43

Анонимен

преди 6 години

сащ свършиха курса, Ванга отново беше права че последния американски президент ще бъде църен/ черен.Подкрепата за кравария намалява, само нашите гранатаджии повечето платени, не могат да се примирят.Между другото гранатаджии, видяхте ли Италианския тракторист каква творба е сътворил на Путин, в нивата.Ехххх и той *** ааа, еейй смешници сащ издъхва, и по повод на националния празник на сащ, дано да им е последния.

42

хахаха

преди 6 години

Абе тия китайци са едни от най-мъдрите народи в света. А сега какво излиза те били много "глупави" че се събират с Русия а не със САЩ. Въпроса е защо? Аз поне съм бил в Америка 2 пъти и мога да ви кажа защо Китай се събира с Русия!

41

Анонимен

преди 6 години

КИТАЙСКИ ФИРМИ ЗАПОЧВАТ ДА СТРОЯТ ПОДВОДЕН ТГУНЕЛ ПОД КЕРЧЕНСКИЯ ПРОЛИВ

40

Анти- Василев

преди 6 години

Велик и всемогъщ е руско-китайският влак. Русия може да изпепели всяка една държава включително и САЩ. Космоса, другари, космоса. Там са оръжията на Русия.Агент Дмитрий Алексеев КГБ!!!!

39

Анонимен

преди 6 години

САЩ- 19 963 621 389 456 трилиона ...тик-так ....

38

кочина

преди 6 години

КАЛИФОРНИЯ ИМА ПО ГОЛЯМ БРУТЕН ПРОДУКТ ОТ ЦЯЛАТА РУСИЯ ,, А ДЖУДЖЕТО ПУТЕВ СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИКАН . НЯМА ТАКЪВ ИИ И ОТ В СВЕТА. ....

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен29 Китай -икономика 1 от 2012 година .

36

ха.ха.ха

преди 6 години

ПО СМЕШНА СТАТИЯ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ . А ТИЯ ДВАМАТА СА УНИКАЛНИ *** И циркаджии !...

35

111

преди 6 години

Руснаците не са способни да се наложат където и да било.Факта е ,че Русия е икономическо джудже.САЩ могат да ги закрият дори и без война.

34

Бояришник

преди 6 години

(американски компании да изнасят повече втечнен природен газ за региона. )Што в Россиа няма втечнен газ? штото ште го изпият !мбухахаха

33

Анонимен

преди 6 години

САЩ е приключил. Няма никакво бъдеще.

32

Анонимен

преди 6 години

Ами те , тези мирни преговори от десетилетия се говори за тях , а С.Корея си прави ,каквото си иска .

31

Анонимен

преди 6 години

Проблема на бедните е че зависят от богатите. Китай е голям за щото продава в богатите страни ,а не в Индонезия :)) Не забравяйте , че Китайчето първо ходи в САЩ на очна и чак сега при вожда . Тръмп , ще ги смели и двамата само със санкции , без война ако реши. Русия вече е в хипер инфлация. С тоя петрол за 40$.

30

Анонимен

преди 6 години

До 31 Едно спиране на китайски стоки към САЩ и Европа ...и от милиони долари , ще стане милиони чували Ориз :) За супер оръжия и Русия ....Не ме разсмивай :) Тръмп само намекна на Китаеца , какво го очаква ...И сам хукна да убеждава руснака да спират шишко.

29

Крим не е руски

преди 6 години

ognyanz, Темата не е Крим вярно но темата е Китай и Русия. А Китай не признават Крим за руски..ха.ха.ха

28

до 31

преди 6 години

"Съюз Пекин-Москва, съвършенната комбинация. Трилиони долари, плюс свръхмодерно оръжие."-долари не рубли ..ха.ха.ха

27

ВВ

преди 6 години

Абе то май обратното се оказва, точно в резултат на "недодяланите атаки" на американците, тези две прасенца се сетиха, че ще трябва нещо да се направи най-накрая, след като с години се правеха на ударени.

26

Анонимен

преди 6 години

Да живее велика Русия.

25

Анонимен

преди 6 години

Съюз Пекин-Москва, съвършенната комбинация. Трилиони долари, плюс свръхмодерно оръжие. Новите господари на света, а американците ще бачкат на тръстиката, да помагат на Куба. Това е бъдещето за сащ

24

Анонимен

преди 6 години

Братушките ще доведат света до ново равновесие.Както си беше по време на студената война.Имат свръх модерно оръжие ,което може да реши всеки военен конфликт.За това оръжие не знае дори и министъра им на отбраната.То не се показва по парадите им на 9 май.