60

.

преди 6 години

А къде му е личиченцето на маминия ? Или сме прекалено демократична държава и криеме убийците ?

59

Анонимен

преди 6 години

И какви са тия родителите които издържат и до ден днешен зомбирания и агресивния си син без да правят нищо по въпроса. Ама то нали на мама детето значи всичко му е простено а и пари мама и тати да му дадат, че да не му е зле

58

чичо

преди 6 години

По мое време /късния соц/ имах един съученик, който се продруса. Баща му беше барман в най-вървежното нощно заведение. Докато простосмъртните деца получавахме 20 - 50 ст. на ден, той разполагаше с 20 лв/сегашни 200/. Беше вървежен, мацките му се лепяха. В началото на 90-те умря от инфаркт в следствие свръхдоза, предполагам кокаин или амфети.

57

Анонимен

преди 6 години

Бащата на убитото момиче да извърши същото с детето на убиеца МОМЕНТАЛНО, НЯМА КАКОВ ДА ГУБИ, АЛБАНСКА ВЕНДЕТА!

56

Анонимен

преди 6 години

До DARKНапротив, син е на известна лекарка, която е на ключова позиция в едно от най-важните здравни заведения в България.До 36Набръмчала се е.______________Грешиш.Момичето е почтено. Разбрала е, че се е захванала с агресивен, разпасан, наркоман и се е опитала да се измъкне. Прочети по други сайтове как този е тормозил и до днес бившата си жена и всички нейни близки, а е разведен от 4 години. Хората са запазили и СМС-ите, чрез които ги е заплашвал. Забивал е ножове в мебелите им и т.н.

55

ХХХ

преди 6 години

На гилотината или ще извърши ново "добро" дело ! Това нещо като него няма управия само смърт ! Каквото взел такова да даде !

54

снимка на убиеца

преди 6 години

В други сайт има снимка на тъй-пазения в анонимност убиец. Постнах линк но веднага бе изтрит. Тук са много коректни. Сайта е най-посещавания в бг. Няма да му правя реклама за да не изтрият и този пост. " Първа СНИМКА на жестокия убиец, който преби зверски студентка в София и после я закла " -копирайте в кавичките и постовете в търсачката

53

Анонимен

преди 6 години

Абе сигнализирайте на тия органи! Как може да видиш убит човек и да се прибереш вкъщи, да си лафиш с убица по скайп за да се предаде. Ако се бяха обадили другото момче нямаше да има счупена орбита.

52

Анонимен

преди 6 години

По-селата и малките градове всеки ден стават такива работи.

51

Анонимен

преди 6 години

съучастие може да имат само в побоя, защото ако бяха сигнализирали навреме, може би нямаше да има побой. А с мълчанието си, са му осигурили време за да извърши и друго престъпление.Въпреки че ... без тяхните показания не се знае дали щяха да го заловят изобщо. Като се усвести можеше да се върне или обади на мама да покрие следите.

50

Анонимен

преди 6 години

Абе вицепремиера бута и рита бабички пред цял свят и му ръкопляскат е, пък сега много възмутени се изкарвате, че някакъв наркоман си поиграл със стикове за голф. Нали не плюе по Русия и православието, какво толкова.

49

ненормални

преди 6 години

Цяло чудо е че този убиец не е направил друго фатално престъпление, докато е бил прикриван от приятелите си .

48

странник

преди 6 години

Да разкаже мама колко струва жълтата му книжка,че и други родители да се възползват.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24кой е казал, че има пряка връзка м/у средното и висшето?на колкото искаш години, на толкова може да го запишеш, само у нас е нормално да има 23 годишни магистри!иначе, явно е наркоманска история, от толкова амфетки тоя накрая е изплискал легена.

46

СЪД ЗА СЪУЧАСТНИЦИТЕ

преди 6 години

Тези двамата, които не са сигнализирали веднага в полицията, ***.И ли са ? Практически са преки виновници за по-следващото престъпление на маминия наркоман-убиец . Трябва да бъдат подведени под отговорност и също да обезщетят финансово раненото момче и момичето с откраднатата чанта, за всички нанесени вреди от различен тип - средна телесна повреда, материални и морални вреди . Тези са съучастници в престъпление !

45

Алла

преди 6 години

Трябваше родителите си да пречука първо,но е достатъчно интелигентен и знае,че тогава няма кой да му пази гърба!

44

Анонимен

преди 6 години

Тоя очевидно е бил на служба в руската армия при вежливите хора .

43

ИЛДА

преди 6 години

номер 17 е прав.С жълтата книжка е застрахован от всичко.Знае,че всичко ще му се размине и прави каквото си иска.И не е само той .Много мамчета и татенца са осигурили спокоен живот на изродчетата си по този начин.

42

maimuni

преди 6 години

Хе хе затривате се със скоростта на светлината.Ама важното е да сте патриоти и да се кланяте на камъни "паметници" индианци такива.

41

...

преди 6 години

да си безработен и да ходиш до морето е супер яко!!