38

Анонимен

преди 6 години

От 10 години не съм стъпвал на Л-ай-но-морието. Няма да стъпя там докато мафията ГЕРБ и алчните им хотелиери мутро-мафиоти го управляват.Не искам с парите си да увеличавам богаството на Олигархията.Предпочитам да ги оставям в гръцките семейни хотели.

37

Щерио

преди 6 години

Германските туристи са много чувствителни , недеите така .

36

Анонимен

преди 6 години

Освен фалшив алкохол на Слънчака от десетина години масово се предлага и дрога менте - долноплобни амфети и екстази, произведени в лабораториите в Опицвет и Банкя, които обаче се пласират на цени като за от Колумбия.

35

Анонимен

преди 6 години

Световните учени да изследват защо на тази малка територия са се озовали всички б-о-кл-уц-и на света и най-простият материал. Ще получат нобелова премия, ако разгадаят причината. Вероятно е от урана.

34

Анонимен

преди 6 години

Нещо явно доставчиците на дрога по морето са объркали пропорциите.

33

sofeto

преди 6 години

Пробутват на чужденците по морето еФтини алкохолни бъркочи-ментета, а после що полудявали и биели българите!

32

Анонимен

преди 6 години

Изгонихте нас нормалните хора, които вече години наред почиваме на Халкидики и наводнихте бетониранато *** с от-па-дъ-ци-те на Европа.Това заслужвате алчни хотелиери. И персоналът ви няма никакво отношени към клиентите.Отидете в Гърция, Турция, дори в една Албания да видите как се уважват туристите.

31

Анонимен

преди 6 години

На Слънчака мамата си трака - само чалга фиести, алкохолни оргии, излъгани клиенти и разбити тикви.Това е най-отвратителното място в БГ. Неслучайно там ходят само отре-пки. Чужди и родни също.

30

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно я е ударил защото му е донесла водка-мента. На Слънчака масово се сервира метилов алкохол. Уискито например се прави в околните села.Бай *** си мисли, че чужденците ядат доматите с колците.

29

Анонимен

преди 6 години

Слънчака е клоака.Или трябва да се затвори с дебели стени и там да си ходят само отявлени пиянти и ненормалници, или полицията да си плюе на ръцете и най-после да заработи и да си оправдае настоящите заплати. Т.к. по-високи определено не заслужава!

28

Стига!

преди 6 години

Абе спрете вече с тези ,,инциденти".От както съществуват курортите има пиянски изцепки,сбивания,напивания и скандали. Само че НЯМАШЕ ИНТЕРНЕТ и най дребната случка да става НАЦИОНАЛНО ДОСТОЯНИЕ.Е гати и поколението ,всяко най дребно нещо се обсъжда и ОСЪЖДА от пъпчиви пубери и недорасли юнаци. А тези,,журналисти" в сайтовете търсят,,под вола теле" за някой и друг лев.Ще има сбивания,удавяния,падания от балкони и за това не е виновно ,,международното положение" и правителството а липсата на мозък

27

Анонимен

преди 6 години

Сезона почва споко.

26

Анонимен

преди 6 години

да бе, вие ги тровете със чист спирт и есенции, па чакайте бакшиш и отношение! времето също е от значение - в европа и россия слънце, у нас по курортите 20 дена дъжд и студ - русняците пак хебават времето, а после викат "не сме ние"

25

Анонимен

преди 6 години

Според мене тия неща ги прави Путин за да клати стабилността на Тиквата и да компрометира още повече и без това компрометирания Кенефостан.

24

Анонимен

преди 6 години

Слънчака ми е любим....

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Интересно къде е тоя алкохол менте на Слънчака, че аз на такъв не съм попадал, а не е като да не пия като отида там?

22

Анонимен

преди 6 години

***, тихо да не разсърдите шведите и германците, че и Бат Бойко. Че ще загуби милиони приходи и ще ви се разсърди.

21

До 18

преди 6 години

Шо.рошите даже и една най-елементарна лъжа не може да сътворите!Стависки прави катастрофата през 2007г, а Исаков е посланик в Р България от 2008г ...

20

Путин ли е виновен?

преди 6 години

А през това време полски пияници пребили служител на бензиностанция.

19

Анонимен

преди 6 години

Пишете си тука врели-некипели, обаче всяка година от Слънчака в касата на Еднокнижника постъпват милиарди - от менте алкхоло, менте амфети, менте кокаин и проституция.За това беше създаден Слънчка - за пране на пари от мафията ГЕРБ.А местният материал и без това не става за нищо освен за обслужващ персонал и боксова круша.