313

Анонимен

преди 6 години

Комунизма никога не ми се нравеше и да си признаем и тогава си имаше много предатели които работеха срещу България но сравнено със сегашните национални родоотстъпници комунизма ми изглежда като светиня за нацията. И това го казвам като себепризнат антикомунист.

312

Анонимен

преди 6 години

Голямо целуване пада - на бели и меки брюкселски ***, питайте Роско Плевнелиев, ако не вярвате

311

Анонимен

преди 6 години

Не бойте се - Боко казал, че му трябват още 10 милиарда, ама ги няма

310

Анонимен

преди 6 години

По време на социализма България произвеждаше стоки, а сега произвежда ***, гастербайтери и наркомани

309

Анонимен

преди 6 години

"Мраз 80" го имам и още работи. "Мраз 140" го изхвърлих преди няколко години.

308

Анонимен

преди 6 години

Българските хладилници като са били толкова лоши, защо са били толкова търсени, че ги е имало във всеки дом? Българско производство - това означава работа за българските работници

307

Не изтривайте

преди 6 години

Тук продължават да трият. Написах отговор до 415 но сега вече не е 415 а 411 и докато натисна изпрати ще бъде вече съвсем друг номер. Спрете да триете господа демократи на свободното слово.

306

Анонимен

преди 6 години

За близо 50 години 16-та република не станахме,ама за близо 30 станахме колония и територия,което никога в цялата история на България не е било!!Цялото си законодателство,икономика,финанси се управляват от Брюксел и неговият Европейски съюз,което никога не е било преди!!Имахме поне някаква независимост,а сега ни управлява партия финансирана с парите на германска фондация!!Целунаха ни,ама както кърлежът и пиявицата целуват!!Смукане на кръв/ресурси/докато ги имаме и разполагаме с тях!!

305

Naco

преди 6 години

Но КОЙ,КОЙ,КОЙ,казва,че тя НЕ е????

304

Анонимен

преди 6 години

Тодор Живков няма нужда от защита.Плюят го сегашните антибългарски политици,организации ,подлизурковци журналисти. Но имаше икономика и производство нали!А виж колко много трябва да се защитава Борисов сега : Какво е направил...как го направил.Фалшификации колкото искаш.Няма силна икономика ,подвластни сме на каквото ни каже Вашингтон или Меркел ....

303

Анонимен

преди 6 години

415, много добре казано! До преди малко си мислех,че няма да е далече времето в което ще има завой в някаква друга посока, но назад едва ли.

302

Анонимен

преди 6 години

Пpeз 1961 г. излизa нoвият мoдeл хладилник Mpaз80. . Haвcяĸъдe ce зaгoвopвa зa нoвия мoдeл. Зa ĸpaтĸo вpeмe мaгaзинитe ce изпpaзвaт. Xлaдилницитe ce пpoизвeждaт вeчe нe cъc cтoтици, a c xиляди, нo нe дocтигaт, и гpaждaнитe зaпoчвaт дa чaĸaт нa oпaшĸa зa Mpaз80. Бpoят нa зaпиcaнитe pacтe вceĸи изминaт дeн и дocтигa цифpaтa 70 000. Caмo oт вътpeшния пaзap e зaĸyпeнo пpoизвoдcтвoтo зa 5 гoдини!

301

Анонимен

преди 6 години

До 415Браво много добре казано.

300

ех

преди 6 години

Де да имаше истински комунисти,то поне един синдикат да бяха направили,да отпуснат малко края чорбаджиите,но няма всеки е лобист,продава.То и за чорбаджиите е от полза ,но върви му пълни главата със сложни думи за Стагнация.Де да знае бакалина ,че 2 и 2 в икономиката е понякога 10 ако е разпределено по-справедливо.

299

Бжежински

преди 6 години

Стига лъжи и димукраятични маянипулации!! ДАВАМ 1 МИЛИОН ЛЕВА НА ОНЗИ,КОЙЮТО МОЖЕ ДА ПУБЛИКУВА АВТЕНТИЧНИ ИСТОРИЧЕУСКИ МАТЕРИАЛИ ОТ ТОГАВЯАШНИТЕПЛЕНУМИ И КОНГРЕСИ, АОТ КОИТО ДА СЕ ВИДЯЬТ В ОРИГИНАЛ ДОКУМЕНТИ, РЕЧЕВИ ГЛАЯСОВЕ НА ЛИЧНОСТИ,КОИТО ДАКУМЕНТАЯЛНО СОЧАЯТ, ЧЕ бЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕДЛАЙГА ,,ЗА 16 СЪВЕТСКА РЕПУБЛИКА!!

298

Поправка

преди 6 години

Поправка на първото изречение.Управлението на Бойко Борисов е пример за лична преданост и сляпо подчинение на Вашингтон. Той е готов да превърне България в още един Американски Щат и за малко да успее да извърши това огромно национално предателство, пиша аз.Но докато за Тодор Живков тази реалност отдавна не съществува то съвременните Български предатели продължават да работят усилено към тази цел.

297

до 408

преди 6 години

Политиката и икономиката са свързани като детс с майка.Без едното няма другото.Хората наистина помъдряват с научната еволюция ,но пропагандата не спи : дали ще са наркотици ,гей паради или порно и насилие ...все има как да се руши човешкото.От политици -демократи и либерали ,от мафиоти или от др. личности които служат против човешкият род. Надеждата за всеки е САМОСЪЗНАНИЕТО за правилно и неправилно.А това идва с годините демокрация - дали ще се задържи тази система,която е порочна!!! Надали

296

до406

преди 6 години

Бригадите не бяха ли ,че нямахме сила да оберем плодовете които ражда земята ни?Спокойно сега бригадите са във Великобритания за ягоди.Пак издънка ,началството да ти дава акъл!Актуално какво прави държавата със земеделието в момента ,някаква политика по-дългосрочна?Или пак през банките и мафията ?

295

WtF

преди 6 години

Питай гръцките банки и бизнес , едно време една банка сега много банки ама хората все бедни .

294

агент Иван ВМРО

преди 6 години

Да не забравяме че друго предателство на слугите на Москва е македонска нация и насила македонианизиране на чисти българи и българска територия!!!