77

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябва американскадиктатура маскирана катодемокрация.

76

аз

преди 6 години

До Анонимен до 77Нещо си се объркал! Погледни статистиката за напуснали и върнали се за една година! Почти са изравнени и бройките са малки! И - да обърна внимание - СЕГА "напускащите" са най-вече студенти, отиващи да учат в чужди университети!

75

Анонимен

преди 6 години

В БЪлгария няма демокрация, освен ако мислите, че мафията която ни управлява е демокрация. Разликата между Русия и България е, че Бойко е послушник на мафията, докато Путин държи в джоба си всички олигархчета и мафиотчета. Навремето тов. Путин им разказа играта и ги прати в изгнание или зад решетките! И веднага Русия тръгна нагоре! Точно както Мусолини е ликвидирал мафията! Путин е вилик ръководител! Някой ден паметници ще му строят!

74

Анонимен

преди 6 години

Какъв ураниум бе, това емиризлив америгуански ***. 1 биткойн е 2814 америгуанскитугрици - ходи да си биешоще една доза наркотик да сеуспокоиш.

73

Анонимен до 77

преди 6 години

Нали от 28 години в България има демокрация, а последните 10 години се управлява от ГЕРБ.Но въпреки това хората продължават да напускат страната.

72

кротко

преди 6 години

Усеща края и е бесен. Може да направи някоя беля. Змията като я настъпят - тогава хапе. Трябва да се приближаваме бавно и да и отрежем главата. Нали помните Юнака как отрязъл главите на змея.

71

аз

преди 6 години

До АнонименСериозно?! Танкове?! По едно време бяха казали, че ще ни докарат един Абрамс да му се порадваме - но не знам дали наистина стана?! Самолети?! Освен на едно изложение - не съм чул да са идвали?! 4 хиляди войници?! Че те не знам дали в Германия имат толкова! Като лъжеш поне казвай някакви по-смислени числа! Кой ще ти повярва, че тук има 4 хил. американци - камо ли войници?! Доколкото знам на учение в България са идвами най-много стотина!

70

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ е бясно на себе си.Сега пакще трябва да си убиват президента.

69

Анонимен

преди 6 години

Ми ти защо си тука бе, рожбо. Що не си на запад. Явно си много некадърен и мързелив и знаеш, чме за нищо не ставаш.

68

Анонимен

преди 6 години

Една ядрена катастрофа по грешка на територията на САЩ ще им види сметката.Те са царе на грешките.

67

ураниум

преди 6 години

Всъщност Путин е бесен сам на себе си, защото по линия на конверсията неговия предшественик Борис Елцин сключи договор за смесване на уран с чистота на ядрено оръжие с беден уран като така получения уран продаваха на САЩ за ядрено гориво.Така отрабитеното гориво за което плащахме да вземат се смесваше с уран и продаваха на САЩ. Путин започна да извива ръце и му спряха кранчето. Сега плаши със спусъка. Остава факта че Русия ще се разпадне без ядрена война.

66

Отговор

преди 6 години

До Анонимен до 50 63 Ако не бяхме заградени 45г. с бодлива тел , сага България щеше да бъде 2 мл.Сега се бяга пак по същата причина.Комунистите яхнаха България отново и "надежда всяка оставете".Бягството е следствие от мизерията на соца.

65

Анонимен до аз

преди 6 години

Баце не знам на каква дрога си ама или я смени или смени дилъра.Говориш големи глупости.

64

Анонимен

преди 6 години

Тя и Римската империя е била велика, със силна армия, владяла е света.Ама днес какво е останало от нея?Варварите са и видели сметката.

63

Пенсионер

преди 6 години

Путин е гросмайстор! Побърка Запада, на луди ги направи! Мачкай Володя! Чакаме братушките да минат Дунава и да ни освободят! И не давай на Навални да си разиграва коня! Ако знаеш нашите седеруги колко бели направиха! Членството ни в НАТО е предателство спрямо православието и славянството!

62

аз

преди 6 години

До АнонименПутин използва всеки възможен момент да се подмаже на САЩ (най-вече! мечтае си, че Тръмп наистина го харесва?!) и останалите държави. Половината изречения на Путин съдържат израза, от типа на "... нашите приятели от САЩ...". Което е добро начало, но трябва и на дела да докаже, че се е осъзнал!

61

Анонимен

преди 6 години

Ще бъдат разпарчатосани много лесно - те са като самоубиец наръба на пропастта, само трябванякой да ги духне и литват.

60

Анонимен

преди 6 години

Е, сега сме окупирани от американци. Танкове, самолети и 4000 зад`ници тъпчат българската земя.

59

Анонимен

преди 6 години

И Боко е в чудесна спортна форма. Перфектен е в тениса и във футбола, печели к8упи и скоро ще участва в Ролан Гарос. И е само на 58 години, ще управлява още 25-30. Особено като въведат мажоритарната система.

58

аз

преди 6 години

До АнонименЕдинствената армия, която е окупирала България след 1879 г., е руската. В края и след ВСВ. Никоя друга армия не е влизала в България след 1879 г.