53

Анонимен

преди 7 години

Дано женицата да изкопчи маса пари сега!!! Да плаща тоя шведски тутманик, жени ще бие...

52

Анонимен

преди 7 години

Ааааа,без тия номера.Не помнел нищо?Като е бил толкова пиян,как не е заспал в стаята си,а е слязъл сам с куфарите,задавал е въпроси,обаче не помнел нищо.Ще си излезиш присъдата и ще си платиш обезщетението,та да ги запомниш за цял живот.

51

Анонимен

преди 7 години

Обикновено у нас делата се проточват с няколко години. Този *** явно няма как да лежи в затвора защото ще се окаже , че до сега не е съден. Та нека делото продължи 4-5 години, да се издирват стотици свидетели да се отлага и да мине през 3-4 обжалвания, това го можем. Та да си полежи *** в следствения арес през тези гони .

50

Анонимен

преди 7 години

Ех какъв герой, да изпие толкова много алкохол и да върви по права линия без да залита и да нацелва шут право в главата! Как оцеля черепа на тази жена, вижда се как се удря в ръба на масата та чак отхвърча в обратна посока. По чудо не стана с фатален край, с тази сила можеше да си остане на място!

49

Бай Някой си

преди 7 години

Шведе, не се извинявай - българите са ***! Обосновавам се:1. Единствения народ, който търпи експлоатацията на робовладелските си работодатели (отпада майчинството и се намаля минималната заплата от 460 на 420 бруто!)2. Единствения народ, който като види някой съгражданин на улицата да го бият - вади телефон и снима!3. Единствения народ, на който му е кеф да прави мръсно на ближния!4. Единствения народ, който си убива жените за застраховка живот!Мразя ви българи!!!

48

Лъже

преди 7 години

Лъже. Пиян човек не може да застане на един крак и да рита точно с другия, и като капак да се оправя с двете си ръце с два различни вида багаж. Изключено!Той затова обяснява, че е пил по пътя и то собствен алкохол, защото тук има свидетели пил ли е в заведение или не е пил, купувал ли е алкохол в България или не е.

47

Трол Горянин

преди 7 години

А жената дали ще съди работодателя си , тъй като е било на работното й място, ако всички преживели подобни случки си потърсят правата , да видим тогава дали хотелиерите ще са толкова благи към шведа и всичката *** дето не помни нищо

46

Raif

преди 7 години

Reklama na bg alkoholni sadebni kurorti...:-)

45

Klizt

преди 7 години

Skrita reklama na bg vina, bgair, bg kmetski selski hotel, mvr migrantska turisticheska lingvistichna slujba...:-)

44

Сократис

преди 7 години

Тази сутрин по телевизията имаше интервю с този човек директно от ареста и той каза нещо което журналистката пропусна да мине покрай ушите и без съответен коментар... Подсъдимия каза, че до този момент никой не му е показвал клипа от който са видни действията му а само му разказват какво е направил, поради което той е объркан, но съжалява и се разкайва.При положение, че той не помни нищо (по негови твърдения), защо не му докажат истината?! Питайте някой адвокат и ако реши ще ви каже за този ход

43

Анонимен

преди 7 години

Върви Крали Марко из гората и гледа на всякъде опустошение-изкоренени дървета животни избити. Стига къщичката на Баба Яга гледа Баба Яга пребита оскубана изнасилена и пита- кой по голям юнак от мене е бил в тази гора бабо. Баба Яга му отвръща - да си ми жив и здрав баби, я какъв красавец си когато си тавряз

42

Анонимен

преди 7 години

Този шут в главата на жената нашите съдии го тълкуват като лека телесна повреда- прочетете статията. А обувката на тоя ако беше попаднала в слепоочието на жената тя си оставаше намясто. Това си е чист опит за убийство. Готов съм на една пробация да изтърпя ама да нацеля с шут в главата Цацаров както аз си знам.

41

аа1830

преди 7 години

И един малък детайл който се споменава между редовете - след случката бил задържан за кратко и след това пуснат да си доизкара алкохолната ваканция - но се е размирисало от записа и пак го закопчали. Всичките там по веригата са за шутове по главите и после да си търсят друга работа. Иначе за шведа - опит за умишлено убийство и да си почива в затвора до края на живота!

40

Анонимен

преди 7 години

Да ви пикам на закона. За лека телесна повреда ако не си осъждан ще се разминеш само с глоба или пробация. Затвор до 3 години, ако си осъждан. А тоя швед едва ли е осъждан някога. Значи ще даде едни най-много 2000 евро глоба, което му са половината работна заплата някъде и по живо по здраво дим към Швеция! Браво!

39

aa1830

преди 7 години

Надявал се бил само на няколко месеца затвор - ще се окаже че шведското животно надценява българското правосъдие. Условно месец и глоба 1000 лв най-много да му дадат.... Но проблема си е в нас, *** народ сме, който всеки ден го ритат по главата... И лае по маси и форуми само, и гледа да се спаси в мишата си дупка когато трябва да се действа!

38

Ралф Сундберг

преди 7 години

Искам при мамааа...пардон при Рагииин.

37

Анонимен

преди 7 години

До всички които се съмняваха, както виждате от снимката, човека е истински швед хайде честито :)

36

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ПОСЛЪГВА,ЧЕ НЕ ПОМНИ НИЩО,НОРМАЛНО ГЛЕДА ДА ОТТЪРВЕ КОЖАТА-НАПИЛ СЕ ЧОВЕКА НА КУЧЕ,НАПРАВИЛ ПРОСТОТИЯТА И СЕГА ЯВНО СЪЖЕЛЯВА . ИМА СИ ЗАКОН,ДА СИ ИЗТЪРПИ НАКАЗАНИЕТО,ДА ПЛАТИ НА ЖЕНАТА НАНЕСЕНИТЕ ЩЕТИ И......ПО ЖИВО,ПО ЗДРАВО

35

Анонимен

преди 7 години

Човечеца е от малко селце, полуобразован е, с черен труд си изкарва прехраната, не е осъждан до сега и най-важното бил е пиян! Друго си е положението на жената. Тя е завършила висше образование, работила е за малката си пенсия 35 години в институт и даже, за да преживява си прави кефа да мие тоалетните на хотела, колко достойно си живеем на старини! Друго си е да те рита швед, много човечен и ревящ от състрадание, готов да помага. Я го оставете, ще привлече още туристи!

34

Рагин

преди 7 години

Ти можеш да се мразиш,но ние от Камарата на хотелиерите те любим силно ! Заповядай пак в БГ !!!