавлява и никога не е ходил на дискотека. Яко скучни и безсмислени сте!

27

PD

преди 6 години

Инцеденти, по масовите дискотеки е имало, и ще има. Но охраната не бие всички неразбрали наред, иначе, заведенията ще са празни. А те не са.Но атаката пак е върху тезата:Полицията не си върши работата. Добре . Съгласен. Но защо с лъжата, колко невинно е моето неразбрало гардже. Или щото за истинските далавери, медиите нямат куража, а може и да объркат далаверата, на тези дето им плащат.

26

Анонимен

преди 6 години

Щях да съм много потресена от историята ако въпросните деца имаха 18 години.... но...имайки предвид, че нямат, майката не трябва ли да носи отговорност за това, че изобщо ги е пуснала?

25

Анонимен

преди 6 години

Веднага на бития да му се пусне тест за наркотици! Залагам 15 лева и 63 стотинки, че тестът ще е положителен!

24

Ян Бибиян

преди 6 години

Имало е чалга и бой, значи са си прекарали добре. Те ако искаха нещо нормално, нямаше да отидат в Студентски град

23

Анонимен

преди 6 години

без да знае защо е бит.................. ЗНАЕЛ Е, ЗНАЕЛ Е! Не ще да е толкова ***.

22

Анонимен

преди 6 години

СИНЧЕТО ИЗУЧАВА АЛКОХОЛНИТЕ НАУКИ, БИЛ Е ПРАКТИКА В ДИСКОТЕКАТА.А НАРКОТИЦИ ИМАЛО ЛИ Е? Май че да!

21

Чиновник

преди 6 години

Не ми се вярва, че са яли бой само защото не са разбрали колко струва малката водка. По скоро не са разбрали, че трябва да си платят сметката. А полицията няма вина, за драмите на разни чалгарчета, които дивеят в Студентски град.