28

Решението

преди 6 години

До СтрахилЗатова баце помпай булката, а ако си немаш булка - да си намериш, и раждайте деца, защото ония с килимчетата и оцапаните с акитa леви ръце (от ритуала Истинджа) ще ни унищожат с Родилен Джихад!

27

Анонимен

преди 6 години

Днешните българи са смесица между турското племе на Аспарух и македонските племена на балканите. А какво е изръсил този или онзи български профестор няма никакво значение за науката.

26

Анонимен

преди 6 години

Шибидар и българите под негово влияние си имат някаква собствена трактовка за Македония, която има малко общо с истината.

25

Анонимен

преди 6 години

Abe Bugari na vas dori universiteta se kazva Kliment Ohridski!! Ohridski, ne Silistrenski ili Videnski. A Ohrid e keude?a? V Macedonia!!!

24

morelini

преди 6 години

До 23...това от къде го научи ...от сръбските учебници ли....Каква Македония преди 44 год,нещо си сънувал...Колко са ви промили мозъците....та чак жал ме хваща.....

23

Анонимен

преди 6 години

Македонският народ е сред най-изстрадалите в Европа. Налага му се да живее в четири различни държави - Македония, Гърция, България и Албания.

22

бай хой

преди 6 години

До Анонимен23 Кой ти каза тази глупост? Кога Македония е била държава? Това е географска област, куха кратуно. Като Северна Добруджа, която е в пределите на Румъния, а Южна Добруджа - в България, като Източна Тракия - в Турция, Южна - в Гърция...

21

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно македонците от трите области ще се обединят и ще образуват най-голямата държава на Балканите.

20

ДАМЕ ГРУЕВ

преди 6 години

Проститтутка не е националност, а професия. Македонец също.

19

Анонимен

преди 6 години

Че каква се явява България че да определя съдбата и да дава оценка на независима и суверенна държава, каквато е Македония.

18

Анонимен

преди 6 години

Навремето Македония е била една държава, но след Първата световна война, великите сили я разкъсват на три - Пиринска, Вардар ска и Егейска.

17

morelini

преди 6 години

Македонците и Българите са един народ и това е исторически доказано.Всичко друго е чешене на езиците....

16

makedonecot

преди 6 години

abre blgari abe zosto ne gi priznavate makedoncite vo pirinska makedonija??abe jazikot nas si e MAKEDONSKI I VRSKA NEMAME SO VAS BUGARITE

15

Македонска градация

преди 6 години

Простт, по-простт, най-***, МАКЕДОООНЕЕЕЦ!

14

Анонимен

преди 6 години

Диалектът който говорят българските макета в Пиринско е много близък до книжовния македонски език, което означава че са един народ.

13

Анонимен

преди 6 години

Скоро Велика Македония ще се простира до Албания. Да ви видим тогава защитниците на шиптарите и исляма.

12

друг

преди 6 години

Е въпроса ако твърди че е подала декларации с неверно съдаржаниеТогава българските документи следва да и бъдат отнетиАко изобщо такава жена съществува, а не е измислица на пишман журналистката с античко македоно словенски произход

11

обидената

преди 6 години

" македонка" никой нищо насила не я е карал.Важното е да се отбележи че за да вземе български паспорт е доказала българския си произход. Както и останалите като неяСлед посещението на Зоран Заев в България сърбоманите и " антички македони" хем словени - газ пикаят

10

Сотир Танев

преди 6 години

Във Вардарска живеят предимно българомразци! Ако се допусне това туморно за тялото Българско тяло да влезе в ЕС с безумните си претенции за идентитет, език и етнос различен и нямащ общо с Българския, то това ще е мортална грешка на България и жалките й политици! Ние можем да подкрепим тази 'държава' само ако си смени името примерно на Вардарска Македония, и ако официално признае, че до 1945 година са били етнически, кръвни, 100% българи. След това по фактори независещи от тях са ги асимилирали!

9

пущиняк

преди 6 години

До анонимен 11, Е те и руснаците викаха, че няма украински народ, ама виж какво стана!