33

Анонимен

преди 6 години

Абе от умиращата и гладна Русия май няма много желаещи да работят тук. Май нещо опорните точици не са особено актуални. Брех тия гладни Руснаци що не щат да бачката у богатата европейска България.

32

В. Магриотов

преди 6 години

До до 35Абе ти знаеш ли какъв глад е в тея страни бе ? Една жена за 10 долара е твоя цяла нощ ! За 600 кинта чисто и ръченица ще ми играят ако им наредя !

31

Засега украинци,

преди 6 години

по нататък и други народи. Този вилает нашите управляващи не могат да го стопанисват и защитават, следователно ще бъде откъснат мутро-милиционерската теротирия. Особено след прецедента Косово. Въпрос на време е.

30

Не стига

преди 6 години

че няма персонал,но някъде искат на същия да си плаща по 20 лв на ден стаята на човек за сезона!Едва ли има по-нагли от българските работодатели.

29

чарли

преди 6 години

До Калеко Алеко:Изтъркани работи говориш.

28

до 35

преди 6 години

Ти да не си Шейх?Че толкова скъпи работници ще си наемаш,те не биха си мръднали и пръста за под 5000 евро.Билета им до БГ е почти толкова.А да работят тук им излиза на голяма загуба.То в цялата статистика се вижда ,че никои не идва заради заплащането.

27

В. Магриотов

преди 6 години

Моят персонал е от Виетнам и Тайланд скоро пристигат две и от Филипините , доволен съм.

26

Анонимен

преди 6 години

Нали има 2 милиона тарамбуки в Европа, щo не дойда да бачкат. Или религията не им разрешава да ходят по шорти?

25

До 31

преди 6 години

Нямаме толкова затвори,че то 200 000 човека къде ще ги вкараш?

24

до 29

преди 6 години

???Абре какъв трябва да си, да даваш личната си карта на работодателя?Ще ви дават такива заплати ,че и тях няма да ви дават ,коя "овца" ходи да я хапва глутницата.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонименчакай ти тея мързеливи *** да дойдат да работят...тея ще заспят докато вървят ти за работа ми говориш...

22

до 23 Василев

преди 6 години

Хм вярно на месец държавата изплаща колкото бизнеса за три месеца заплати на работниците си.Какво си говорим изобщо за този мизерен бранш.Салфетка на румънски е СЕРВЕТЕЛЕ.Някои хора искат да са салфетки за други,никого не мога да съдя или да направя по-умен.

21

Saevar

преди 6 години

а украинки има ли, чи са много големи *** в кревата и яко съ плющат... ако по голямата част са такива отивам да бачкам за 1.000 лв.

20

Анонимен

преди 6 години

ТЕ ТИЯ УКРИ ще дойдат само за визите и после дим да ги няма

19

питанка

преди 6 години

оставете персонала, я ми кажете дойдоха ли *****те по черноморието да си взимам отпуск вече , че ме сърби яко ....

18

ХМ

преди 6 години

"Бизнеса" иска да изкара от три месеца парите за дванадесет.Объркана идея в зародиш,става само като не се плащат добри заплати.Демек като ходя да му работя,аз му помагам и му подарявам моя залък ,че той да живее по-добре.30 години номера се изтърка,за 1500лв общо ,даже и малкия пръст не бих си мръднал.

17

Анонимен

преди 6 години

до 21 Да, ве...нали гърците реват че умират от глад? Що няма нито една гъркиня да мие заддника на българска пенсионерка? Що няма гръцки сервитьори и бармани и камериерки по хотелите ни? Нали умират от глад?Гърците са най-големите тарикати на тази земя. Факт!

16

kurec

преди 6 години

Аз пък имам по-добро решение- събаряйте мутренските хотели!

15

Анонимен

преди 6 години

Заплатите на сервитьорите, барманите, и камериерките в един наш хотел на Черноморието в голям комплекс трябва да е поне 1200 лева. Те им хвърлят едни 800 лева най-много и искат да ги привлекат. Е как да стане?

14

тъпчо

преди 6 години

Масово се наемат *** в момента. Накрая да не стане жената рецепционистка, собственика сервитьор и барман, а любовницата камериерка :D