8

Дебиломер

преди 6 години

Тоя пак се е нaпyшил!

7

Krom

преди 6 години

Абсолютно е прав. По добре да намери външен виновник, инак Ердоган ще му спретне "лек" процес за това, щото като ятак на Гюлен той го е предизвикал като е клатил дълго и упорито ваната си. Освен това, единствените разполагащи с подобен научен и технически потенциал са американците и руснаците. Не знам за друг да е разработвал гео-физическо оръжие. Нали сте приятели и с едните и с другите? Ке паса?

6

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 6 години

А може ли да е Аллах виновен а гусин кмете? Е поне има прогрес. Вече вярват повече на науката. По малко гъзене в джамиите и повече залягане над дебелите книги в университетите. Инак назад в каменната ера. Хората вече създават квантови кимпютри, изкуствен интелект и ко ли не.

5

Анонимен

преди 6 години

Щом ислямиста смее да говори за изкуствено земетресение, правете му сметката, че като нищо да е прав. Преди най-силния трус, нямаше по-слаби, но след него до сега все още има сеизмична активност в същия район. За справка европейския сеизмологичен център.

4

Анонимен

преди 6 години

Почеркът е типичен за гюленистите. Мисля, че трябва да се арестуват около 5000 човека и да се дадат повече права на президента, както и да се върне смъртното наказание.

3

Няма ли

преди 6 години

ИД да поеме отговорността?

2

?!?

преди 6 години

Ей за това трябва да се пазим от тия!

1

Vlad_ko

преди 6 години

Гюлен е виновен!