87

Анонимен

преди 6 години

Чета, чета и не вярвам на очите си, май Бай Тошо е възкръснал! Как всичко се повтаря, излъга хората след Гея, че ще накаже крадците и направи България просперираща. И какво се оказа, такъв гепач и продажник ме ни е управлявал никога! Събра изгоненото-некадърно от БКП, готово за пари да продаде и децата си, купува избори с парите които му плащат фирми, предприятия, фабрики, докара невиждана корупция която ни направи първенци в ЕС. Изнася долари с палета чрез Отряд 28. Красавец??

86

Хм

преди 6 години

Когато много те харесват навън,особено пък в проблемни държави,съмнително е колко си полезен за собствената...Иначе макетата подхождат много правилно-използвайки суетата на Боце ще получат нужното им!После ще ни се присмиват с години,как сме позволили да ни прецакат.С Ердоги е същото,ама много по-опасно!

85

Анонимен

преди 6 години

Абе, тези писаници за Него ми приличат, все едно е умрел. Нищо верно нема!

84

Анонимен

преди 6 години

Борисов е одобряван навсякъде.Завиждате.

83

Анонимен

преди 6 години

Дебелака стана за смях и в Македония. В Евросьюза го знаят и се смеят на фигурата, поведението, и най-вече на незнанието на поне на един English. Ходи между премиерите, те си говорят, а той гледа ли гледа и нищо не разбира. Всички говорят пи 2-3 езика, а наш Бойчо нищо. У главата му пустиня. Марсиански вятър. Как няма да е обичан от Меркел и сатрапа Ердоган, послушко, страхливко, ходи с вазелин в Истанбул. И май му харесва. Добре, че са Цецо Цървула и Цецка Мамата, поне двама дето го славят.

82

Анонимен

преди 6 години

Как хитричко му се подиграват макетата на БарБутко Банкяски, а тук овчеглави платени елементи се подмокрят от удоволствие??? Зад всичко това прозира подигравка, не се ли усещате? Те го плюят а Той си мисли, че дъжд го вали. Му-ха-ха!

81

Анонимен

преди 6 години

Кой да е друг, освен Бойко ?!Няма кой, дори име не се предлага... защото са страхливци.

80

Анонимен

преди 6 години

От мухлясало брашно хубав хляб не става!С нашия калпав народ добра държава не може да направиш.

79

Анонимен

преди 6 години

Емиле ,ке го земеме ,оти да не го земеме ,таков велик человек ке биде гордост и украшенjе наза Македонjа Сакам да кажувам дека у Скопjе само с пръжоли ке го раниме да не мръшав како Зоран .Боjко ке направи Македонjа велика како е била по времето на царот Алекзандър ,чува се по нашите земи за това ке бил корумпиран Е И ? Че краде ,че краде и за Македонjа ке остане Чува се оти бил *** .Е И ? Mакедонските политици сите са алчни и проЗди .Абе вие бугарите не знаетде каков премиер имате

78

Анонимен

преди 6 години

Никой не иска да спазва законите а после мрънка че било беззаконие ?!Е, няма как да стане!Какъвто е народа, такава е Държавата.

77

Анонимен

преди 6 години

Да, Борисов си е пич, всичко го оценяват това.А вие плюйте, ядосвайте се. Така ми харесвате :))))

76

Анонимен

преди 6 години

Няма кой друг да стане Премиер.Явно Борисов е най-добрия.Щом народа го прави Премиер 3 пъти значи няма кой друг.Свиквайте черрвени маккаци.

75

ссс

преди 6 години

Споко,макета! Винету ще ви подкрепи за евросъюза... Той е "истински"политик...." Горди сме с него. Да ви го преотстъпим,а?

74

Анонимен

преди 6 години

Всяко семейство има по 2-3 коли, лятото всички са на почивки в чужбина. Заведенията денонощно са пълни с хора...Кво мрънкате, защо да сме бедни ?!Няма място да паркираш, да се разминеш от безразборно паркирали коли, това ли ни е бедното ?!Във Варна се движат 2,5 млн автомобила!Не работим, ама искаме пари!Махайте се в Русия като не ви харесва тук!Ревльовци!Руснаците се преселват у нас - значи е добре да се живее. По-добре от великата Рашка.

73

Емил

преди 6 години

Сега вече очакваме да го обявят за македонец и да си го вземат :)

72

Анонимен

преди 6 години

Сега остава Божественият да започне да пише трудове, както правеше Тошара. Ще ги издават, ще му плащат и ще задължават библиотеките да ги купуват. Никой няма да ги чете това е ясно, защото тези трудове ще са писани от слагачи. Ако вземе Божественият да пише ще се смеем с дни. Неграмотността му е световно известна. И не е ли това Култ към личността? След като бъде сменен/премахнат един ден, тогава тези които да му слугували ще скочат първи, какъв злодей е бил, колко ни грабил,но се страхували.

71

Анонимен

преди 6 години

Забавно е. Когато всички те хвалят, това означава, че има нещо гнило. Да вярваме на ласкателства е пагубно. Държавата си заминава в корупция и бедност. А ножицата между богатите и обикновените хора вече говори за бананов държава, а не а Европа. Само за хвалби сме.

70

Анонимен

преди 6 години

Що за народ сме ние, че търпим това природно недоразумение БМБ? Македонците пишат глупости, платено е от някой, ние се смеем и подиграваме на Ентелектуалеца от Банкя. Той си е за посмешище от рождение. Все е искал да е нещо но НВ Природата не го е дарила с най-важното, интелект и качества. Пълзял, молил се, подлярствал, обещавал, лъгал, предавал и продавал но се докопал с баклука от БКП до властта. И бързо унищожава България! Кражби и корупция, бедност и отчаяние мъчи българина.

69

Анонимен

преди 6 години

Тези макета толкова ли са глупави или платени, че не знаят какви причини на България Банкянското Божество? Отдавна Божеството не знае и не иска да знае как живее българина, защо над 2 милиона напуснаха, защо няма икономика, защо корупцията която създаде и контролира постави България като най-корумпирана в ЕС. Тъпотата, ината, наглостта, продажността и предателствата македонците не биха търпяли никога! Само ние търпим дебелия и *** чичка, който от страх живее като плъх. Охрана и в *** има???

68

Анонимен

преди 6 години

Свиквайте, няма да видите власт скоро!