48

BG СМЕШКИ

преди 6 години

TO I OT ДЪРЖАВАТА НИЩО НЕ СТАВА !

47

47,

преди 6 години

"Само тези които за учили икономика , политология , плюят срещу българското образование.. "В голяма грешка си.Инженер съм, завършил преди доста години. И да, от българското образование в момента нищо не става! Заради такива, като тази т.нар. преподавателка и "колегите й" не става. Студентите не са криви. Като не знаят - ще ги скъсаш, като знаят - ще минат. Това зависи от преподавателя. Но не този показател е важен днес. Затова образованието ни е нищо в момента. Дупка. Гнилоч!

46

Анонимен

преди 6 години

Така е. В университетите преподавателите ги мързи да си вършат работата и почти винаги я претупват.

45

Анонимен

преди 6 години

Къде пише , че на герберасите трябва да се пише 6 в УННС

44

специални права

преди 6 години

Ако му бяха писали отличен (6) нямаше да пищи сега по медиите. Само че нямаше и да се промени нищо в Университета Носи Съответната Сума

43

Анонимен

преди 6 години

Само тези които за учили икономика , политология , плюят срещу българското образование.. Защото не са могли да станат шефове и началници, а са станали магазинери.. Аз не знам някой да от ТУ-София , ФМИ и Физическия факултет на СУ да е толкова нещастен и да му е попречило на кариерата българското образование. Плачете негодници защото не сте станали началници , шефове , политици , дупетати

42

От НБУ

преди 6 години

После на нас от НБУ ни обясняват колко по-зле сме от държавните университети. Да, ама не! При нас такова нещо не може да се случи! Хора, събирайте пари за частно образование, държавното лежи на стари лаври.

41

BG СМЕШКИ

преди 6 години

ЧЕ У БГ няма образавние е ясно и на децата ! ллошото че е същото е с иконмиката и здрвеопазването ..за тва нормалнмите хора бягат и шее бягат от БГ .....

40

DD

преди 6 години

Предполагам ,че това е политика на ръководството за да се запазят субсидиите от държавата . В сериозните университети 20% от постъпилите завършват , при нас 100%. Преди години изнесоха срамни доноси на ръководство на УНСС до бившата ДС , но се направиха , че нищо не се е слечило .

39

Анонимен

преди 6 години

Там разтегнат ченгел - знака на интеграла е за 3 по матенатика.Направила е услуга на всички с предложението си. Нали ни готвят за европейска колония. Трябва да се достгне нивото на средния ни.га.

38

Анонимен

преди 6 години

А във военното училище имаше един даскал подполковник , по устройство на верижните машини,който като видеше някой че не е чел и му предлагаше да си вземе изпита с канадска борба.Мъж на средна вързраст,обаче в ръцете като машина.Единици изкласяваха по тоя начин.Щеш не щеш четеш-че иначе откомандироване на границата.

37

Dies Irae

преди 6 години

Познавах една която беше завършила УНСС (бакалавър) и записа магистратура в Свищов.За мое изумление (а си мислех, че Свищов сме зле) се оказа, че тя е завършила без да знае как се пише курсова работа!!! За нея писане на курсова работа е copy-paste от учебника!!! Няма да четеш или вникнеш в това какво си прочел. Като я питах нещо от учебника ме гледа като теле и аха да проговори. Тя тестовете сама неможеше да си попълни, а е завършила УНСС. Там как е - ако натика квадратчето в дупката получава 6

36

Кико

преди 6 години

УНСС от време оно е люпилня на ***, верни на партията и всеподобни айдуци! Не случайно навремето си повечето преподаватели там бяха от Видинско, Михайловградско и Врачанско! Натегачи, службогонци, продажници и откровени долни боклучори! Днешния гербер Бисер Петков беше асистент навреметов катедра Търговия, както и комсомолски секретар!

35

Анонимен

преди 6 години

TOA KVO ISKA BE DA SI VARVI V ANADOLA--TURCIN SHTE OPRAVYA BALGARIA MALE,MALEEEEEEEE.

34

До Доко

преди 6 години

"...накрая тя издаде учебник с преводите от студентите си..."Един от най- недопустими методи - така минават хора, които хабер си нямат от съответната дисциплина,а дали статийка за превод на преводач,платили. Вместо тази госпожа да си плати. Чиста форма на рекет е това. Платете ми преводите, като просто ми ги предадете готови, пък аз ще ви пиша там 3 до 6, според както се споразумеем. Ми утре може и лекарите и стоматолозите така да ги изпитват. Дано те лекуват тези, за които това е приемливо!

33

Хахав

преди 6 години

Заглавието е умопомрачаващо, а Казим във времето на НРБ щеше да върти лопатата и кирката в Строителни Войски, както събратята си и да си трае! ДемУкрацията на някои хора им изигра шега, други ги тласна нагоре по хранителната верига, като този Казим!

32

Анонимен

преди 6 години

Абе тя държавата си заминава а вие за един университет ривете

31

Анонимен

преди 6 години

Добро образование няма никъде по света , Александър Македонски е превзел на 20г. , много средновековни учени са направили своите открития на на 20г. Някои от математическите теории които са открили днешния студент ги учи в университета.. Глобалния елит умишлено забавя съзряването на младежите..

30

Анонимен

преди 6 години

Такова престъпление вече не е от компетенцията на "вътрешна проверка по случая"!Трябва да се сезира прокуратура, полиция и други институции свързани с корупцията!Ако има свидетели и фактически доказателства за действията на така наречената "титуляр по предмета" Соня Докова - делото се предава в съда!От такива псевдо-специалисти нашата "Геоикономика и регионално развитие" са в това "състочние"!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Утре Носете Съответната Сума