103

сиганьор

преди 6 години

май започнаха да събират пари за полицаите ахахахаплащайте българи, докато аз ям и пия вие ще плащате, роби мръсни

102

Анонимен

преди 6 години

Много абсурди се родиха в последно време: ограничаване на кеш плащанията до невероятно голямата сума от 1000 лв., да се спирали колите без катализатор от движение и да се ограничи вноса на стари коли нищо, че 2/3 от населението карат такива и сега новото двайсет за пътниците в колите. Наскоро пак вдигнаха глобите за пътни нарушения, на водача в момента могат да му отнемат книжката и да му спрат автомобила от движение за неплатена глоба. Сега, ако пътник не си носи книжката директно глоба.

101

ще кажа само следнот

преди 6 години

- да живее боко- да живее soross- да живей полицейщината и ени4арството- да живей сащ и демокрацията дето ни пълнят с араби и прокарват закони за репресии над българитеи пак за боко тиквата - американската марионетка да гласувате, ваща мама проста, евроатлантична

100

Анонимен

преди 6 години

търсят оправдание да ви съберат личните карти на всички в колата - фактостаналото са причини извадени от нищото. По същата логика мога да влизат посред нощ в дома ви за да видят дали някой не си е платил фиша. Абсолютно по същата логика.Трябва да има репресии срещу българина докато сиганьорите го колят по улиците. Да се чуди от кой да се пази - от малцинствата или от ени4арите в пагони

99

До 99

преди 6 години

Пак добре мен един ром, ми отне предимсво на нерегулирано кръстовище, блъсна ме със 30-годишния си Мерцедес, и искараха мен виновен, че улицата от която излизам била глуха. А "неговата кола" дори не беше негова, а с пълномощно от съвсем непозната жена.

98

ТHE Патриот

преди 6 години

не ги ли провесим всичките тези бирници на стълбовете пред народното събрание и министерски съвет няма да има оправия .Тази колониална *** няма да се спре докато не ни изпие цялата кръв!Кърлежа трябва да се смаже!

97

M8

преди 6 години

А ако дишаме ще ни глобяват ли?

96

До 102

преди 6 години

Явно си поредният неразбрал. Тези, на които държавата плаща на 100% осигуровките, най-много искат сами да си ги плащат, защото те най-много губят от това. Защо е така всеки може и сам да си отговори, ако има нещо между ушите.

95

Анонимен

преди 6 години

Вместо да прокарват глупави инициативи, полицаите и всички държавни чиновници - лапачи да почнат да си внасят в пълен размер здравните вноски и пенсионно осигурителните вноски.А не да лежат на наш гръб.Абе неуметници, ако се возя и не си нося шофьорската книжка, какво ще ми вземете?Или ще ме арестувате?

94

.

преди 6 години

A скоро очаквайте проверки и по градските ***.

93

до Нако

преди 6 години

Какви избори?Половината са администрация на хранилка и им харесва да им дават на час по лъжичка за нищоправенето им.Пак ще си го изберът ,те не са амбициозни и отговорни стига им да не работят и да взимат да преживяват.Не им пука за това ,че работещия затъва и скоро ще избяга да може да живее нормално.Още като го избраха беше ясно ,че държавата е мъртва и нищо хубаво не ни чака.

92

ХМ

преди 6 години

Един ром ми отнема предимството на кръстовище и дори ми свири ,без да знае правилника ,а вие ми говорите за фишове и глоби.Каква файда ,когато онзи *** кара на интуиция с купена книжка и може да ме затрие.

91

Naco

преди 6 години

КЪДЕ го има това в Европа,по света? До,КОГА ще се ГАВРИТЕ,СКУБЕТЕ собственият си НАРОД,***?! Време е за ИЗБОРИ!!! ИЗБОРИ,а НЕ "избори" ,чиито резултати определят хора като "професор" Константинов!!! НАРОДЕ????

90

ахахахаха

преди 6 години

А ако не си нося книжката като пътник с неплатена глоба, пак ли ще ми я вземат?

89

до 92

преди 6 години

В грешка си, колега, давността е 2 години, а не 5.

88

Анонимен

преди 6 години

това важи ли за пътниците във влаковете и автобусите? а в самолетите? на всяко транспортно средство - милиционер. как си я представят тази работа? спират чичо пенчо с междуградския и проверяват 50 човека пътници по документи? гестапо, едно друго? или само автомобилите? дискриминация заради малките возила? болни мозъци на болни хора.

87

сс

преди 6 години

ще напишат и закон ако нямаш хиледарка кеш в колата не може да караш, защото видите ли като ви спрът милиционерите трябва да има с какво да си платите глобата а те все ще измислят нещо за което да ви глобят, да речем че огледалото ви за странично виждане е на 47 градуса а не на 45...

86

до 91

преди 6 години

Ако ще и 20 бaзи данни да имат, няма да плащаме и ще емигрираме. Hа Тиква пари не даваме, той няма образование за да вложи парите правилно и ще ни фалира защо да плащаме.

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Ем айде де...простолюдието е по опасно от престъпноста даже :) Един оня ден рева тук - колко нагли били НАП, че му искали да си плати глоба отпреди 8 години :)"================================================Има давност от 5 години, ако не знаеш. Пише го в закона. А ако НАП не познава законите - това е друга работа.

84

сс

преди 6 години

добре бе имат база данни кой какви глоби има и не си ги плаща ами да ги спрат от работодателя преди да му плати заплатата да му ги начислят към данаците за имущество като му трябва докъумент от общината ако не ги е платил не му издават, има стотици начини за събиране, те сега ще спират и ще проверяват пътниците тъпотии големи....