15

Анонимен

преди 6 години

Корумпирани ***!

14

до 12

преди 6 години

Има паркинги по 30 долара, но има и по 4 долара. Има и такива дето първият час ти е безплатен. Най-различни... Впрочем в Китай има и безплатни многоетажни паркинги.

13

Край

преди 6 години

Да ви кажа защо българите ще изчезнат. Българите не реват че децата няма къде да играят, че бебешка количка не може да мине по софииските тротоари, че възрастните от входа не могат да излезат че и там е паркирано. Българчето душа и свет дава да има дарак - "кола" от италианската автоморга от автокъщата в Дупница. Ако дете с топка му удари колата е готов главата да му отвинти.Е заради тази му простотия българопитека ще зачезне

12

Край

преди 6 години

Няма голям град по сват с паркиране без пари. Многоетажните паркинги дето толко ги харесвате в Чикаго и Ню Йорк са по 25 - 30 долара за първия час и после РАСТАТ.

11

Край

преди 6 години

Градския транспорт не може да се движи добре защото улиците са задръстени с КОЛИ. Тролея на Бъкстон сутрин не може да стигне до светофара по половин час. Отделно че по спирките са получили "авария" десетки коли. На шоферчетата им се ядат банички.

10

Анонимен

преди 6 години

Нещата могат да се оправят с многоетажни паркинги. За съжаление е по-лесно да се инвестира в синя и зелена боя.

9

Agenta

преди 6 години

Трафика няма да намалее, докато транспорта в София не се подобри. Метрото не е панацея. Не може да пътувам с кола до работното си място за 18 мин, а с градския транспорт това да ми отнема 1 ч.

8

Край

преди 6 години

Когато един ресурс /площта за паркиране/ е ограничен той трябва да бъде ПЛАТЕН за да има ред и да потребява този който му е най-необходим. Оптималния вариант е платено паркиране в цяла София и който не му се плаща - трамвая, колелото, такси, пеша. Заринахме се с коли - децата няма къде да играят, тротоарите и градинките са пълни.Отделно че се издушихме с дизеляците по на 15-30 г.

7

Анонимен

преди 6 години

Да напълним джобовете на Фандъчка. Да има за пишман-ремонти и сладки комисиони...

6

Анонимен

преди 6 години

А данък дишане кога? Спите от Герб!

5

Загрижен

преди 6 години

До Софиянец Не ми е приятно да го кажа но само *** може да се изказва по този начин! Освен това селяните ни хранят ... колкото и малко да останаха. Виж *** са в повече в София !!! Иначе ... това не е държава ... но каквито политиците такав и народа ... е обратното де ....

4

Край

преди 6 години

Личните коли трябва да станат по-скъп начин на придвижване в София от градския транспорт. Всичко в тази посока е правилно и даже е малко.

3

Анонимен

преди 6 години

НАГЛИ!...ХОРАТА БИЛИ ИСКАЛИ ПЛАТЕНО ПАЕКИРАНЕ...АХАХАХАХАХАХДАНЧЕТО ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕ ИСКАТ...АМА НА ИЗБОРИТЕ

2

соц.слаб гражданин

преди 6 години

Чудесно,превъртат се тук едни милиончета!

1

Джедай Мастър

преди 6 години

Не се накрадоха тези. И какво налага удължаването на времето в съботите? И до 14 часа пак няма пукната кола, но работата е да цоцат.