85

Свободен българин

преди 6 години

До пацифист 17 - Ще ти отговоря така : "Който не храни собствена армия, ще му се наложи да храни чужда." Но ти нали си разбирач/платен *** - такива работи не те интересуват.

84

РОДЕНИЯТ ДА ЛЕТИ

преди 6 години

не може да слуша пълзящия в краката на ТИКВОНТИЙ ЦЕЦО-АПАРТАМЕНТО

83

Надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали...

82

Д0 83

преди 6 години

Жалка злобарка.Защо се ровиш в личния живот на президента или може би си лично засегната?Народа го интересува каква политика прожежда,а не коя жена му мачка чаршафите.Като е харесван мъж,мъжкар,какво е виновен човека и колко са като него?Свикнали сте на меки китки на власт и един истински мъж много ви дразни.Освен ако,както вече написах имате личен мотив за омразата.

81

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Ех,защо леля Цецка не стана президент и...главнокомандващ.Така щяхме да се...харесаме на всички в целия свят и тогава не ни трябваше...авиация и други подобни...играчки като вертолети,бойни машини и ракети(както се...произнесе Тиквата-ментор)

80

Жалко…

преди 6 години

Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...

79

Анонимен

преди 6 години

За пръв път имаме достоен президен, който казва истината право в очите, и има собствено мнение.Не като предишния който не можеше да каже и ъъъъ, без да се допитата до американското посолство.Щом платените ***, значи Радев им бърка много схемите, и не само схемите, а им бърка яко да не казвам къде.Само така г-н президент по голямата част от Българите са с вас.

78

Анонимен

преди 6 години

На мъж, който си е зарязал жената и децата след 20 години брак, заради някаква секретарка, никога немога да имам доверие на думите му, толкова за Радев от мен

77

СД

преди 6 години

ще хване дедовия ако продължава да играе по свирките на лъжите.............

76

Анонимен

преди 6 години

Високия рейтинг на Радев не е застраховка срещу необмислени изказвания

75

Анонимен

преди 6 години

Президентски обстрел: Румен Радев се простреля в крака

74

парашутист

преди 6 години

скоро на президента летец ще му се скъса парашута ако вече не е станал на парчета

73

ДУМ-ДУМ

преди 6 години

Президента отстреля ЦЕЦО Апартаменто. Тиквата зае поза на безмълвно плашило в Бостана

72

Анонимен

преди 6 години

Румба стягай багажа за село, стига си се излагал

71

До 73

преди 6 години

Цецо,ти ли си,бе?Айде по-полека,че ако започнем да броим твоите и на шефа ти издънки,цял ден няма да ни стигне.

70

Анонимен

преди 6 години

Може би начина по който президента говори, не е най-удачния. Но на прости и ограничени хора като ЦЦ, ББ и Ненчев, на които сте им дали възможност да ни управлява , няма друг начин. На абсолютни престъпници като тези ако не им се казва истината , те се мислят за велики. И на малките деца е ясно, за апартаментите на ЦЦ, но съда реши друго. Ненчев на лицето му бе изписано напъването за ремонта в Полша, колко ли пари е взел. А бБ си го познаваме - от 1990 г. до 2001 г. му се губи биографията.

69

Анонимен

преди 6 години

Не мога да не отбележа, че това изказване на президента е най-голяма издънка откакто е начело на държавата

68

Анонимен

преди 6 години

Клакьорите на ББ и Цв.Цв.умират от злоба,че президента е с най-висок рейтинг в държавата и всячески се мъчат да му го сринат.Злобните подмятания и в този сайт показват само безсилие ярост,които не се споделят от болшинството българи,видно и от коментарите тук.Горките,как да не ги съжалиш.

67

Анонимен

преди 6 години

"""Ненчев и Цветанов би трябвало да лежат в затвора в обща килия. Компания може да им прави и бившия президент Росен Плевнелиев, та да не им е скучно и да има кой да им говори сладки приказки за еврочленство и толерантност."""Първо трябва да бъдат осъдени, а както знаем у нас това не се случва

66

Анонимен

преди 6 години

Ненчев и Цветанов би трябвало да лежат в затвора в обща килия. Компания може да им прави и бившия президент Росен Плевнелиев, та да не им е скучно и да има кой да им говори сладки приказки за еврочленство и толерантност.